Oskar a nových 10 kanálů - důkaz!!! --> zlepšení pokrytí

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod KubbY 6. 6. 2005 11:24

Nevidim to jako neco revolucniho, akorat maximalne semtam lepsi signal, ale Oskar (Vodafone) nema na to byt v CR jednickou, neni a nikdy nebude, v cenach ani ve sluzbach...
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod andre (novy) 7. 6. 2005 17:29

docela zajimavy je, ze Oskar nema signal v budove Eurotelu ve Vyskocilove, dnes jsem tam byl na vyberovem rizeni a za boha jsem nemohl volat a ani posilat. Jen v jidelne je signal.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minolta1 20. 6. 2005 14:25

Oskarsrac nema signal ani v prodejne Eurotel Plzen Klatovska ;)
minolta1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Rada 20. 6. 2005 14:33

petrB píše:v hospode se chlastá a ne volá
kam by si jinak manageři chodili odpočnout?o/quote]

Chtěl jsem zajít na pivko v Plzni a potřeboval jsem být dostupný a byl to docela problém. Mimo centrum je většina hospod ve sklepě a tam má často problémy i Eurotel.
Rada
Junior

Odeslat příspěvekod minolta1 20. 6. 2005 14:45

Mno ono uz 10kilasku za Plzni smerem Strakonice - je to asi 50kilometrova streka, kde se oskarkram nechyta. Proste nepouzitelny....
minolta1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod spachtle 20. 6. 2005 15:07

minolta1 píše:Mno ono uz 10kilasku za Plzni smerem Strakonice - je to asi 50kilometrova streka, kde se oskarkram nechyta. Proste nepouzitelny....

nechapu proc se porad musis hadat, kterej operator je nejhorsi....
at si kazdej vybere operatora jakyho chce. nekdo chce sluzby, nekdo cenu, nekdo pokryti, nekdo da na komunikaci mezi operatorem a zakaznikem...

to co se strhlo pred par lety s prichodem oskara jsem snad nikdy u niceho nezazil... nechapu....

typicka ceska povaha.... porad neco kritizovat...
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 20. 6. 2005 15:23

Věřím, že úroveň diskuse se nezvrhne v hádání kdo má lepší pokrytí, to zde opravdu řešit nebudem, zvlášť když sem včera cestou z Plzně do Písku měl asi 40min hovor, kde by podle minolty1 neměl mít Oskar signál, jak tohle je možné?
Ne vážně, pokud se to změní ve flame nebo to flame bude připomínat, zamykám a mažu. To nikomu nepomůže.
dejv
Naposledy upravil dejvidek dne 22. 6. 2005 09:18, celkově upraveno 1
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod minolta1 20. 6. 2005 16:08

Pokud jsi jel po dalnici, tam signal (pokud mas stesti a na strese antenu) jiste bude. Ale kdyz zajedes 5km od silnice na okresku, tam uz budes hodne nadavat....tim chci jen naznacit, ze vykon/cena Oskara je podstatne nizsi nez Eurotelu (ci snad Paegasu).
minolta1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dejvidek 20. 6. 2005 16:13

Ať koukám do mapy jak koukám, na trase Plzeň - Písek není ani kousek dálnice, jedině že bych to vzal přes Prahu :D .
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod minolta1 20. 6. 2005 16:43

Hm, ja jezdim vlakem....kazdopadne srovnani Plzen Cesky Budejovice:
Eurotel NMT.....95procent trasy
digital 85procent trasy
Paega 70procent
Oskar 35procent
minolta1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Já Osobně 20. 6. 2005 17:27

to minolta1: Kup si duální telefon :twisted: Jeden operátor je tady, druhý zase tam, fakt to nemá cenu řešit...

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod minolta1 20. 6. 2005 17:51

A jakej myslis ze mam? Siemens S6 na 800 nebo lepsejsi S6POWERKU valicjici jen a pouze na 1800MHz? Tak to bohuzel....
minolta1
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod andre (novy) 22. 6. 2005 06:32

heledte, to opravdu nema cenu se hadat, kterej operator ma kde signal. Kazdej ma svoje diry v pokryti, takze bychom se tu takhle mohli hadat porad... Tohle nema opravdu zadnou cenu... :pozor2
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Předchozí stránka