Vodafone: Doporuč a získej

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 28. 1. 2009 12:40

remaxik: ne

mobilmaniak: ano
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Camyl 13. 3. 2009 23:35

Nevím, jestli to tu už bylo, ale mám nějakou šanci získat těch stopade, když jsem simku dědovi už objednal?
Camyl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Michal P 14. 3. 2009 08:51

Jo, já doporučoval několik čísel i dodatečně. Řekl jsem že mi to při objednání asi nějak nezafungovalo. Neměli s tím problém.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Camyl 14. 3. 2009 09:10

Takze normal zavolat na 800777777, spojit se s operatorem a domluvit se s nim..?
Camyl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 3. 2009 10:34

Až bude ta karta aktivní, tak zavolat na *077 a domluvit se přímo s operátorem infolinky, prodej už to zpětně nezadá. Případně z jiné sítě, zase až bude aktivní zavolat 800770077 a tam se identifikovat.

Jinak taky pozor, samoobslužné systémy jsou zprovozněny až zhruba po 24 hodinách u předplacenky, dřív to nikdo nezadá. Takže zaktivovat simku a další den zavolat.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod iwigirl 29. 1. 2010 16:57

Dotaz ohledně této nabídky:

měla jsem do dneška předplacenku, doporučila jsem manžela, při hovoru s operátorkou mi bylo řečeno, že sms zdarma budou i v případě, že mám předplacenku. No nicméně manželovi dnes volali, tarif spolu vybrali, ale smsky prý nedostanem, protože nemám paušál.
Nezávisle na týhle informaci jsem si dnes předplacenku převedla na Odepiš. Nemá někdo zkušenost s touto akcí (smsky zdarma na 1 rok) právě u Odepiš?
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 29. 1. 2010 17:39

na odepis se taky sms nevztahujou co si pamatuju.jen nabite tarify
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pedro1981 5. 2. 2010 15:01

Skoda, ze Doporucte a ziskejte lze vyuzit jen na nove RC. A ne, kdyz si poridime dalsi cislo na ucet. Jinak je to bezkonkurencni nabidka, smsky gratis na 1 rok a financni injekce do faktury ci kredit navic.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod havci 21. 2. 2010 13:11

Ja tam nasel jen jakousi financni odmenu pri doporuceni. Plati ta akce s sms zdarma stale?
Renault Clio 1.8 65 kW
havci
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 7. 3. 2010 09:52

Pro pořádek uveďme, že s novými Tarify na míru byla služba Doporučte a získejte zrušena.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pedro1981 7. 3. 2010 11:37

Takze max. Doporucte a ziskejte pouzivat na Predplacene karty VF.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 7. 3. 2010 12:00

> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod creweta 15. 5. 2010 21:51

Tak jsem si v Prosinci na prodejně Vodafone pořídil dvě nové simky na otce. Bylo nám řečeno, že nemusíme dělat dva účty, ale stačí jeden dohromady a za každé číslo dostane odměnu, jak otec tak moje manželka - jejíž číslo ho doporučilo. - Přišla však pouze platba za jedno číslo.
V Lednu jsem objednal na jméno babičky ještě další čtyři čísla a operátorka mne po telefonu ujistila, že dostaneme na každé číslo tu odměnu. A opět přišla odměnu pouze za jedno číslo.
Ptal jsem se na to ve Vodafone na help lince a bylo mi řečeno, že to tak vůbec není... a že je vše v pořádku. Chystám se podat písemnou reklamaci. Tak co myslíte, dostanu z nich i zbylé částky? Celkem mi teď Vodafone dluží cca 8000 Kč, což není zrovna malá částka. A pokud jeho prodejci udělali chybu tak to přece není moje vina. Já jsem to koupil za určitých podmínek a ty podmínky nebyly zatím splněny. Tak uvidíme, jak se postaví k reklamaci. Máte někdo podobné zkušenosti?
creweta
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 16. 5. 2010 05:03

Podmínky jsou v tomto pripade zasadne pisemne, takze co vam kdo rekl nerekl, je docela jedno. Byt to neni jiste moralne spravne ..
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pedro1981 24. 1. 2011 17:30

Samoobsluha pro předplacené karty převedené do nového systému i v rámci NK ve stávajícím systému hlásá:
Doporuč a získej v novém kabátě
100 volných minut na volání – přesně tolik vám jich nabídneme za každého nově doporučeného zákazníka, který u nás za první tři měsíce utratí alespoň 150 Kč.

Nikde se však neuvádí podrobnější informace o této službě. Mobilmaniaci, využil jste již někdo této možnosti a můžete se podělit o zkušenosti? Aktuálně budu převádět číslo od konkurence na VF kartu během 14 dní, tak abych věděl, zda se mi vyplatí kartu mít na sebe nebo na jiného člena rodiny abychom v rodině využili nějaké získané benefity. Když už by ta příležitost byla.

Mimo to v sekci VF odměny - Doporučte a získejte je o5 stará info (viz přiložené přílohy)

Dle info v sekci právní podmínky, žádné aktualizované info, než tyto http://www.vodafone.cz/web/pravni_podmi ... ziskej.htm tam nejsou.

Na webu
Přílohy
2.png
1.png
Pedro1981
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka