O2 smart roaming-- problem

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod olgojchorchoj 18. 10. 2007 16:50

karta go smart roaming aktivni-- egypt-- hurghada--cizi zeme cca. 150 km daleko od egypta(doufam ze se nepletu) na display Egy3 prvni sit ktera me chytla na letisti-- hovor prichozi uctovan cca. 70 kc/min a melo byt prvnich 30 min. zdarma!!!-- go linka tvrdi ze jsem volal pres jinou arabskou zemi-- ale 150km????? mate nekdo podobnou skusenost?? go neni hlavni karta-- na vodafone me ale taky Egy3 hodilo roamingovou zonu 3 ale egypt ma byt 2 vypatra nekdo pres koho jsem vlastne prijmul hovor??? me se to zatim nedari :( :( :(
olgojchorchoj
Junior

Odeslat příspěvekod MaTTo S 18. 10. 2007 17:20

akoze nie ?? ved operator ti musi vydokladovat cez aku siet si prijal hovor ... to ze ti ratal zonu je len jedna z veci ktoru ti dokladuje ... tak zavolaj na infolinku a spytaj sa co to bolo,,, ja som si radsej ani mobil nebral ked som isiel do egypta lebo som sa bal tych poplatkov co budu nejake sialene
MaTTo S
Junior

Odeslat příspěvekod olgojchorchoj 18. 10. 2007 17:28

v egypte mame mit 30 min zdarma O2 zatim kvalitne neodpovedel mam dat pisemnou reklamaci tak schanim nejake info
olgojchorchoj
Junior

Odeslat příspěvekod olgojchorchoj 18. 10. 2007 21:06

mel jsem pocit ze je tady par lidi kteri umi poradit :?
olgojchorchoj
Junior

Odeslat příspěvekod andre (novy) 18. 10. 2007 23:12

tak to nechapu, kdeze si to byl ?? CCa 150 km od Egypta, to jsi tedy nebyl v egypte ?
Pokud si byl 150km od Egypta, tak samozrejme Smart Roaming nefunguje.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod olgojchorchoj 19. 10. 2007 07:15

psal jsem ze 150 km od Hurghady je nejbliz cizi zeme jako ne!!egypt
olgojchorchoj
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 19. 10. 2007 09:02

IMHO je problém v tom, že to je nová síť, která jede od května 2007, a podle všeho s ní má podepsanou "plnou" smlouvu jenom TMO. Tipnu si, že O2 přes ni dovolí spojení, ale v účtovacím systému se to neobjeví jako síť s nárokem na slevu. Abych byl ještě přesnější, mám za to, že O2 má definovány kódy sítí, ve kterých se sleva uplatní. Pokud by měl definovány kódy zemí, tohle by se stát nemohlo. Je to ovšem můj čistě teoretický pohled na věc :mrgreen:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod olgojchorchoj 19. 10. 2007 11:47

volal jsem na infolinku mam si podat pisemnou reklamaci volal jsem pres tretiho egypt operatora i kdyz maji v podminkach O2 smart roamingu napsano ze volani plati ze vsech siti v dane zemi tak zatim pro me ne.... jedna se pro me o cca 650 kc slecna na infolince byla prijemna ale pomoci me nedokazala napisu pak jak dopadnu O2 me ale nastvalo :(
olgojchorchoj
Junior

Odeslat příspěvekod andre (novy) 19. 10. 2007 21:49

na infolince ti bohuzel nepomohou. jde o to, kdy ta sit zacala fungovat a zda s nim ma O2 nejakou smlouvu o levnejsim roamingu.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod olgojchorchoj 20. 10. 2007 08:54

jde o to ze v podminkach smart roamingu maji napsano plati ze vsech siti v dane zemi!!!!!! kdyz ze vsech siti tak jen z nekterych vase O2
olgojchorchoj
Junior

Odeslat příspěvekod olgojchorchoj 5. 12. 2007 08:41

musel jsem napsat pisemnou reklamaci a cca do 3 - 4 nedel je kredit zpatky :-)))))) takze chvalim !! takze dik za radu (egy3)
olgojchorchoj
Junior