Vodafone - vánoční nabídka

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aleš P. 29. 10. 2007 19:51

maniak má opět informace z první ruky.. Článek čekejte ve středu dopoledne :wink:

A T-Mobile zítra dopoledne :potichu
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 29. 10. 2007 21:04

Na http://vodafone.mall.cz/ je asi taková základní nabídka dárků s 10% slevou. Víc od 1.11. :wink:
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 31. 10. 2007 17:10

Oficiální nabídka pro zákazníky na Vánoce 2007, Vodafone:

http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1117033

:wink:
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lenka2003 31. 10. 2007 18:25

vodafone maniaku,prosím Vás o odpověď! V diskuzi se mi jí bohužel nedostalo. Vánoční nabídka bonusů se týká i firemních zákazníků pod písemnou smlouvou? A VPN firma neomezeně bude platit prodloužená i u stávajících zákazníků se smlouvou nebo jen nových?? Dnes dokonce ani operátorka na firemní lince nevěděla...Doufám,že Vy to vědět budete. Děkuji.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod zivan 31. 10. 2007 18:50

Snad to spravne chapu. Jsem u Vodafonu od 24.1., takze kdyz si to aktivuji v obdobi od 25.1. do 31.1., tak mam mesic navic diky dalsimu zapocatemu roku :-)
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod speedy 31. 10. 2007 20:09

Ano, presne tak.
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MCMLXXXII 31. 10. 2007 20:53

Pokud si nyní navýším tarif, dostanu 20% bonus již k tomuto novému tarifu? Za stejných podmínek? Nebo dostanu bonus podle tarifu, který jsem za celou dobu trvání smlouvy měl?
MCMLXXXII
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 31. 10. 2007 21:04

MCMLXXXII : Myslím, že se to bude řídit tarifem který je nastavený při aktivaci dárku :wink:
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MCMLXXXII 31. 10. 2007 22:04

Díky za odpověď, Aleši P. To by byla dobrá zpráva. :)
MCMLXXXII
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod speedy 1. 11. 2007 10:28

Dalsi cast Vanocni nadilky, tentokrat pouze pro nove zakazniky. Jestli jsem to dobre pochopil, tak jde o predplaceni mesicnich pausalu na danou dobu s tim, ze se neplati uz Volaci jistina.

http://www.vodafone.cz/foot_cz/legal/te ... eposit.htm
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 1. 11. 2007 18:49

speedy : Vypadá to tak. Díky za info :wink:
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod SmartBOY 1. 11. 2007 22:59

Pro jistotu pridavam odkaz na podrobne podminky Vanocni nadilky:

http://www.vodafone.cz/foot_cz/legal/te ... n_xmas.htm

Jinak jsem ve fazi zjistovani, jak je to s bonusovymi minutami u Dohody a Slysim Vas. Zda se jedna o pomernou cast minut ve spicce a mimo ni. Nikde ani zminka, operator tez nevedel, bude mi volat.
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 2. 11. 2007 06:54

U Dohody je to takto: 300min.-60min. navíc. Dělí se to na špičku-48 min. a momo šp. 18.min. Přišlo mi to včera meilem.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod radim 2. 11. 2007 08:27

SmartBOY píše:Jinak jsem ve fazi zjistovani, jak je to s bonusovymi minutami u Dohody a Slysim Vas. Zda se jedna o pomernou cast minut ve spicce a mimo ni. Nikde ani zminka, operator tez nevedel, bude mi volat.

Jak jinak by se to mělo počítat? Samozřejmě že u Slyším Vás bude 6 minut ve špičce (do všech sítí) a 42 mimo špičku (na pevnou a do Maďarska :) ). Ty minuty na pevnou mi ale stejně propadají, pevnou už nikdo nemá. A v Maďarsku taky nikoho nemám. :(
No ale i těch 6 minut za 12 Kč je super nabídka... :)
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SmartBOY 2. 11. 2007 10:05

Lenka2003: Diky, jsem si to tak myslel. Jenom mas chybku v poctech- ve spicce to je 42min. :)

Radim: Operator mi zprvu tvrdil, ze u Dohody se hodina pricita ke spicce. Ale predpokladam, ze to bude pomernou casti. Jinak jestli dobre pamatuju podminky, tak bonusovy minuty se uplatnuji pouze po CR, takze i kdybys mel v Madarsku znamy, tak bys je na tenhle typ volani neuzil... :)
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka