Go Felicia - reaktivace

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gaggag 7. 1. 2008 23:35

Ahoj lidi.
Nedavno sem se prehraboval v tom mym bordelu v pokoji a nasel sem tam uz nefunkcni Nokii 540. Hlavni ale je, ze by na ni mel bejt tarif Go Felicia. Bohuzel telefon se do site neprihlasil tak od roku 2000 :). Stejne tak se mi nepodarilo najit SIM kartu, vlastne sem zjistil ze tam zadna neni. Tak se chci zeptat (asi uz zbytecne) nejak to prihlasit zpet do site, previst na nejakou SIMku (nebo mi rict kde bych ji v telefonu nasel) a jeste previst na GSM pasma by neslo? To uz bych chtel asi moc co.....:/
Nokia Lumia 820, Fujitsu Siemens Pocket LOOX N520, NB Lenovo ThinkPad E545, Nikon D60
gaggag
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 7. 1. 2008 23:39

v síti NMT simkarty nebyly, telefonní číslo bylo nahrané do přístroje, síť NMT byla zrušena 30.6.2006 a zákazníkům byl nabídnut přechod do sítě GSM se stejnými cenovými podmínkami. Pozdě bycha honit.
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 7. 1. 2008 23:41

Tak to bys opravdu chtěl hodně moc :mrgreen: A navíc hodně pozdě - po osmi letech :D

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gaggag 7. 1. 2008 23:41

Nj myslel sem si to, ale zeptat sem se musel.
Diky
Nokia Lumia 820, Fujitsu Siemens Pocket LOOX N520, NB Lenovo ThinkPad E545, Nikon D60
gaggag
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 8. 1. 2008 00:20

NMT siet bola analogova a GSM je digitalna. Jediny sposob ako spojazdnit tel.je vymenit ho cely. Neviem ci sa este niekde v Svedsku. Francuzsku Spanielsku pouziva tato siet ale pre zberatela by takyto fon mal mozno hodnotu.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radim 8. 1. 2008 08:10

Řek bych, že by ses měl zeptat v O2. Ale podle mě to šlo vyměnit za Felicii pro GSM do konce září 2006. Ale zkus, třeba budou rádi za další aktivní simku.
radim
Mírně pokročilý