Pokud vím, těch 35 minut mimo špičku bylo na pevnou v ČR a do Maďarska (nebylo myslím specifikováno, zda jenom na pevnou nebo na jakékoli maďarské číslo). Alespoň ze začátku. Jak to je teď nevím, nesleduju to, bo to nepotřebuju, nikdy jsem do Maďarska nevolal.
Jen dodám pro ty co to nepostřehli. Nabídka začne běžet od začátku nového účtovacího období, které je nejbližší po dni aktivace (platí pro paušalisty).
Příklad: mám účto od 10. dne v měsíci aktivuju si to 15. listopadu, tak Vánoční nadílku můžu čerpat od 10. prosince.
U Dohody to jest tak,že se přidá 20% ze 300 minut pro každý měsíc,alespon tak mi to řekl operátor a i tak aktivoval!Po dobu 8 měsíců ( za věrnost) mi přidají každý měsíc 1 hodinu!Což je bomba!
Lidi, myslíte, že když mám nárok na 7 měsíčních zvýhodnění a v současnosti používám Vodafone divokou kartu a přejdu např. na Nabito 119, bude se to vztahovat i na tento nový tarif?...
Tak to je paráda, i když jak tak nad tím uvažuju, bude možná výhodnější si nechat tu VF div. kartu, jelikož takhle mám z každého např. 200 kč dobití 40 kaček a mohu v případě zvýšeného provozu mobilu dobíjet a získávat víckrát, kdežto u tarifu to dostanu "jen jednou".
Jak se účtuje vánoční nadílka? Aktivoval jsem si na svém tarifu dárek, ale nikde nevidím v samoobsluze svůj bonus - dárek. Jen převedené minuty z minulého období. Mám vyúčtování ke 4. Aktivaci jsem provedl hned v den spuštění možnosti aktivace v samoobsluze. Tudíž ji mám již aktivní od 4.11. To si musím hlídat sám? Počítá se to až po provolání kreditu a vyčerpání převedených minut? Má někdo pro mě a jistě i ostatní správnou informaci? Děkuji
Vyřešeno, již jsem to našel v podmínkách bonusu. Sleva je poskytována na služby čerpané před čerpáním tarifu.