od Jiří Hübner 20. 8. 2005 11:05
Takhle akce se mi vůbec nezdá. Je to jen reklamní trik, jak dostat další zákazníky... Spíš pěkná blbost od T-mobilu a ne proto, že T-mobile dává sms zadarmo, ale co lidi kvůli tomu dělají. To mě dokáže fakt naštvat, protože od rána mě přišli 3 mobilní spamy ve smyslu, pošli tento šíp XXX lidem a budeš mít XXX let štěstí nebo pošli toho srdce XXX lidem a když, nepošleš budeš mít 3 roky v lásce smůlu. Píšou mi to lidi od kterým bych to v životě neočekával, ale poslali to jen proto, že mají SMS zdarma a to mě na tom nejvíc štve! Dám další příklad, po půlnoci mi napsali 3 kamarádi, co se přes rok neozvali… Kvůli čemu to bude? Když je něco zadarmo, tak po tom každý skočí a ani neví, co dělá. Tyhle sms mají za následek posílání zpráv jen proto, že jsou zdarma, ale až akce skončí, tak se zase nikdo neozve a nepošle žádný mobilní spam, protože bude šetřit peníze a neodpoví ani na důležitou zprávu. A tohle mě právě vadí. Je to jen o penězích...
Pro posílání sms používám Gigo sms přes gprs a 1 zpráva mě vyjde cca na 0.06 haléřů a mám to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dnů v roce a ne jen tehdy, když se někdo stane nej operátorem jako T-mobile.
Tohle je můj názor a pohled na tuto věc...
btw: Za tu dobu, co jsem psal tento příspěvek mi přišly další 3 mobilní spamy ve znění: „pošli tohodle hafika 5 lidem…“ a další podobný otravnosti…
...I ta nejhorší hodina v životě má jen 60 minut...