Vodafone - vánoční nabídka

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 25. 10. 2007 17:33

Vodafone dnes představil svou vánoční nabídku určenou firemním zákazníkům.

Více tato tisková zpráva http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1117002

Vodafone připravil atraktivní vánoční dárky pro nové i stávající firemní zákazníky. Ti od 1. listopadu do 31. ledna při první aktivaci služby VPN firma neomezeně na své SIM kartě získají bezplatné volání a posílání SMS v rámci své firmy na 3 měsíce až neomezeně dlouhou dobu. Budou mít také možnost získat telefon Nokia 6300 ke třem tarifům za 7 Kč a notebooky Dell se slevou 20 až 35 procent.

:D

//Aleš P.: Upraven název vlákna. Přesně jak už zakladatel vlákna napsal níže, nabídka pro fyzické osoby bude představena 1. listopadu 2007. Až se tak stane, pokračujte prosím v diskuzi zde.
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod NovaD 25. 10. 2007 19:10

No to znie celkom dobre :D
V kazdom pripade nerob paniku,lebo... "Errare humanum est" :)
NovaD
Junior

Odeslat příspěvekod DomWindows 25. 10. 2007 19:32

A co pro ''klasické'' zákazníky? :lol: Jaké vábničky nám připraví :shock: Falešní sobi ale neměli chybu :tleskani :lol:
DomWindows
Junior

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 25. 10. 2007 19:47

Pro nefiremní zákazníky a firemní bez smlouvy bude nabídka představena během několika dní, však si ještě chvilku počkejte... :wink:
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr.x 27. 10. 2007 12:46

jSEM NEDOČKAVÝ , KDYBYS VEDEL NECO PRED 1.11 , DEJ VEDET , JEDNÁ SE MI O MOBIL PRO OTCE UŽ HURE VIDÍ A CHCE CO NEJLEVNĚJŠÍ A POKUD V NOVÉ BUDE NĚJAKÁ SLEVIČKA , TAK BYCH POČKAL ,ALE NECHTEL BYCH PRIJÍT O TEN sharp gx29 , KDYBY TAM NIC NEBYLO - TEN BYCH MU VZAL

//Aleš P. > dr.x : Vypněte si prosím cAPS lOCK. Nabídka telefonů se na MM objeví ještě na konci tohoto měsíce.
dr.x
Junior

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 29. 10. 2007 15:27

Vodafone připravil pro všechny své zákazníky vánoční soutěž, ve které můžou vyhrát sedm automobilů Mini Cooper a další atraktivní ceny v celkové hodnotě 15 milionů Kč. Navíc rozdává všem svým zákazníkům slevy na nákup vánočních dárků v internetové obchodní galerii MALL.cz. !

Nechci urážet O2 a T-Mobile, ale tohle je fakt booomba!

http://www.vodafone.cz/gen_consumer/abo ... &year=2007
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod X-Brace 29. 10. 2007 15:34

No to jsem teda od Vodafonu čekal trochu víc. Šance na výhru moc veliká neni a 10% taky neni nic závratnýho. Hold tyhle vánoce budou bez dárku.
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 29. 10. 2007 15:36

Jo a co dává tvoje slavné O2? :shock:
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 29. 10. 2007 15:57

Nojo, ale na co tohle člověku je? T-M tento rok měl v průběhu roku také různé SMS soutěže, kde se snad hrálo také o auto, ale k čemu to je? Pravděpodobnost toho, že vyhraji, je poměrně nízká a určitě to člověka nepřiměje k tomu, abych kvůli nějaké soutěži měnil operátora..
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lenka2003 29. 10. 2007 16:09

A co nějaké nové telefonky na listopad? Ještě nejsou žádné informace??
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 29. 10. 2007 16:15

Vodafone novinky:

Jedno LG, nevím přesný typ + SE V640i.

Informace z první ruky:

Vánoční nabídka:

Jsem u Vodafone 7 let, po dobu 7 měsíců budu dostávat měsíčně 20% z tarifu navíc. U předplacených karet se jedná o 20% bonus při dobití pro určitou dobu.

Toto je jen střípek z toho, co Vodafone chystá... Nic nevíte... :wink:
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 29. 10. 2007 16:55

vodafone-maniak píše:[b]Nechci urážet O2 a T-Mobile, ale tohle je fakt booomba! !/b]

http://www.vodafone.cz/gen_consumer/abo ... &year=2007

Hm, co je na tom bombovního? :?

A k těm 20 % – to určitě bude i pro Odepiš. :D Už se těším, až mi každý měsíc přičtou 2,38 Kč. :D
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 29. 10. 2007 17:23

cubic.cz
Kód: Vybrat vše
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cubic.cz 29. 10. 2007 17:24

Michal P: verit tomu nemusis, ale rikala mi to moje kristalova koule...
Uvidime, az to spusti, jestli jsem mel pravdu.
cubic.cz
Junior

Další stránka