T-Mobile a SMS zdarma: budete SMSkovat jako o život?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Kolik pošlete SMSek zdarma?
Budu SMSkovat jako o život 34 %  40%  [ 34 ]
Textovek pošlu jako obvykle 32 %  37%  [ 32 ]
Akce mě nezajímá, SMSky nepíšu 19 %  22%  [ 19 ]
Celkem hlasů : 85

Odeslat příspěvekod STaTOM 21. 8. 2005 22:17

Pierrosse píše:V Ostrave nefunguje vubec tmob, totalne zkolaboval, ani hovory, ani sms, nic... dekuji za pekny darek!!!

Dárek je v poho, ale obdarovanej zmagořel. :wink:
Mě funguje všechno celej víkend v poho...v Ostravě....pouze SMS nemůžu hodnotit, ty nepíšu.
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 21. 8. 2005 22:20

goob píše:to Magistr Kelly: Asi jsem naivní, když mám pocit, že by se nemělo zneužívat toho, co mi druhý nabídne.. Je hovadismus posílat najednou tisíce zpráv lidem, kteří mi nestáli třeba rok za to, abych jim napsal nebo zavolal. Nevím jak Ty, ale já bych se cítil docela trapně :-/
goob B-]-/quote]

Já ty co posílají SMSkama kraviny vůbec nehájím, jen namítám že TMO není žádná charita a rozhodně nic nedělá jen z čirého dobrodiní. Vzhledem k absurdně drahým cenám volání u nás mne zase až tak nepřekvapuje, že někteří mají potřebu využít resp. zneužít situace a snaží se aby tenhle reklamní akce TMO co nejvíc "bolela" - nebo aby aspoň měli ten pocit.
Magistr Kelly
Junior

Odeslat příspěvekod STaTOM 21. 8. 2005 22:27

Magistr Kelly : souhlas s tím, že to není z lásky k zákazníkům a TMCZ si to vybere jinak a rozhodně nekrachne, ale lidi by nadávali i kdyby volali za půlku a kdyby to bylo zadarmo tak by ani to myslim nestačilo :)
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 21. 8. 2005 22:30

DJ_RADIO2 píše:
mickaelb píše:Hele kamosovi zablokovali vsechny sluzby a prej se obnovi az si dobije kredit :-o a poslal ale "jen" asi 150 zprav... :hm

To je docela normalni. Pokud jsi v minusu...
Docela mě mrzí, jak lidi této akce zneužívají... těch nápadů na bojkot na síť apod, aby zrujnovaly tmobile. Místo aby byli rádi, že jim Tmobile dal dva dny sms zdarma... nechápu to.
Jinak dnes jsem žádné problémy s smskama neměl, i všechny hlasové služby i GPRS pracují správně.i/quote]

No jo, ale on v minusu nebyl :pozor2
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 21. 8. 2005 23:03

Když má drahé volání, tak jdu jinam, výběr je veliký.. A jen pro to, abych uškodil posláním několika stovek SMSek, budu otravovat svoje kamarády, tak za to mi to nestojí. Proč mají lidé takovou vlastnost, že jak můžou někomu uškodit, že to udělají Je to jen u nás? Je mi z toho fakt echt...
goob B-]
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod René Sněženka 21. 8. 2005 23:11

Mafa píše:Když má teda ty sms zadarmo.Tak proč mi za ně odečetl kredit.Posilal sem hned kolem jedne 2 sms kamosovy.A obě mi odečetl.e/quote]

No nerikej, z Te T-Mobile zas okradl jako tady. :mrgreen:
René Sněženka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rockham 21. 8. 2005 23:13

Pokud by T-mobile dal sms zadara napořád, tak by tou 1 na trhu zůstal na 100% ještě dlouho. A lidi by toho chvíli zneužívali a pak by zas posílali normálně.
peace
rockham
Junior

Odeslat příspěvekod Rendy 21. 8. 2005 23:14

navrhni to T-Mobilu... :-DD
Rendy
Junior

Odeslat příspěvekod citrusak 22. 8. 2005 06:11

rockham píše:Pokud by T-mobile dal sms zadara napořád, tak by tou 1 na trhu zůstal na 100% ještě dlouho. A lidi by toho chvíli zneužívali a pak by zas posílali normálně.n/quote]

Akorád, že by pořád frčeli řetšžové SMS! Některé jsou pěkné s obrázkem. Většina je opravdu nesmyslných hovadin!
citrusak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Elnaron 22. 8. 2005 06:29

Pierrosse píše:V Ostrave nefunguje vubec tmob, totalne zkolaboval, ani hovory, ani sms, nic... dekuji za pekny darek!!!

U mě to samý,když sem byl v menším měste,tak to šlo v pohodě,ale jak sem přijel do Ostravy tak nešla odeslat ani jedna zpráva (potřeboval sem jich pár poslat),nakonec se mi je podařilo prodrat do sítě asi po 4hodinách když sem furt dával odeslat. :x :( :shock:
Elnaron
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dawe 22. 8. 2005 07:09

Jedničou by byl a k čemu by mu to bylo, kdyby za chvíli zkrachoval? Taky musí z něčeho žít ne?
Cao Dawe
dawe
Junior

Odeslat příspěvekod lukas26 22. 8. 2005 07:34

myslím, že se všichni pěkně vyblbli (já osobně taky) a na nějakou dobu mi to určitě stačí...hlavně, že jsem se občas docela dost nasmál :D
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zelik 22. 8. 2005 07:41

Mně šli odesílat sms celou dobu,i pár minut po půl noci to šlo zadara :) ...neposílam jsem spamy lidem co neznam,ani řetězový sms akorát včera v noci jsme se s kámošema bombardovali,vždycky se domluvili 2 a šli na třetího :)
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod Jirk4 22. 8. 2005 08:43

Celkem mi přišlo asi 530 SMS, jestli mi někdo psal neco dulezityho tak se to nedovim... :D
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JobiWeb.Net 22. 8. 2005 10:51

Největší ***** je, ze zavádějící slogan “SMS ZADARMO“ nekteri asi spatne pochopili a do poradu pořadu "Vyvolení" psali ty place SMS o 106 a ted se budou divit az jim prijde ucet :)
JobiWeb.Net
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka