O2 Benefit Citi karta + změna hlavního čísla

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bubocz 26. 8. 2007 11:58

V souvislosti s dalšími událostmi přemýšlím o tom, jak dál s O2, a vyšlo mi, že bych chtěl odmigrovat se svým hlavním číslem a přitom mít O2 Benefit Citi kartu :-).

Situace je následující:

- mám smlouvu s O2 pro hlavní číslo, přičemž na tomto účtu mám i 2 Tandemy a 1 TIP Relax (v tuto chvíli v šuplících)
- k hlavnímu číslu mám aktivovanou O2 Benefit kartu a protože přes ni platím i služební výdaje typu hotel a restaurace, tak získané body nejsou zcela nezajímavé a občas se to na něco hodí a zaplatí mi to i ten poplatek za ni.

Protože zbytek rodiny a skoro všichni přátelé postupně přešli k Vodafonu a já jediný mám stále O2, tak zvažuji variantu, že bych s hlavním číslem k němu utekl také. Vyhovuje mi ale O2 Benefit karta a o tu bych nechtěl pokud možno přijít.

Napadlo mne proto oživit ten TIP Relax, provoláním minut ho dostat do Benefitu (TOP Pevná využijeme na volání babičce), převést Benefit body z hlavního čísla (bohužel v násobku 500, ale co se dá dělat) na ten TIP Relax.

Nevím ale, jak vybruslit s tou kartou. V podmínkách je psáno, že jedna fyzická osoba může mít jen jednu, ale bojím se, že bych tedy musel zrušit tu O2 Benefit Citi kartu k původnímu hlavnímu číslu a následně aktivovat tu novou.

Potom by Tip Relax byl používán opět spíše vyjímečně, tak by mi O2 nedávalo prámie, ale body za nákupy kartou či internetem by zůstaly...

Je to tak? Nebo tam s něčím počítám blbě? Případně existují i jiné cestičky, jak tohoto dosáhnout?
bubocz
Junior

Odeslat příspěvekod andre (novy) 26. 8. 2007 12:26

jedno r.c. muze mit jedno benefit kartu, to znamena, ze by si musel tu co mas zrusit a nechat si udelat novou tim zpusobem, ze z jineho sveho cisla provolas 3 mesice po sobe vice jak 50 minut do jakekoliv site, ale jde o to, ze benefit body budes mit na jednom cisle a pote se ti zacnou sbirat i na druhe cislo, citi kartu sice zrusis, ale benefit karta stale u O2 bude, pouze nebude mit vlastnosti citi bank.
Pokud sve hlavni cislo prevedes k jinemu op. tak samozrejme o vsechny body a benefit kartu prichazis ihned po prenosu, karta s funkcemi citi bank se rusi do 30-ti dnu od prenosu, respektive zruseni cisla u O2.

Muzes si samozrejme prevest body na jine cislo, ale to musi jiz byt v ramci benefit programu, pote prevest sve hlavni cislo k jinemu op. a zazadat o novou benefit kartu k cislu, na ktere si prevedl body.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bubocz 26. 8. 2007 13:13

Díky, takže jiná cesta opravdu neexistuje...

Takže jdu hledat TIP Relax kartu a startuju :-)
bubocz
Junior

Odeslat příspěvekod andre (novy) 26. 8. 2007 13:28

jina cesta urcite neexistuje, ale priprav se na to, ze na vydani karty po zarazeni do benefit programu ma CITI BANK 8 tydnu ( je to velice rychla banka )....

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod emdy 6. 9. 2007 18:34

Jina cesta existuje - staci zavolat do O2 a prehodit stavajici Benefit cislo na nove telefonni cislo, to same zavolat do citibank a platebni karta bude stale fungovat, ale body se budou pripisovat k jinemu telefonnimu cislu.

A verte mi, ze 8 tydnu zdrzeni neni kvuli Citibank, pokud Vas nekdo v tomto smyslu informoval, je to blud.
emdy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andre (novy) 6. 9. 2007 21:32

no jelikoz kartu vyrabi sama CitiBank a tech 8 tydnu je maximalni doba od doby kdy O2 posle objednavku na CitiKartu.

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bubocz 6. 9. 2007 21:42

emdy píše:Jina cesta existuje - staci zavolat do O2 a prehodit stavajici Benefit cislo na nove telefonni cislo, to same zavolat do citibank a platebni karta bude stale fungovat, ale body se budou pripisovat k jinemu telefonnimu cislu.

Chápu to dobře, že to nové telefonní číslo v tu chvíli není zapojeno do Benefit programu?
bubocz
Junior

Odeslat příspěvekod andre (novy) 9. 9. 2007 17:47

benefity lze prevadet po 500 bodech, ale pouze na cisla, ktera jsou v benefit programu.

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý