O2 - stále spolu

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Cole Sullivan 24. 10. 2007 16:41

Zdravím zajímalo by mě jestli vánoční dárek pořád spolu, kde si můžete vybrat číslo z O2 a volat na něj rok či dva se nechá změnit. Díky
Cole Sullivan
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 24. 10. 2007 18:18

Nechá. Je to myslím 1x měsíc a poplatek 50 Kč.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Cole Sullivan 24. 10. 2007 19:12

Takže kdybych O2 uzavřel smlouvu na 24 měsíců na tarif pohoda simple, tak budu mít Pořád Spolu na 2roky(s tim že si číslo mohu jednou měsíčně za 50kč změnit) + když si dám měsíční plnění minimální na 200Kč tj (stejně tarif stojí 214 měsíčně i když nic neprovolám) tak k tomu dostanu dotovanej telefon např K800i ( http://www.cz.o2.com/mobile/cz/services ... _plus.html )
-byly by u téhle možnosti ještě nějaké další výhody o kterých nevím?

-vyplatí se upisovat na 2 roky O2? (je třeba možný že za rok budou ceny daleko nižší za volání a to upsání by se s těma výhodama nevyplatilo?)
-jde mi hlavně o volání, myslím že toto by zajímalo hodně studentů
děkuji
Cole Sullivan
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 24. 10. 2007 20:44

Odstavec první: ano. MMP jsou bez DPH, nejnižší minimální plnění je 238 Kč s daní. Dotovaný telefon koupit lze, ale počítejte se zálohou na telefon, je vratná po 3 měsících.

- dilema o upisování je na zvážení každého samostatně, nižší ceny: nepravděpodobné

- pro volání je Pohoda Simple nejlepší, díky měsíčnímu kreditu totiž není předem dán počet minut a SMS.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pavouk 26. 10. 2007 21:59

Je to sice malonko mimo mísu, ale příjde mi, že O2 nějak nedrží svý slovo... Když probíhal rebranding Eurotelu na O2, tak O2 ve své první reklamě říkal, že "spoutaní by měli být volní"... Teď prakticky nenalezneme žádnou akční nabídku, která by nebyla podníměna smlouvou na dva roky... Výhodné akce typu "upiš se na dva roky a mi ti na tři, možná až na šest měsíců dáme nějakou supr výhodu" mi přijdou spoutávající až až....
Pavouk
Junior

Odeslat příspěvekod Cole Sullivan 28. 10. 2007 13:59

Pavouk píše:Je to sice malonko mimo mísu, ale příjde mi, že O2 nějak nedrží svý slovo... Když probíhal rebranding Eurotelu na O2, tak O2 ve své první reklamě říkal, že "spoutaní by měli být volní"... Teď prakticky nenalezneme žádnou akční nabídku, která by nebyla podníměna smlouvou na dva roky... Výhodné akce typu "upiš se na dva roky a mi ti na tři, možná až na šest měsíců dáme nějakou supr výhodu" mi přijdou spoutávající až až.... /quote]

souhlasím s tebou, a taky nechápu proč stávájící zákazníci např u Pořád spolu maji volání na 3 měsíce a nový na 12. Prostě jim jde jen je k sobě přilákat a pak už na ně kašlou.

-podle mě je jeden operátor za 18 a druhý bez dvou za 20.
Cole Sullivan
Junior

Odeslat příspěvekod Majk 31. 10. 2007 23:57

BTW: Rozumí někdo tomuhle? Odečítají se volné jednotky nebo ne?

3. Volání, videovolání, SMS a MMS zdarma na vybrané číslo je poskytováno v rámci volných jednotek/kreditu vybraného tarifu, resp. dalších extra jednotek/kreditu, které jsou součástí jednotlivých
vybraných tarifů nebo jiných balíčků a dále i po jejich vyčerpání. Pojmem zdarma se rozumí, že volání, videovolání, SMS a MMS na vybrané číslo jsou nákladově pokryty v paušální částce příslušného tarifu.

http://www.cz.o2.com/public_mob/17/98/3 ... 102007.pdf

Jinak ještě asi mnoho lidí nepotěší toto:
13. Slevu v rámci Akce nelze aktivovat při současném využívání některé ze služeb Volej domů zdarma, O2 Nejbližší, O2 Moje firma, O2 Team. V případě služeb O2 Star, O2 Spolu, O2 Tandem, O2 Duet, Kombikarta a IZS je slevu možné využít pouze pro jiná účastnická čísla než ta, která byla zvolena v případě uvedených služeb.
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bluma 7. 11. 2007 14:17

Zdarma na ono cislo to je az po vycerpani volnejch minut (nebo kreditu), je to jak v podminkach tak potvrzeno na infolince
bluma
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 7. 11. 2007 14:56

bluma píše:Zdarma na ono cislo to je az po vycerpani volnejch minut ...

Z toho vyplývá, že když si chci užít svého "vyvoleného", budu volat na všechna ostatní čísla povětšinou nad rámec volného kreditu (volných minut) a v konečném účtování mně tato výhoda od O2 přijde draho ... :wink:
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Cole Sullivan 14. 11. 2007 19:56

když to shrnu pro strávajícího zákazníka kterej už má pohoda simple. Je to naprosto k ničemu. O využitelnosti pro tarify kde jsou volné minuty,nebo kredit se není třeba dohadovat. By mě zajímalo jestli má nějakej operátor nějakou normální využitelnou dobrou nabídku :)
Cole Sullivan
Junior

Odeslat příspěvekod Trebican 14. 11. 2007 23:10

Zajímalo by mě jestli už to někdo máte aktivované.V uterý jsem přešel z předplacenky na paušál,podepsal smlouvu na 24 měsíců a do dnešního dne mi to ještě neaktivovali.Za jak dlouho to aktivovali vám? :cry:
T-mobile CZ,O2-CZ, nokia 6131
Trebican
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andre (novy) 14. 11. 2007 23:39

no ono co se tyce vyhodne nabidky. Jedine u O2 za volani zdarma se nemusi platit, dalsi veci je, ze vice jak 40% lidi vola na jedno cislo i textuje na jedno cislo, proto tato akce u O2.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 14. 11. 2007 23:39

Trebican : Nevím teď takhle z hlavy zda se to musí aktivovat manuálně nebo zda je to automatické, ale číslo se myslím volí hned při podpisu smlouvy.. Každopádně bych raději volal *11 (pak 1 1 a v hl. menu třeba 2 9)a zeptal se pro konkrétní číslo.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Trebican 15. 11. 2007 22:25

No volal jsem tam,rovnou mi řekla že na to číslo podá žádost ale že na to mají 5 pracovních dní tak uvidíme jak to dopadne.
T-mobile CZ,O2-CZ, nokia 6131
Trebican
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andre (novy) 18. 11. 2007 18:14

presne tak je na to 5 pracovnich dni dle VP.
Mela by ti pak prijit SMSKA o aktivovani sluzby.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Další stránka