O2 Citi karta

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JQK 30. 3. 2009 18:22

meir píše:Mam ji. Ale porizoval jsem si ji z uplne jineho duvodu. Vybery z bankomatu vsude(CR i zahranici) stoji jen 15 Kc. Slo mi o to zahranici. Pozor je velky rozdil mezi O2 Citi a O2 Benefit kartou.

Pokud to nechceš jako výpomoc v nenadálé nouzi (proto kreditní karta), tak jen kvůli výběrům z bankomatů v zahraničí je výhodnější debetní karta mBanky. V zahraničí se za výběr z bankomatů neplatí NIC (odzkoušeno naposledy na konci ledna v Londýně). Vybereš ale jen to, co máš na účtu, to zase může být nevýhoda, chceš-li to jako zálohu v nouzi. Nejsem si jistý, zda v ČR nejsou tři výběry měsíčně zdarma, to už bych musel ověřit v ceníku.
JQK
Junior

Odeslat příspěvekod JQK 30. 3. 2009 18:27

alice8 píše:Mohla bych se zeptat na Váš názor na Kreditní kartu O2 CITI. Nerada bych se napálila nějakou nevýhodnou nabídkou. Dnes jsem dostala telefonní nabídku na tuto kredit. kartu. Trošku mě zarazila věta : Kurýra se na nic neptejte, ten není proškolený :-l Děkuji

U kreditních karet se vyplatí zeptat se na:

a) jak je to s poplatky za vedení po prvním roce (často je 1. rok zdarma, občas už další roky nikoliv a měsíční paltby nebývají malé)

b) co a jak se uhrazuje při splátce - někomu se stalo, že při postupném splácení hradili primárně úroky, jistina zůstávala a dotyčný byl pořád něco dlužný (i když třeba něco zadával špatně)
JQK
Junior

Odeslat příspěvekod Mobilmaniak1981 31. 3. 2009 12:27

Získání je zajímavé, pro Ty co hodně volají.
Go Simkarta 20% bonus na dobití
Paušál prvních 6 měsíců 20% sleva, po té 10% sleva při platbě inkasem.

Platí pro CC Classic, měsíčně 50 kč vedení karty. Příjem Go simkarta 12000, paušál 9000 Kč.
Mobilmaniak1981
Junior

Odeslat příspěvekod nikl.it 15. 4. 2009 12:33

Dnes jsem dostal nabídku O2 citi,
měl bych dotaz, opravdu v tom není žádný háček. Tedy budu platit za vedení karty 50 Kč a můžu z toho platit 2x pevnou linku co máme doma a paušál na mobil celkově tak 2000 - 2500kč měsíčně a dostanu tedy z toho slevu těch 400kč??
nikl.it
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobilmaniak1981 16. 4. 2009 09:00

Sleva platí při platbě inkasem, čísla musí být registrována. Když máte 2x PL + 1x mobil, max.400 kč víc nedostanete. Ale když máte tolik čísel, zkontaktujte O2 či Citi linku.
Mobilmaniak1981
Junior

Odeslat příspěvekod pompejik 20. 4. 2009 10:43

zdravím ...
tak dneska mě taky volali ohledně této karty zní to lakavě že alepson něco díky této kartě sleví..
ALE ....
1/ jak mě řekli kartu nemusim vubec používat je to tak?
2/kartu nechci použivat/jen kvuli slevě z paušálu/ řekli že nemusim ale co když budu chit kartu zcela zrušit? pude to hned nebo ne? popřípadě pokud pudu k jinému operatoru co se stane z placení te 50koruny měsíčně?

3/neplatí se pak ka zartu třeba po 1 roku vice měsičně nebo neni v tom nějaký figl?
4/jak jsem psal nechci kartu vubec používat je to vubec možné? aby po nějaké době s něči mnepřišli proč s ní neplatim nebo tak...

děkuji všem za rady a tipy pokud to ma cenu nebo ne děkuji :-)
pompejik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobilmaniak1981 21. 4. 2009 10:28

DD, tak :
1, když nechcete nemusíte, ale těch 50 kč platíte vždy
2, karta se ruší písemně nebo na Citi Lince, zrušit půjde, pokud budete mít uhrazené všechny závazky vůči Citi.
3, pokud půjdete k jinému OP s tím číslem, kartu budete muset zrušit, jelikož vy si tam registrujete své číslo, jsou propojeni s O2 a Citi.
4, doporučuji využít classic cc citibank, která je zdarma po celou dobu platnosti, ale nemáte slevu u O2.

Pokud kartu nebudete používat, počítejte, že čas od času vám citi zavolá, proč nepoužíváte, ale to se dá vypípnout jejich hovory. :-)
Mobilmaniak1981
Junior

Předchozí stránka