Co je to ten paušál?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MobilMania 26. 3. 2005 21:43

Co je to ten paušál? Je to lepší než předplacenka, zvláště když provolám asi 800-1000 Kč na Twistu? Proč bych měl platit za něco předem, když by mě to ve finále vyšlo stejně nebo ne? Klidně budu platit pravidelně každý měsíc, ale kolik si nechá Operátor?

Který je paušál je pro mě, studenta, nejlepší? Posílám hodně SMS, ale taky dost volám. Děkuji všem, kteří mi poradí a nevynadají mi, že zahlcuju fórum blbými dotazy - stejně už je zahlcené dost. Váš Michal.
MobilMania
Junior

Odeslat příspěvekod Rene_Zavadil 27. 3. 2005 17:00

MobilMania píše:Co je to ten paušál? Je to lepší než předplacenka, zvláště když provolám asi 800-1000 Kč na Twistu? Proč bych měl platit za něco předem, když by mě to ve finále vyšlo stejně nebo ne? Klidně budu platit pravidelně každý měsíc, ale kolik si nechá Operátor?

Který je paušál je pro mě, studenta, nejlepší? Posílám hodně SMS, ale taky dost volám. Děkuji všem, kteří mi poradí a nevynadají mi, že zahlcuju fórum blbými dotazy - stejně už je zahlcené dost. Váš Michal.d/quote]

Prej Michal :)
Pro tebe bude nejlepší si stáhnout kalkulačku z http://www.tarify.info/ kde si vcelku přesně můžeš spočítat, který tarif případně předplacenka se ti bude hodit.
Jinak já osobně bych doporučoval studentský tarif od Eurotelu "Eurotel Pohoda". Měsíční poplatek je tam 179 korun s DPH a budeš mít za tu cenu 100 SMS do všech sítí a 40 minut také do všech sítí. Další info najdeš na http://www.eurotel.cz/page/pers/jnp/cz/ ... ohoda.html
Rene_Zavadil
Junior

Odeslat příspěvekod Asspenn 28. 3. 2005 15:20

Je to tak, nedávno se to dvakrát řešilo ve starém fóru a nejlevněji vychází
ET Pohoda.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Junior

Odeslat příspěvekod MegaMC(smazano) 31. 3. 2005 19:29

Jinak já osobně bych doporučoval studentský tarif od Eurotelu "Eurotel Pohoda". Měsíční poplatek je tam 179 korun s DPH a budeš mít za tu cenu 100 SMS do všech sítí a 40 minut také do všech sítí. Další info najdeš na http://www.eurotel.cz/page/pers/jnp/cz/ ... tmlv/quote]

K tomu vemes TOP sms(200 sms za 180kc) a jsi FPOHO 8)
It IS gOOd daY tO DiE (c)Red Army Soldier
N3330=>N-Gage=>N6600=>N7610
Nokia RULLLZ
MegaMC(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod XXTeens 5. 9. 2006 10:04

MobilMania píše:Který je paušál je pro mě, studenta, nejlepší? Posílám hodně SMS, ale taky dost volám. Děkuji všem, kteří mi poradí a nevynadají mi, že zahlcuju fórum blbými dotazy - stejně už je zahlcené dost. Váš Michal.e/quote]

Zajímavý je tarif BAV SE..
http://t-mobile.cz/Web/Residential/bav-se.aspx
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 5. 9. 2006 10:14

XXTeens: Totéž, co v předchozí diskusi. No comment radši.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 5. 9. 2006 10:52

No, Bav se je ale skutečněš nejlepší, co může student dostat.. 200 SMS na rok, 50 minut, 3 MMS... ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan trojtý X 5. 9. 2006 10:56

A ještě do konce září dostaneš 300 minut na rok zdarma!
Používám SE K750i, T-Mobile
pan trojtý X
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 5. 9. 2006 10:59

goob: To je nepochybné, ale někomu může vadit nemožnost převoditelnosti volných jednotek, jako je tomu třeba u Pohody. Ono pak mít tarif, kde sice budu mít spoustu volných jednotek, ale budou mi vždy propadávat a tudíž zaplatím i to, co jsem nevyužil, taky není mnohdy úplně ideální.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ondrej.peroutka 12. 9. 2006 15:58

Doporučuju O2 pohoda!
Sony Ericsson K750i; O2 Pohoda Simple
ondrej.peroutka
Junior

Odeslat příspěvekod goob 12. 9. 2006 18:07

ondrej.peroutka: Chce to napsat i důvod. Takové výkřiky tipu Linux je nejlepší, VF je šmucka, to nemá význam, protože to dotyčnému vůbec nepomůže.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 12. 9. 2006 18:25

esquire píše: ale někomu může vadit nemožnost převoditelnosti volných jednotekd/quote]

Tak to je zrovna to, co mi chybí jako poslední. Stejně to je dělaný tak, že nejprve bereš "volný" a až pak převedený. Když máš dobrý tarif, nechybí ti to. Nebo max jednou do roka. Chápu, vypadá to pěkně a lidi to láká, ale je to na ... nic (stačí se zamyslet).
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 12. 9. 2006 22:14

Zekon : No třeba u O2 se nejdřív používají převedené jednotky jen tak mezi námi...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 12. 9. 2006 22:21

Zekon: Převoditelnost u Vodafonu se řešila mnohokrát. Ač se mi příliš to čerpání nelíbí, tak na druhou stranu aspoň něco. T-Mobile nemá převoditelnost vůbec a to je podle mě docela průser, protože měsíc nemusím třeba vůbec volat nebo odjedu někam do zahraničí a volné minuty mi všechny propadnou a stejně je zaplatím. No a argumentovat stejně jako TMO, že je to o výběru tarifu, s tím nelze souhlasit. Takže zaplaťpámbů za převoditelnost u VF aspoň v této formě, než nic u TMO.

AgentSvr: Nebyl bych tak optimistický. Oni to taky buď otočí jako u VF, nebo rovnou zruší. : )
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 12. 9. 2006 22:25

No už to mají nějakou dobu, tak nevim proč by to měli najednou rušit. Měli by sme se vrátit do současnosti a ne spekulovat co může a nemůže nastat
AgentSvr
Pokročilý

Další stránka