Vodafone SMS brána

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod HenryPotter 24. 12. 2007 15:35

To je VF tak strašně zaostalý v technologii? Nebo čím to je, že absolutně nestíha? To by mě zajímalo jaký to bude na silvestra. :lol: Teď může být Vodafone rád, že nemá přes 5 miliónů lidi jako T-Mobile, ale jenom půlku. Jinak by se asi Vodafone ani neťukl.
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod slivmi 24. 12. 2007 16:15

u nas frydek-mistek bruzovice, odesilat prozatim jde, ale jedna sms mi dnes uz prisla asi 20x a protelkyni se to taky stalo
slivmi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goob 24. 12. 2007 16:29

Letos bude mít nejspíš nejvyšší zisky z SMS Vodafone :mrgreen:
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan trojtý X 24. 12. 2007 16:48

T-Mobile v Žatci jede bez problémů!!! Posílal jsem asi 50 SMS asi tak 95% do TM a vždy mi přišla hned doručenka!!! NA Vodafone jsem taky nějaký posílal a doručenky chodili s cca. 5 minutovým zpožděním!!!
Používám SE K750i, T-Mobile
pan trojtý X
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 24. 12. 2007 16:51

XXTeens píše:Užíváte u Vodafonu diskontních a polofunkčních služeb, není se čemu divit.m/quote]

Zajímavé, že když to ve špičce pracovního dne letos 2x kejchlo u vás (navíc na hovory, čert vem SMS), to jsme tě tu nikde nepotkali ... :mrgreen:

All: je to sice ostuda a pro spoustu lidí nepříjemné, ale popravdě řečeno po dlouhé době jediné větší zaváhání. Napotvoru v době, kdy sice jde celkem o prd (není pracovní den a hovory postiženy nejsou), ale je to dost na očích.

K SMS bráně: se celkem divím, že ji s avízem nevypnuli, aby ulevili síti. A lidem od spamerů, kteří si celej rok nevpomenou a na Vánoce napíšou, ovšem jen že to je zadarmo. DPP taky SMS jízdenku pro toto období vypnul, aby se vyhnul problémům.

pan trojtý X: tohle je diskuze o VF SMS bráně. Nevím o tom, že by T-Mobile nějakou provozoval, tak jak může být bez problémů? :wink: Btw. tak to jsi šťastnější, já z Téčka sice SMS odešlu, ale doručenka, když přijde, tak za strašnou dobu (okolí UO).
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 24. 12. 2007 16:59

Já na přání kašlu a i když mám bezproblémový T-Mobile, tak raději než posílat neupřímné zprávy lidem, se kterými si přes rok nenapíši ani zprávu, tak raději čučím na pohádky a užívám si Vánoc. Už aby přišel ten Ježíšek a donesl dárečky :mrgreen:

A přátelům popřeji osobně ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 24. 12. 2007 17:16

goob/ jo, právě mi skončil Polární expres :) také už jsem z neupřímných přání vyrostl. Pokud někomu chci popřát opravdu, tak zavolám a řeknu to svými slovy. A na smsky s přáním neodepisuji, beru je jako fakt.
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod goob 24. 12. 2007 17:22

le_fox: Přesně tak. Polární expres vystřídal Jak se budí princezny a já si uklízím pokojíček ;-) Mj. kdyby aspoň někteří posílali své SMSky s oslovením. To by mi udělalo i radost od člověka, kterého jsem přes rok nenarazil..
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 25. 7. 2008 09:23

Zdravím!
Jako téměř každý den jsem chtěla odeslat SMS z portálu http://www.vodafonesms.cz ale ouha, objevila se mi hláška: "Je nám líto, ale příjemce už překročil svůj denní limit pro zprávy z internetu. Jestli mu opravdu chcete napsat, pošlete mu normální textovku z telefonu nebo využijte službu Skupinové Web SMS." Včera jsem limit na jedno číslo překročila ale dneska jsem ještě nic neposlala a stejně to nejde a to se ještě v podmínkách kasají, že lze poslat až 50 SMS denně na jedno číslo, což si myslím, že jsem ani včera nemohla překročit... nevíte někdo, co se to děje??? :-|
Než to nacvakám do mobilu je to strašně zdlouhavé...
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod Jirka_2 25. 7. 2008 09:34

Je tam napsáno příjemce. Vypadá to, že nejsi jediná, kdo posílá SMS na toto číslo. :-)
Teprve pivo dělá žízeň krásnou...
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 25. 7. 2008 09:40

o tom dost pochybuji, protože on to číslo má aktivní jen kvůli mě ;-)
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 25. 7. 2008 11:34

bohužel, je to tak, číslo má denní limit, takže pokud jsi ten limit nepřekročila, píše mu i někdo jiný, zřejmě nejsi jediná v jeho životě ;)

zkoušel jsem to a vše funguje, jak má ;)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fido+ 25. 7. 2008 13:28

On mu ani nemusi psat nekdo jiny. Staci aby mel napr. presmerovane e-maily na mobil a tim ten limit vycerpa snadno.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod snowboarder 25. 7. 2008 13:41

Vodafone email se nepočítá do limitu SMS brány
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod CRAP 26. 7. 2008 17:07

Stejně brzy Vodafone SMS bránu zruší, je to jisté.
CRAP
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka