Jak opet ziskat Vodafone odepis

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kudrlinka 14. 11. 2007 04:25

Poradi nekdo jak znovu ziskat tarif odepis od Vodafone. Mel sem ho pred 2 rokama a chtel bych ho znova. Dik za rady.
kudrlinka
Junior

Odeslat příspěvekod chalmi 14. 11. 2007 06:51

Nejjednodušší je,vzít si jej na někoho z nejbližších příbuzných.
chalmi
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 14. 11. 2007 08:10

Copak to nejde změnit tarif? :hm Zavolat operátorovi, že chceš odepiš a je to ne?
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod to.tak 14. 11. 2007 08:21

Bohužel máš smůlu.Vrátit se k tarifu Odepiš nejde, protože je inzerován jako 1x za život k jednomu rodnému číslu. Pokud si nehodláš zažádat o změnu rodného čísla :lol: , pak ti nezbyde, než pořídit novou simku a ukecat některého příbuzného.
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod eLzyx 14. 11. 2007 08:21

oni jej stále nabízí, resp. jej můžou aktivovat?
eLzyx
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 14. 11. 2007 08:28

to.tak píše:Bohužel máš smůlu.Vrátit se k tarifu Odepiš nejde, protože je inzerován jako 1x za život k jednomu rodnému číslu. Pokud si nehodláš zažádat o změnu rodného čísla :lol: , pak ti nezbyde, než pořídit novou simku a ukecat některého příbuzného.t/quote]
Tak o tom jsem teda neměla ponětí :eh

Ještěže jsem si ho nezměnila, jenže přítel ano a teď se k němu potřeboval vrátit protože odjíždí do zahraničí a půl roku nebudu SIM používat a prý tarif nejde pozastavit tak, aby ho půl roku nemusel platit ale proč by to taky Vodafone dělal, to už bysme chtěli moc.

quote="eLzyx"]oni jej stále nabízí, resp. jej můžou aktivovat?o/quote]

Pokud jsi ho ještě neměl tak si ho aktivovat můžeš, protože ho Vodafone stále nabízí.

//Radek E.: příspěvky sloučeny.
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod radim 14. 11. 2007 09:06

Mischelinka.OK píše:Ještěže jsem si ho nezměnila, jenže přítel ano a teď se k němu potřeboval vrátit protože odjíždí do zahraničí a půl roku nebudu SIM používat a prý tarif nejde pozastavit tak, aby ho půl roku nemusel platit ale proč by to taky Vodafone dělal, to už bysme chtěli moc. /quote]

Tak ať to převede na Vodafonekartu, ne? A nemusí půl roku nic platit. Pak přejde zpět na paušál, na Odepiš už však ne.

Jsou dvě možnosti, jak získat Odepiš znovu:
1. změnit číslo: Přeneste číslo od jiného operátora a klidně vám aktivují 2. Odepiš (osobně vyzkoušeno).
2. Zkuste pohrozit zrušením čísla, nejlépe paušálu: Nabídnou Vodafonekartu a obvykle i Odepiš. Pokud ne, zkuste si o něj říct. Pokud to nepomůže, zkuste zavolat znovu, třeba bude jiná operátorka vstřícnější.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 14. 11. 2007 09:08

OK zkusíme, díky za radu! :wink:
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod polda 14. 11. 2007 09:32

ono vždy záleží na dotyčném zaměstnanci jak si s tím poradí,já měl jeden čas i 2xOdepiš, před půl rokem jsem po roce od ukončení smlouvy dostal další. Zase vím,když jsem tam jednou volal takže se taky kroutili,že už jsem jej jednou měl. Ideálně bych to viděl na nákup Odepiše a telefonu přes samoobsluhu.
Naposledy upravil polda dne 14. 11. 2007 14:21, celkově upraveno 1
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 14. 11. 2007 13:19

Já měl na sebe 2x Odepiš a manželka taky. Nejjednoušší je požádat o zrušení čísla s tím že pro něj namám využití, kupříkladu že jsem dostal služební telefon. Místo zrušení čísla pak Odepiš nabídnou.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod helax 99 14. 11. 2007 15:49

a 12 kč včetně DPH je pro přítele hodně hradit, 6+12 kč ??? Směšné, ne?

Jinak stačí převést na příbuzného a po půlroce, dáte převod účastnictví na sebe a je vymalováno :mrgreen: Oni vám to uznají.
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 14. 11. 2007 16:05

helax99: to bylo na mě? Jestli jo tak sem přece psala, že odepiš měl ale kvůli volání si dal jiný tarif a zpět se k němu vrátit prý nejde ale kdyžtak to teda zkusíme převést na příbuzného i když nevím na koho, protože u nás mají všichni odepiš i u mojeho :roll: no snad se ale někdo najde.
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod eLzyx 14. 11. 2007 17:50

Mischelinka.OK: Díky za info ... už vím co nacpu na hlídání a nouzové dálkové ovládání mého serveru :D
eLzyx
Junior

Odeslat příspěvekod pan Y. 14. 11. 2007 18:33

Mám na sebe aktuálně 3 Odepiše, 1 objednaný klasicky a 2 nabídkou z retenčního oddělení při rušení standardního tarifu (1x Naplno, 1x Nabito). Přenosem od jiného operátora to jde taky.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Driver 14. 11. 2007 19:20

Ja ho mam na svoje RČ už podruhé a žádnej problém :) Jednou to byla aktivace pred X lety a ted nedavno prechod z jinyho tarifu, jen abych udrzel tu SIM pri zivote.
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý