Vodafone - vánoční nabídka

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radim 2. 11. 2007 11:07

Pokud vím, těch 35 minut mimo špičku bylo na pevnou v ČR a do Maďarska (nebylo myslím specifikováno, zda jenom na pevnou nebo na jakékoli maďarské číslo). Alespoň ze začátku. Jak to je teď nevím, nesleduju to, bo to nepotřebuju, nikdy jsem do Maďarska nevolal.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SmartBOY 2. 11. 2007 19:29

Radim: jj, to mas pravdu, minuty u Slysim Vas jsou i do Madarska, ale u vanocniho proma (podminek proma) jsou jen v ramci CR.
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 2. 11. 2007 19:35

Slysim Vas potvrzuji- 20% volnych minut ke kazde variante, tedy k minutam ve spicce i mimo ni.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bigmarian 3. 11. 2007 06:44

Odesis taky jde. Plus 8 minut:). KONECNE I ODEPIS neco dostane;). Tak si jdu na 7 mesicu to aktivovat;)
bigmarian
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 3. 11. 2007 07:54

Jen dodám pro ty co to nepostřehli. Nabídka začne běžet od začátku nového účtovacího období, které je nejbližší po dni aktivace (platí pro paušalisty).

Příklad: mám účto od 10. dne v měsíci aktivuju si to 15. listopadu, tak Vánoční nadílku můžu čerpat od 10. prosince.
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aege 3. 11. 2007 08:29

U Dohody to jest tak,že se přidá 20% ze 300 minut pro každý měsíc,alespon tak mi to řekl operátor a i tak aktivoval!Po dobu 8 měsíců ( za věrnost) mi přidají každý měsíc 1 hodinu!Což je bomba! :tleskani
aege
Junior

Odeslat příspěvekod kecinzer 3. 11. 2007 10:54

Když mám balíček extra nabito (20%), dostanu těch 20% navíc i včetně tohoto balíčku, nebo jen ze základu?
kecinzer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mihals 3. 11. 2007 14:30

^^^
20% z tarifu, nikoliv z balicku, ani obalku s fakturou nedostanes o 20% vetsi - nevesla by se ti do schranky :-P :wink:
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod tomvill 4. 11. 2007 14:07

Lidi, myslíte, že když mám nárok na 7 měsíčních zvýhodnění a v současnosti používám Vodafone divokou kartu a přejdu např. na Nabito 119, bude se to vztahovat i na tento nový tarif?...
tomvill
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wit.cz 4. 11. 2007 15:27

urcite, jde o to, jak dlouho jsi s cislem u vodafonu, ne jak dlouho mas dany tarif
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomvill 4. 11. 2007 15:39

Tak to je paráda, i když jak tak nad tím uvažuju, bude možná výhodnější si nechat tu VF div. kartu, jelikož takhle mám z každého např. 200 kč dobití 40 kaček a mohu v případě zvýšeného provozu mobilu dobíjet a získávat víckrát, kdežto u tarifu to dostanu "jen jednou".
tomvill
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pilatus 4. 11. 2007 15:58

Ano bude, pokud si nejdříve změníš tarif na Nabito119 a poté aktivuješ Vánoční nabídku, bude se ti počítat podle toho tarifu Nabito119.
Pilatus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 8. 11. 2007 15:14

tady je odkaz na stažení mp3 co hraje v te reklamě, predem se omlouvam, jestli to tu uz nekde je:
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/63834/Billy_Mack_-_Christmas_Is_All_Around.mp3_4.55MB.html

Viděli jste už tu novou reklamu s mytím obrazovky zevnitř? :)
Nokia 6234 + 1 GB microSD + Sluchátka originál Nokia

Operátor: Vodafone CZ
bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod AiR 8. 11. 2007 16:41

Vodafone o Vánocích prodává mobily na splátky bez navýšení

http://mobil.idnes.cz/vodafone-o-vanocich-prodava-mobily-na-splatky-bez-navyseni-pa8-/mob_denik.asp?c=A071107_103644_mob_denik_kor
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod OsklivkaBety 9. 11. 2007 11:09

Jak se účtuje vánoční nadílka? Aktivoval jsem si na svém tarifu dárek, ale nikde nevidím v samoobsluze svůj bonus - dárek. Jen převedené minuty z minulého období. Mám vyúčtování ke 4. Aktivaci jsem provedl hned v den spuštění možnosti aktivace v samoobsluze. Tudíž ji mám již aktivní od 4.11. To si musím hlídat sám? Počítá se to až po provolání kreditu a vyčerpání převedených minut? Má někdo pro mě a jistě i ostatní správnou informaci? Děkuji

Vyřešeno, již jsem to našel v podmínkách bonusu. Sleva je poskytována na služby čerpané před čerpáním tarifu.
OsklivkaBety
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka