Prenos z O2 do Vodafone = Neregistrovana SIM

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kenny_fx 26. 10. 2007 09:50

Dobre rano, rozhodl jsem se prenest cislo z O2 do Vodafonu, vse probehlo bez problemu az na skutecny prenos. Stanovil jsem si datum prenosu na 26. rijna (tj. dnes), rano se vzbudim a nejde mi O2 simka, vlozim tedy vodafone simku a ta take nejde, u obou to hlasi neregistrovana sim. Nevahal jsem a volal jsem do vodafonu, kde mi tvrdi, ze datum 26. znamena toho 26. od pul noci (tedy 00:01 - 27.) a ze s tim nic neudela. Takze ja jsem cely den bez cisla, bez mobilu.
Co si o tom myslite?
kenny_fx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 26. 10. 2007 11:17

Myslím si, že to je prostě riziko přenosu čísla. Pokud nová SIM po půlnoci naběhne, tak bych to neřešil. Je to možná nepříjemné, ale nic se nedá dělat.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod polda 26. 10. 2007 14:59

jo to už mám taky za sebou.Je to tak, skoro celý den budeš bez spojení.....neznámý pocit co ?!?! Jako první se převádějí nejdražší tarify a v podvečer přicházejí na řadu předplacenky :)
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 27. 10. 2007 22:52

polda: No, to je sice v dnešní době pravděpodobná teorie, ale slyšel sem, že se o převod čísla stará nějaký nazávislý systém, tak nevím nevím... Anebo to máš vyzkoušený?
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod btw 28. 10. 2007 00:37

Mě převedli číslo někdy v noci, v šest ráno už bylo aktivní.
Употреблю ваш алкоголь, недорого.
btw
Junior

Odeslat příspěvekod polda 28. 10. 2007 15:56

Ze 2/3 by měly být čísla převedena řádně systémem ale 1/3 se vždy někde zasekne a poté: někdo musí sdělat zda paušál,či předplacenka a jaký tarif.I já jsem si myslel,že to funguje automaticky není tomu tak.Nejlépe to mají asi ošetřený u O2 nebo převádějí málo čísel.U TMO mi přiznali,že kredit tam bouchá nějaký zaměstnanec, jinak by nebylo možno nám přidělit 3kč místo 300.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mobilman 29. 10. 2007 23:58

trochu mimo subject ohledne toho odpojeni pri prenosu ale me delal O2 vzdy problemy pri prenosu z pausalu na predplac. O2 kartu (v ramci stejneho operatora, coz bych cekal bez nejmensich problemu). ovsem realita takova ze kdyz napr. minuly tyden jsem prevadel na prodejne 2 cisla z pausalu na predplac.kartu tak jedno bylo funkcni na nove SIMce jako preplacenka asi za 10minut, druhe jsem resil cely tyden a nikdo nehnul prstem dokud neubehlo 5 prac.dnu ktere maji uvedene ve vseob.podminkach, tupe vsichni znaji lhuty a dokud neubehnou tak u O2 vazne nikdo nehne prstem, az 6.den to vcera napravili... :-/ tak si to predstavte byt tyden bez mobilu, uzasna vec :-(
mobilman
Junior