od Pfemir 7. 3. 2008 18:09
Muzu, ale nevim jestli ti to pomuze. Sam totiz nechapu proc to tak je.
Takze ja to mam nasledovne:
E-mailova adresa: tady muze byt cokoliv, je to adresa ktera se zobrazi kdyz posles e-mail z PDA. Muze byt i neexistujici, ale pak ti na ni nemuze nikdo odpovedet.
Jmeno: opet muzeme byt cokoliv, taky zobrazi kdyz posles e-mail z PDA.
Nazev uctu: opet muzeme byt cokoliv
Typ pripojeni: POP3
Adresa prichoziho serveru: postman.t-mobile.cz
Adresa odchoziho serveru: smtp.t-mobile.cz
Ted trochu komplikace.
Uzivatelske jmeno: myslel jsem, ze tam ma byt prihlasovaci jmeno do t-zones. Nema. Pak jsem zkousel prihlasovaci jmeno k e-mail uctu, ze ktereho chci stahovat e-maily, taky ne. Ma tam byt to co psal goob, a sice me tel. cislo v tvaru 420603123456.
Potud dobry, ale ted prijde to, z ceho su naprosty jelen.
Heslo: Opet jsem zkousel heslo do t-zones, nic. Pak k e-mail uctu, taky nic. Nakonec me napadlo dat tam sve univerzalni heslo, ktere pouzivam na vsechny konference, verejne e-maily, proste nedulezite prihlasovani a s tim to jede. Vubec to nechapu, protoze na t-mobile ani t-zones to heslo nikde nemam pouzito. Fakt su z toho jelen.
Jestli nekdo vite z ceho se tam ma to heslo zadavat, tak mi to prosim reknete. Od vcerejska se snazim prijit na to proc zrovna toto heslo a kde vsude ho mam pouzite, ale marne.
Diky.
PS: Jeste takova drobnost, da se v tom outlooku oznacit vice e-mailu najednou? Protoze kdyz se mi tam za den stahne 50 spamu, tak mazat to po jednom je na maslu.