Vypis dorucenych e-mailu u O2 (web maily)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Rybak 16. 10. 2007 13:43

ja osobne mam vodafone, tady je to bez problemu pres mobilni e-mail . Jak je to ale u O2, je to nejak zdarma mozne? diky
Rybak
Junior

Odeslat příspěvekod Rybak 17. 10. 2007 09:30

nikdo nepouzivate?
Rybak
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 18. 10. 2007 08:50

Myslíš notifikaci o doručení majlu do tvé schránky? Jako že ti přijde mejl do schránky a na mobil smska s odesílatelem a předmětem? U O2 je to prakticky nepoužitelné, protože dojde jen prvních 60 znaků (pokud se nepletu včetně tvé adresy), takže se kolikrát ani nedozvíš o co jde :roll: U TMO přijde 1 SMSka, u VF 2 SMSky (takže není problém si nechat přeposlat celý mail a je vidět aspoň začátek) - v tom je VF nedostižný :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 18. 10. 2007 22:21

Já Osobně: Nedostižný by Vodafone byl, kdyby počet těch sms byl nastavitelný (při velkém počtu příchozích e-mailů může být ta dvojnásobná smska obtěžující) a počet e-mailů nebyl limitován na 100 denně. A ještě nedostižnější by byl, kdyby ty "notifikace" (vlastně už by to byl mnohdy celý text e-mailu) chodily rovnou mmskou 8)

Jinak nejlepší zkušenosti co se týče spolehlivosti notifikací mám stále s T-Mobile.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 19. 10. 2007 09:17

Z nabídky, která je na českém trhu co se týče přeposílání majlů VF nedostižný je. Nastavitelné by to být mohlo, ale u služby zdarma bych to ani nevyžadoval. Když tě obsah mejlu nezajímá, nebo si ho domyslíš, stačí notifikace, pokud ti jde o text, je třeba přeposlání. Co se ti bude a co nebude notifikovat nebo přeposílat si už můžeš nastavit ve filtrech mejlu. Každopádně se asi shodneme, že u O2 to je prakticky nepoužitelné :mrgreen:
Co se týče spolehlivosti, nemám s VF v tomto ohledu žádné problémy; limitaci na 100 zpráv nepozoruji (asi proto, že tolik mejlů ani nedostávám :D) :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lovo 19. 10. 2007 11:04

Jo, T-Mobile CZ je v doručování e-mailů na mobil nejlepší a ve srovnání se světem jedinečný. Neomezený příjem e-mailu na mobil nikdo jiný zdarma nenabízí, je to nezrušené dědictví po Paegasu. I když v roce 2003 dost vyhrožovali, nakonec ho nechali být. Pokud jde o délku, dá se e-mail v případě nutnosti dočíst online na T-zóně.
Lovo
Junior