Vodafone - vánoční nabídka

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vasil 11. 11. 2007 18:35

a co data? Dostanu 18Mb na mesic kdyz pouzivam pripojeni nadlouho vmisto 15? (15+20%=18)))))
Vasil
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 12. 11. 2007 22:37

Má někdo už praktickou zkušenost s čerpáním vánočního dárku na předplacence? Včera jsem si v samoobsluze vánoční dárek aktivoval (aktivační smska dorazila někdy v noci) a dnes jsem provedl dobití. Bonus 20 % zatím připsán nebyl. Tak nevím, jestli si zase Vodafone ponechává nějakou lhůtu na připsání bonusu nebo zda má být připisován rovnou.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod speedy 12. 11. 2007 22:41

Je pripsan behem nasledujicihi dne, po dni dobiti. Pise se to v podminkach vanocni nadilky.
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 12. 11. 2007 22:41

pan Y. : U předplacených karet se bonus, 20%, za dobití připisuje povětšinou do 24 hodin od provedeného navýšení kreditu.
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 12. 11. 2007 22:48

Díky za info, je to tak, už jsem to v těch podrobných podmínkách taky našel ;-) Tak snad jim to bude fungovat.
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Vasil 13. 11. 2007 04:45

a co s tima datama? vazne....
Vasil
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 13. 11. 2007 11:04

Nedostaneš nic. Vánoční nabídka je popsána myslím přesně a srozumitelně.

"Jestli voláte s některým z našich tarifů, můžete se těšit na 20 % hodnoty svého tarifu navíc (minutové tarify dostanou 20 % volných minut a Nabité tarify 20 % kreditu)."

Platí tedy pouze pro kredit k tarifu nebo na volné minuty.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Janke 13. 11. 2007 11:49

Je 20% vánoční sleva i pro firemní zákazníky?
Janke
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 13. 11. 2007 16:25

To je opravdu takový problém podívat se na web Vodafone?

http://www.vodafone.cz/business/tariff/ ... /index.htm

Trochu mě zaráží, že je lepší sem něco napsat a čekat na odpověď, než si takhle jednoduchou věc zjistit sám.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 13. 11. 2007 21:46

vodafone-maniak píše:pan Y. : [i]U předplacených karet se bonus, 20%, za dobití připisuje povětšinou do 24 hodin od provedeného navýšení kreditu. /i]
Tak tohle není pravda, připíše se to PO 24 hodinách. Ale opravdu to naskočí:-)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pan Y. 13. 11. 2007 23:02

Snekac: Je to pravda - alespoň v mém případě: Dobíjel jsem včera kolem 18:40 a dnes ráno kolem 8:00 už byl 20% bonus připsán ke kreditu. SMS o připsání 20% bonusu dorazila něco po 9:00.
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 14. 11. 2007 08:04

No tak mně to přišlo až po dni a dokonce mi to takto sdělila infolinka, nicméně se divím, že jim stále něco věřím.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Janke 14. 11. 2007 21:28

speedy píše:To je opravdu takový problém podívat se na web Vodafone?

http://www.vodafone.cz/business/tariff/ ... /index.htm

Trochu mě zaráží, že je lepší sem něco napsat a čekat na odpověď, než si takhle jednoduchou věc zjistit sám.
Janke
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 16. 11. 2007 23:34

Hmm. Vodafon to ma nejake divne. Jsem u nej temer od sameho zacatku a na jeden zakaznicky ucet jsem mel nekolik cisel. Posledni jsem si bral nedavno (stale na jeden ucet) a u vsech cisel se ukazovala spravna doba po kterou jsem u vodafonu. Vetsinu cisel jsem zrusil a nechal si jen dve. Ovsem najednou se mi ukazuje, ze jsem u vodafonu jen par mesicu.
Stejne je to s tzv. volaci jistinou. Nelze poridit nove cislo bez slozeni dalsi jistiny, ktera se ale nakonec pricte k te, kterou uz u vodafonu mam a plati pak cela pro vsechna cisla na jednom zakaznickem uctu. Proc je jistina i v tomto pripade vyzadovana? A proc u novych cisel muzim zadat o aktivaci nekterych sluzeb (napr. roamingu) operatora a nejde to udelat v samoobsluze?
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Ovo 17. 11. 2007 01:09

to Fido+: Souhlasím. Pravidla okolo přidávání SIM karet na původní účet Voda mi připadají také podivná.

Když jsem si pořídil naposledy číslo ke svému účtu, musel jsem k 19 tisícům volacího limitu z (mě) nepochopitelného důvodu složit v hotovosti na prodejně další 1 tisíc volací jistiny. Tento 1 tisíc se přičetl k oněm 19 a poté mi jej (klasicky) vydobropisovali za půl roku. Toto číslo jsem brzy zrušil, ale volací záloha už zůstala 20 tisíc, a budu-li chtít někdy další číslo, budou znova chtít 1 tisíc, o který mi navýší limit. A stejně tak roaming - proč tři čísla z účtu mají léta roaming a čtvrté ze stejného účtu má skládat další jistinu?
Já navíc vůbec nestojím o 20 tisíc Kč limit na jeden účet, který stále roste. Nikdy jej nevyužijí a kdyby Voda nezavedl nedávno ten flexi-strop, tak.... Nebo je nějaká možnost tento limit snížit?
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka