Objednávka vánoční nadílky u Vodafone.

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Já Osobně 3. 2. 2008 16:03

Thom píše:Ty tomu asi moc nerozumíš, viď? :wink: Já sice nevidím do informačních systémů konkrétně Vodafonu, ale jinak to můj obor je. Tyhle aktualizace se obvykle provádějí dávkově a ne že přesně o půlnoci (asi mávnutím kouzelného proutku podle některých lidí) se vše zaktualizuje :roll: n/quote] Zato ty tomu rozumíš ažaž, viď? :wink: Holt technici, místo přemýšlení jak by to šlo spytlíkovat vyplivnou odpověď, že toto není technicky možné :mrgreen: Není problém to zadat tak, aby se to dávkově zaktualizovalo až po půlnoci, že ne? Pak nechápu co řešíš :nenapadne Udělali to špatně, tečka.

quote="Thom"]Jinak teď po novém roce jsem já nebo někdo známý volal na operátora jen 2x, ale nikdy mi to spojení netrvalo déle, než by trvalo napsat tvůj příspěvek. A k principu: kvůli pár čochtalům z fóra nebudou investovat desítky mega, aby se ty aktualizační dávky zpracovaly třeba 2x rychleji.v/quote]
Píšu celkem rychle :mrgreen: Kdyby mi na tom až tak strašně záleželo, tak bych zavolal, ale tehdy jsem už neměl chuť něco nahonem řešit. Jen jsem upozornil, že VF zas něco vyvedl. Čochtal z fóra je taky zákazník :wink: A není třeba investovat desítky milionů, stačí myslet (viz výše) :idea:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 3. 2. 2008 19:54

Jde to i jinak 8-)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 3. 2. 2008 21:01

[quote="Já Osobně"tHolt technici, místo přemýšlení jak by to šlo spytlíkovat vyplivnou odpověď, že toto není technicky možné :mrgreen: Není problém to zadat tak, aby se to dávkově zaktualizovalo až po půlnoci, že ne? Pak nechápu co řešíš :nenapadne Udělali to špatně, tečka.>/quote]
A co když na to třeba navazují další procesy? Jistě, udělat jde všechno, otázkou je, s kolika lidma a jakým rozpočtem. Bohužel, počet lidí je obvykle víceméně konstantní, zato počet úkolů či aktivit kolísá. A pochybuju, že zrovna Vodafone je společnost, kde by v tomhle oboru byli personálně naddimenzovaní. Ale to produkťáci, markeťáci, obchoďáci a jiné neprovozní profese, neřku-li management, těžko chápou :cry:
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod speedy 4. 2. 2008 08:07

Možná mi to nebude věřit, ale problém může být v tom, že pro Vodafone dělá jejich web externí firma.
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod speedy 11. 2. 2008 10:32

Upozornění pro všechny!!

Právě mi skončilo první účetní období a v něm jsem měl poprvé nárok na 1 z 5 období, kdy jsem měl dostat 20% kreditu navíc. Ejhle nikde nic.

Volal jsem na operátora, nejprve jsme si popsali situaci, on se podíval přímo do mojí faktury, potvrdil, že nabídka nebyla ve faktuře zohledněna, ale že v systému se jeví jako aktivní až do června. Potom se na chvíli odmlčel (asi se s někým radil) a poté mi řekl, že reklamaci přijímá, že se za VF moc omlouvá, a že v příštím účtovacím období budu mít jako kompenzaci prý minimálně odečtenu onu částku 20% z paušálu z celkové částky k úhradě.

Jen bych chtěl dodat, že u VF se mi líbí jak rychle se nějaký problém dá vyřešit. Chápu, že občas se něco může stát.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 17. 2. 2008 19:12

Vodafone rozesílá fakturu za leden ještě jednou s vysvětlením, že se ve vyúčtování nezobrazuje informace o čerpání Vánoční nadílky, ale do konečné částky byla zohledněna. Ostatně, podívejte se sami. :)

Obrázek
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod speedy 17. 2. 2008 20:29

Zajimavé, ale potom pokud se všechno zobrazovalo a pocítalo v poradku, tak nevim. Me uznali reklamaci. S tím, že byl kredit počítaný jako navýšený si dovolím nesouhlasit. Mám Po svém (podrobné účtování) a počítalo se mi 120Kč bez DPH (tarif + inkaso), ale Vánoční nadílka nikoliv jak už jsem psal výše.
speedy
Mírně pokročilý

Předchozí stránka