jak zjistit cislo T-mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DomWindows 21. 10. 2007 08:41

Souhlasím s Michalem, může na ní být nějaký speciální tarif, který již neseženete :!: Váš příspěvek byl velmi neuvážlivý, Aleši :wink:
DomWindows
Junior

Odeslat příspěvekod sandra 21. 10. 2007 09:39

Aleši, proč uživatel chce tu SIM, nezlobte se do toho Vám vůbec nic není. A nevím proč by byli všichni experti, snažili se poradit? Poradili.
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Aleš P. 21. 10. 2007 10:34

Michal P : No tak to by byl vážně gól, mít "speciální" tarif na měsíc a něco..

DomWindows : Na Vašem místě bych se raději neozýval.

sandra : Já bych naopak řek, že ta otázka je na místě. Například by zněla odpověď, že je tam nastaven speciální tarif do konce listopadu, tak by se dalo najít i lepší řešení než oživovat mrtvou SIM. Navíc, asi už velmi by se mohly dát koupit nějaké vánoční SIM s mnohem lepší výhodou, bonusem, atd. :wink:
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sandra 21. 10. 2007 10:40

Aleš: Holt, někteří mají jiné priority :wink: Myslím, že téma je vyřešené. Hezký zbytek víkendu. :D
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Lovo 21. 10. 2007 10:57

Myslím, že nejde ani tak o prioritu jako spíše o nevědomost. Oživovat za peníze T-Mobile kartu s mínus kreditem je nesmysl a odpověď na otázku po zjištění telefonního čísla vedená v tomto duchu byla velmi případná.
Lovo
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 21. 10. 2007 20:52

[quote="Aleš P.";Já bych naopak řek, že ta otázka je na místě. Například by zněla odpověď, že je tam nastaven speciální tarif do konce listopadu, tak by se dalo najít i lepší řešení než oživovat mrtvou SIM. /quote] Já Osobně myslím, že ta otázka zbytečná byla, protože odpověď na ni je už v prvním příspěvku, potažmo dotazu :wink: A jestli chce někdo spectarif na měsíc nebo na sto let je prostě irelevantní. BTW Může to být i Twist SMS+ II :twisted:

Máte odpovídat na otázky a nefilozofovat o důvodech :mrgreen: Takže jak zjistit číslo? Zkusit na infolince, zkusit na nějaké zelené lince, dobitím kuponem.

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 7. 1. 2008 22:29

Ještě když jsem narazil na tohle postarší téma, mám čerstvou zkušenost jak velice jednoduše zjistit číslo předplacenky O2 (ne náhodou jsem to zjistil při zoufalém prolézání plechové huby a hledání přepojení na opa :twisted:).
:arrow: V menu plecháče dáte 2 (Pro dobíjení a informace o kreditu), pak 1 (Pro dobíjení přes hlasový systém), připravíte si tužku a papír, a plechová huba vám číslo hezky nadiktuje :mrgreen: Můžete ho dokonce změnit a nabít tak někomu jinému.
Prošel jsem možnosti nabíjení u TMO, ale není mi z toho jasné, jestli huba číslo řekne nebo chce rovnou dobíjecí kód (asi to druhé)...

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 7. 1. 2008 23:14

nejen předplacenky, i číslo paušálu zjistíš snadno, přes 800123456 se proklikat na paušální linku a tam v jakékoliv podvolbě kromě novinek se při přihlašování nejdříve přediktuje číslo, ze kterého voláš
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 7. 1. 2008 23:22

No, u paušálu nebývá problém s nulovým nebo mínusovým kreditem :mrgreen: Takže jde prozvonit jiný telefon... Ale pokud není druhý telefon k dispozici, je dobře, že to číslo plecháč netají :)

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Předchozí stránka