Dobil vám někdo "omylem" kredit? POZOR!!!

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod helax 99 18. 10. 2007 13:30

Kredity nedobíjím, Dvakrát měř, jednou řež. :D
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod goob 18. 10. 2007 16:37

Tohle není český mozeček. To je jen obyčejné svinstvo a neskonalá zbabělost a hlavně ubohost dotyčného. Za takovéhle věci bych nemilosrdně nechal dotyčnému useknout ruku. Je až neuvěřitelné, že se dnes lidé neštítí absolutně ničeho. Ani toho, aby vlezli staré babičce do bytu a tam jí pod nějakou záminkou ukradli všechny peníze, které jí zbyly a které si ona třeba nechávala na svůj pohřeb. To je obyčejný hyenismus a měl by být velmi, ale velmi tvrdě trestán...
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pepass02 18. 10. 2007 18:53

Mě se nedávno stalo, že mi nějaká holka omylem dobyla kredit (500Kč), ale jsem jí ten kredit dobil :mrgreen: ....naštěstí to asi nebyla podvodnice...
pepass02
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Luigy 18. 10. 2007 19:14

Nevim jak bych se zachoval ja osobne mam pausal ale doma se me vali hodne Twist karet a o2 karet. Ale to sem nevedel ze do 24hod se to dokaze vratit jeste kdyz sem kdysi dobijel si cca 5-6let z5 tak na to byla 1hod a ne 1den. dane osobe bych to asi zaplatil az po nejake dobe hned bych urcite neutekal na benzinku jim to tam poslat
Nokia E51 Black Steel; Nokia 6310i Bronz 1600mAh Li-Pol battery
Luigy
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 18. 10. 2007 22:38

goob píše:Tohle není český mozeček. To je jen obyčejné svinstvo a neskonalá zbabělost a hlavně ubohost dotyčného. Za takovéhle věci bych nemilosrdně nechal dotyčnému useknout ruku.u/quote]

V tomto případě raději vyříznout jazyk, aby dotyčný nemohl klamat další lidi báchorkou o dobití "omylem".

Jinak když už ti zmetci vymysleli tohle, tak mají jistě k dispozici dostatek simkaret, jejichž okolní čísla zkoušejí "omylem" dobíjet.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod andre (novy) 18. 10. 2007 23:07

je mozne vratit kredit v pripade, ze se dobiji pres prodejnu O2, tak existuje moznost v pripade chybneho cisla vzit kredit a dat ho zpet, v pripade ze se dobiji pres Sazku, tak je tam 30 minut na stornovani transakce, pak ma jiz dotycny smulu.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Policak 19. 10. 2007 08:21

FAQ O2
Omylem jsem dobil jiné telefonní číslo.
V případě, že zákazník při dobíjení O2 Go chybně zadá požadované informace (týká se všech kanálů – Samoobslužná linka, Zákaznický portál, SMS i Modrá linka) může se do 24 hodin od provedení dobití obrátit na O2 Go linku (*88) a zde je možné za poplatek 19,- Kč převést kredit na správné číslo. Musí být splněny podmínky - chybně dobité číslo se "výrazně" neliší od čísla, které mělo být správně dobito.

Tady se tedy o Sazce nemluví vůbec, ale zase je tam formulace ....týká se VŠECH kanálů....máš nějaký odkaz, kde se u Sazky zmiňujě oněch 30 minut?
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 19. 10. 2007 09:10

U té Sazky jde spíš o to, že to zruší hned a vrátí ti peníze cash. Když to budeš reklamovat na infolince, vrátí ti peníze formou kreditu. Takhle to aspoň chápu já. (Sazka o zrušení transakce píše v článku III., bod 1., písmeno b.)

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mademan 19. 10. 2007 18:14

Mne sa to tiez raz stalo. Niekto mi dobil kredit 200 sk. Potom mi volali, ze im ho mam poslat na ucet. Ale preco by som ho mal posielat na ucet, ked som ten kredit nechcel, sim kartu nepouzivam (zapinam ju len koli upozorneniam na mail)?
Je to absolitna sprostost.
Nevratil som im ho....
AMD Athlon X2 4000+,2 GB RAM, GF EN8600GT 256 MB, 250 GB Seagate, LG GSA-H12L
Nokia 6230i+512 MB A-DATA
Mademan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sioga 21. 10. 2007 16:57

myslim za tim jsou i nigerijce
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Junior

Odeslat příspěvekod Fuck 21. 10. 2007 23:18

a ked mi niekto dobije omylom kredit a ja ho miniem v priebehu par hodin? Odkial mu to vratia peniaze? Ja pojdem do minusu, ci ako?
Fuck
Junior

Odeslat příspěvekod ViR 21. 10. 2007 23:37

***** píše:a ked mi niekto dobije omylom kredit a ja ho miniem v priebehu par hodin? Odkial mu to vratia peniaze? Ja pojdem do minusu, ci ako?

Ano.
ViR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobromilll 21. 10. 2007 23:39

Tot otazka.. Ale myslim ze u o2 je mozny vsechno :)
Nokia 3510 -> N-gage -> Siemens S65 -> SE S700 -> Nokia N93 + Sonny ericsson W200 + Ipod Classic 80gb
Bobromilll
Junior

Odeslat příspěvekod noker1 22. 10. 2007 05:49

tak toto ma dostalo .. dik za upozornenie
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Wincik 22. 10. 2007 06:09

Kamarádka loni na Vánoce posílala kredit mamce a ouha, poslala ho na špatné číslo. Nevěděla však, že může zažádat o vrácení kreditu. Zavolala tedy na to číslo, kam nechtěně kredit poslala a on ji ho se vší slušností poslal zpět.
Záleží na úhlu pohledu ze kterého se na to díváte. Uznávám, že je to prasečina, ale ti co se jim to byť jen nechtěně stane zrovna do smíchu není. :-)
Ericsson A1018s->Alcatel One Touch->Ericsson A1018s>Motorola V100->Nokia 5510->SE T310->Siemens SX1->SE P900i->N-GAGE->SE Z200->SE K750i
Wincik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka