Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
AgentSvr píše:Pokud se sečte max. lhůta pro vyřízení reklamace s max. lhůtou pro vrácení částky(ta citace), tak výjde mnou uváděné číslo 60.
manas píše:No ja s nima resim prave posledni dobou jeden problem za druhym. Zacina to informaci na infolince, kdy mne dopoledne rekne opreratorka neco a odpoledne na stejny dotaz neco jineho, aktivaci ruznych sluzeb o ktere jsem nezadal a tvrzeni ze to aktivni neni, i kdyz na webu to aktivni vidim, az po spate vyuctovani a proste celkovy bordel. Ted mne v ramci vstricneho jednani nebudou uctovat 2x po sobe mesicni pausal, ale zase jsem povinen plnit minimalni plneni, do ktereho se diky tomu nedostanu, takze zase bude urcite nejaky problem.
Mne nejde ani tak o to ze jim necham ted 90,- a oni mne to vrateji za mesic, to ja jim verim, ale mne jde o princip. Ja kdyz nasemu zakaznikovi vystavim spatnou fakturu, tak mne ji posle zpet s tim ze chce spravnou a hotovo, nebude se mnou diskutovat a proste nezaplati dokud neprijde spravna. Takze bych ocekaval, ze T-Mobile se nejen omluvi, posle spravnou fakturu, popripade mne pozada zda by se to mohlo resit jak navrhuji oni a ne ze proste reknou ze to bude tak jak oni rozhodli. Ocekaval bych za tohle i nejakou kompenzaci z jejich strany.
Jak rikam, dnes jde o 90,- kc bez DPH, priste muze jit o tisicovku a nebo i vice........
manas píše:Jj, tak to jsem nevedel ohledne toho dalsiho mesice, nova informace pro mne a treba se nekdy hodi
Ja vim ze operator nevytvari spatne uctovani ucelne (teda doufejme). Ale jde o to, ze udelal chybu, mne jako zakaznika ale nemusi zajimat ze udelal chybu, ze jim neco nefunguje atd atd. Pro mne je tech 90,- prd, ale priste, jak pisu, to muzou byt klidne tisice. Nebo kdyz ma nekdo na jedne fakture cisla cele rodiny, to pak jsou klidne vice jak 400,- i s DPH a pro nekoho tohle muze byt velky peniz a diky tomu se muze i dostat do financnich problemu napriklad.
goob píše:Nojo, jenže jak odlišit neoprávněné reklamace, kdy si zákazník myslí, že je v právu a až pak si najednou zákazník uvědomí, že si tohle vlastně aktivoval a že vlastně tenhle měsíc volal více milencovi/ce a proto má tak šílený účet, nad kterým se manžel/ka tuhle večer tak rozčílil/a atd.u/quote]
m0rp4euz píše:Muzete mi doporucit nejlepsi postup pri reklamaci vyuctovani, kdyz me z niceho nic pribylo na fakturu tarfini zvyhodneni SMS 100+ a Surf and Mail?
Diky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků