Vodafone - vánoční nabídka

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pan Y. 17. 11. 2007 10:10

Ovo: Mám za to, že volací limit by měl jít snížit zavoláním na Vodafone linku. Té jejich logice s navyšováním a opětovným skládáním volacích jistin také nerozumím.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ovo 17. 11. 2007 12:22

Díky za názor (ten flexi strop mi problém vyřešil), nyní zpět k tématu - jeden postřeh k balíčkům extra nabito. Po zavolání na infolinku (kvůli koupi telefonu) mi operátorka nabídla, že v rámci Vánočního dárku mi tyto balíčky zruší a nahradí dárkem, což jsem využil.
Po uplynutí dárku si je asi budu muset aktivovat ručně, na to už jsem se zapomněl zeptat.
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Junior

Odeslat příspěvekod Pilatus 17. 11. 2007 23:58

Ovo píše: A stejně tak roaming - proč tři čísla z účtu mají léta roaming a čtvrté ze stejného účtu má skládat další jistinu?t/quote]

Roaming ti na zákaznické lince aktivují i bez skládání jistiny!
Pilatus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mihals 19. 11. 2007 16:21

nechte si umyt monitor :wink:

http://vanocninadilka.cz/umyj
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod x_pavel 23. 11. 2007 11:49

koukam ze to nekdo procistil::-)
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 26. 11. 2007 17:41

ja mam uplne leklej monitor, tak se mi tam furt objevuju ten sporic :)
Nokia 6234 + 1 GB microSD + Sluchátka originál Nokia

Operátor: Vodafone CZ
bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 1. 12. 2007 16:52

Zeptám se jestli to chápu dobře:

Nadílku si aktivuju např. 15.1.2008. Účtovací období mám 10. v měsíci, takže bonus budu moct čerpat poprvé v období 10.2.2008 - 9.3.2008. Jelikož jsem u VF přes 4 roky, tak celou Vánoční nadílku budu moct čerpat 5 měsíců od 10.2.2008 - 9.7.2008.

Jde mi o to, abych nadílku nakonec neprošvihl. Hodila by se mi až takhle "pozdní" aktivace. Akce už vlastně nebude aktuální, ale já bonus teprve začnu čerpat. I na webu je napsané, že aktivace se musí provést do 31.1. a to já stihnu. Myslíte, že má úvaha je správná?
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 1. 12. 2007 17:09

speedy píše:Nadílku si aktivuju např. 15.1.2008. Účtovací období mám 10. v měsíci, takže bonus budu moct čerpat poprvé v období 10.2.2008 - 9.3.2008. Jelikož jsem u VF přes 4 roky, tak celou Vánoční nadílku budu moct čerpat 5 měsíců od 10.2.2008 - 9.7.2008.
/quote]
presne tak to je, tohle mi rekli na vdf lince, kdyz sem se jich na tu samou vec ptal.. mě se to taky hodi až po novym roce, to už u nich budu 3 rok...

bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 2. 12. 2007 14:32

bbbeeejjjkkk píše:
speedy píše:Nadílku si aktivuju např. 15.1.2008. Účtovací období mám 10. v měsíci, takže bonus budu moct čerpat poprvé v období 10.2.2008 - 9.3.2008. Jelikož jsem u VF přes 4 roky, tak celou Vánoční nadílku budu moct čerpat 5 měsíců od 10.2.2008 - 9.7.2008.
/quote]presne tak to je, tohle mi rekli na vdf lince, kdyz sem se jich na tu samou vec ptal.. mě se to taky hodi až po novym roce, to už u nich budu 3 rok..../quote]

ale pozor, nejedna se kalendarni rok, ale zalezi na datu aktivace cisla u VDF :wink:
jen tak pro jistotu, ale to asi vite :D
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 2. 12. 2007 14:47

jj vim, sem u vodafonu od 5.ledna :wink:

bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 20. 12. 2007 15:44

Tak abych nezakládal nové téma. Vypadá to, že Vánoční Dárek dostanou skoro všichni zákazníci VF. Ano SKORO, protože VF sice naděluje i Odepišákům, SlyšímVásšákům, Dohodářům, NaZiskářům, Rozjezdářům atd, ale se*e, ano se*e na své nejstarší zákazníky :x Samozřejmě, u mé Oskarty bez limitu (hodina za 10 korun) nelze v internetové Samoobsluze Dárek aktivovat, ani se nezobrazuje stav (aktivní/neaktivní), i přesto, že v právních podmínkách o diskriminaci OBL není ani zmínka. Takhle tedy ne, soudruzi :pozor2

Já Osobně 8)

P.S.
Vodafone píše:A tak i my od Vodafonu bychom rádi poděkovali ib]všem našim zákazníkům
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 20. 12. 2007 16:03

Já Osobně/ nevím, jestli je na místě slovní spojení "zastat se Vodafonu" ale možná spíš "jejich názorů". Je to spíš asi jen technický problém. Mně to nejde aktivovat taky u Vodafone karty a přitom je to standardní "divoká karta" (mám ji kvůli volání bratrovi a sestře a bonus by se docela hodil, nabil bych si zase na rok :) ). Mám tam jen položku Vánoční dárek a "aktivovat/aktivní/neaktivní" nikde není. Na operátora jsem ještě neměl čas volat.
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod radim 20. 12. 2007 16:12

[quote="Já Osobně"tTak abych nezakládal nové téma. Vypadá to, že Vánoční Dárek dostanou du]skoro[/u] všichni zákazníci VF. Ano nb]SKORO[/b], protože VF sice naděluje i Odepišákům, SlyšímVásšákům, Dohodářům, NaZiskářům, Rozjezdářům atd, ale ei]se*e[/i], ano se*e na své nejstarší zákazníky :x Samozřejmě, u mé Oskarty bez limitu (hodina za 10 korun) nelze v internetové Samoobsluze Dárek aktivovat, ani se nezobrazuje stav (aktivní/neaktivní), i přesto, že v právních podmínkách o diskriminaci OBL není ani zmínka. Takhle tedy ne, soudruzi :pozor2

Já Osobně 8)=/quote]

To je bohužel problém jen konkrétního čísla, zavolej *077 a reklamuj to. Já jsem si to na hodinovce už aktivoval a i dostal bonus. Takže nejde o diskriminaci všech hodinovek, ale jen tvého čísla. Asis je nějak na*ral.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 20. 12. 2007 19:05

Chjo, tak čím jsem je mohl naštvat? :mrgreen: Ale dobře, byla to podrážděná reakce, protože jsem s tím jakože počítal, vlezu do Sámošky a kdenic tunic :roll: Ok, cinknu na linku, už jsem tam dlouho nevolal :twisted:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 7. 1. 2008 19:59

Slečna na lajně mi sdělila, že to bude tím, že mi vypršela platnost kreditu :roll: Mohli se o tom aspoň zmínit v podmínkách používání, žeano. Ale co, až dobiju, uvidím :nenapadne

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka