Vodafone přestává hrát fér (srovnávací reklama)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod le_fox 18. 3. 2008 15:16

Ať Vodafonu docela fandím, přestává hrát fér s reklamou.

Kupříkladu podívejte se zde: a přečtěte si všechny řádky. Studentka asi těžko bude používat Simple 240, že.

Obrázek

// Snekac: Upraven nadpis.
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod Peťass 18. 3. 2008 21:58

Mně přijde, že od té doby co Oskar už není Oskarem ale VF, tak začíná přebírat manýry svých konkurentů. Holt už není "rodinná" firma, ale velká společnost...
Peťass
Junior

Odeslat příspěvekod goob 18. 3. 2008 22:37

No, student si nebude brát Simple 240, ale snad Pohodu, ne? :-O Kdyby se aspoň neprezentovali tak, že jsou ti nejsvětější, nejsprávnější, tak si jen řeknu, že to je další nekalá praktika, kterou používají druzí a mávnu nad tím rukou..
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ardeth 18. 3. 2008 23:06

Ja mam naopak zkusenost,ze ty "ferovi" dealeri od O2 nabidnou radsi simple 240 a ne pohodu,ktera by pro nej byla mnohem vyhodnejsi.
Pro nejakyho neznalka,ktery jeste k tomu jedna zbrkle je to urcite dobry kauf,protoze bude volat levneji nez s predplacenkou,ale bohuzel se necha napalit.
Ardeth
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 18. 3. 2008 23:24

Také nikdo netvrdí, že jsou féroví...
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ardeth 19. 3. 2008 02:00

Oni se tvari tak starostlive a delaji, ze maji o tebe opravdovy zajem a nevahaji ti nakukat,ze on ma ten tarif taky a nejlip cela jeho rodina...
Takze na prvni pohled bys mu uveril prvni posledni,takze si myslim,ze se snazi byt na oko ferovi a slusni...
Bohuzel tohle ja vidim jako nejvetsi neduh v praktikach operatoru pro ziskani novych zakazniku. Clovek pak kdyz potka nahodou slusneho cloveka, co se napriklad pta na anket apod. tak ho malem posle nekam,protoze uz je zvykly vecnym otravovanim na ulici.

Pokud nejaky produkt chci,tak jsem snad dostatecne inteligentni,abych si zasel do prodejny, vzal si potrebne materialy,popripade si je nechal vysvetlit a po zrale uvaze si neco koupil nebo aktivoval...
Vetsina z nas teda aspon doufam neni stado tupych ovci,do kterych by kazdy musel neco hustit...
Ardeth
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 19. 3. 2008 09:50

Ardeth/ pokud seš tak inteligentní a zajdeš si raději do prodejny, proč tě ti pouliční prodavači dráždí? Si u nich nic nekoupíš a hotovo. Nemusí tě to bolet. Já bych si nekoupil na ulici ani ponožky, natož paušál.

goob: přesně, můžeme jen čekat, kdy to ještě srovnají s Kreditem 250 :mrgreen: kde by ale nevyšli tak dobře, protože ten má levnější smsky :)

Odeslat příspěvekod esquire 19. 3. 2008 10:25

le_fox: Kredit 250 má oproti Nabito 119 levnější SMS?? To jsem ani nepostřehl...

goob: Pohodu již nelze aktivovat. A problém Pohody Simple je nepřevoditelnost kreditu a účtování 60+30, takže díky různým balíčkům a třeba Student SMS Grátis může být Nabito 119 výhodnější. Nehledě na cenovou nepoužitelnost datových služeb u O2 či neexistenci jakékoli správy služeb a účtu.
Naposledy upravil esquire dne 19. 3. 2008 10:39, celkově upraveno 1
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 19. 3. 2008 10:38

esquire/ kredit 250 má levnější sms než simple 240, tedy by nevyšel tak draho jako simple 240

Odeslat příspěvekod Já Osobně 19. 3. 2008 10:57

No, trochu mě to trklo, ale má to daleko do srovnávání Hitů a Maxů se standardními tarify VF, které praktikují konkurenti :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 19. 3. 2008 12:19

Já Osobně: Pokud pamatuji, tak kdysi též porovnával T-M ceny s konkurencí a porovnával standardní tarify, kde sám na sebe prásknul, že má u minutových tarifů dražší SMS, než měl Vodafone.

esquire: No, je to spočítané zajímavě.. Pokud bych provolal vše naráz, měl bych u Simple 240 53 volných minut, za což bych zaplatil u Nabito 119 318 Kč (rozdíl 32 Kč). Pokud vezmeme v úvahu o 15% kreditu méně díky účtování 60+30, tak je O2 nevýhodnější oproti VF o 16 Kč. Takže ten zbytek nahnali SMS zprávami.

Jak říkal le_fox, u Kreditu 250 by to tak dobře nešlo, tam je cena za SMS i bez HITu stejná, jak u VF. Jinak samozřejmě Simple Pohoda má špatné účtování, ale to co provolám jen v rámci kreditu 321 Kč (za měsíční paušál 214 Kč), to s Nabito 119 prostě nedám...
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ardeth 20. 3. 2008 01:33

le_fox: Tak otravovani zacina: Vlastnite mobilni telefon? Pravdive odpovim Ano. Chtel byste volat levneji? Pravdive odpovim Ano. To uz jsem vytocenej,takze dal jsem odpovidal lzi a rekl jsem jim,ze mam tarif na dva roky a byl pokoj...ted jim ani lhat nemusim. Ale je to proste otravne a nedustojne. Taky nam na pevnou volaji od spoustu firem, jestli nechci vysokorychlostni pripojeni za vyhodnejsi cenu. Pruzkum trhu ohledne potravin - kdyz zjistila,ze je mi min jak 40 let,tak bez kvaknuti zavesila. Dale nabidka spodniho pradla na vyzkouseni zdarma...

Jednou k nam dokonce prisli svedci Jehovovy,tak jsem jen suse poznamenal, moment dojdu si pro zbran a baby rychle zmizely...
Ardeth
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannnn 13. 4. 2008 22:31

A nelíbilo se to i ostatním a už je tu za to trest :-)

http://ekonomika.idnes.cz/soud-zakazal- ... nomika_klu
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 13. 4. 2008 22:57

to by mě zajímalo, co tam vodafone plete víceleté úvazky - k tarifu Pohoda není potřeba žádný měsíční úvazek, to si trochu spletli s Bav se. A ani s tím by se nemohli cenově srovnávat ve studentské verzi.

Prostě porovnávat pro studenta nabito119 se simple 240 bylo naprosto neetické.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod goob 14. 4. 2008 10:45

Teď jsem sem chtěl dát odkaz na iDnes, kde se o tom píše a už mne někdo předběhl :-) Jak to ale čtu, tak je na tom hezky vidět, jak jsou všichni tři vlastně úplně stejní - stejné mrchy ;-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Další stránka