Situace je následující:
- mám smlouvu s O2 pro hlavní číslo, přičemž na tomto účtu mám i 2 Tandemy a 1 TIP Relax (v tuto chvíli v šuplících)
- k hlavnímu číslu mám aktivovanou O2 Benefit kartu a protože přes ni platím i služební výdaje typu hotel a restaurace, tak získané body nejsou zcela nezajímavé a občas se to na něco hodí a zaplatí mi to i ten poplatek za ni.
Protože zbytek rodiny a skoro všichni přátelé postupně přešli k Vodafonu a já jediný mám stále O2, tak zvažuji variantu, že bych s hlavním číslem k němu utekl také. Vyhovuje mi ale O2 Benefit karta a o tu bych nechtěl pokud možno přijít.
Napadlo mne proto oživit ten TIP Relax, provoláním minut ho dostat do Benefitu (TOP Pevná využijeme na volání babičce), převést Benefit body z hlavního čísla (bohužel v násobku 500, ale co se dá dělat) na ten TIP Relax.
Nevím ale, jak vybruslit s tou kartou. V podmínkách je psáno, že jedna fyzická osoba může mít jen jednu, ale bojím se, že bych tedy musel zrušit tu O2 Benefit Citi kartu k původnímu hlavnímu číslu a následně aktivovat tu novou.
Potom by Tip Relax byl používán opět spíše vyjímečně, tak by mi O2 nedávalo prámie, ale body za nákupy kartou či internetem by zůstaly...
Je to tak? Nebo tam s něčím počítám blbě? Případně existují i jiné cestičky, jak tohoto dosáhnout?