Google Pixel 8 /Pro - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod P3p3k 15. 10. 2024 21:55

Vzdy si rikam, ze nejdem blazen abych aktualizoval hned a radeji pockam na opravy. Vydrzim to pul hodiny :D
Mate v nastaveni nabíjení baterie moznost nabijet na 80%
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 16. 10. 2024 06:11

Jak jsem psal už v předchozim prispevku, nejen tato funkce teprve prijde v listopadu nebo prosinci.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 18. 10. 2024 20:31

Doufám, že se to po updatu na patnáctku srovná, battery life zatím zoufalý. Ale ono to po updatu občas tak dva tři týdny bývá, tak nepropadám panice. Zatím jsem na konci dne měl vždycky 40-50%, teď mám tak 25%...
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirkash 19. 10. 2024 08:11

Baterka se me vubec nezmenila., ani o chlup.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 20. 10. 2024 12:45

... Zmazané (zase zla téma :D)
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 6. 11. 2024 21:21

Venku aktualizace zabezpečení listopad 2024.

Obrázek Obrázek
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 7. 11. 2024 09:13

Tak jdu na to. ;-)
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 7. 11. 2024 16:38

ziki píše:kultus: Nějaké kabely z Actionu také mám, takové ty opletené, značka myslím sologic, ale většinou A-C a C-C mám snad jen jediný. Jako vzhledem k ceně fungují dobře, ale asi jeden A-C kabel mi občas nezačne nabíjet nebo nabíjí pomalu, v jedné variantě natočení C konektoru v telefonu. Jinak osobně na cestování preferuji 1m kabely a 1,5 m mi přijde zbytečně dlouhé a bývá docela problém narazit na nějaký levný 1m C-C kabel. Dobrou zkušenost mám s kabelem i IKEA, který má 1 m.

Nezkoušel už někdo v Pixelu 8 Pro desktop mód? Někde jsem náhodou narazil na info, že Google u této řady povolil alternativu k Samsungu DeX.

Zapomnel jsem napsat, mam z Actionu tu levnou 30W nabijecku i ten 60W opleteny kabel, akorat si spolu moc nerozumi. Mobil se sice nabiji rychle, ale prvni asi minutu se to opakovane odpojuje-pripojuje a stridave pise, ze je zapojeny, ale nenabiji a taky neukazuje dobu do plneho nabiti. Tak jsem zkusil tu jejich levnou nabijecku a origo kabel ze samsungu a funguje to normalne, taky ukazuje cas do uplneho dobiti. Stejne tak funguje normalne origo 25W nabijecka samsung s tim levnym kabelem, zvlastni.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 8. 11. 2024 11:23

Já tedy s kabely z Actionu nemám jediný problém.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod KubaCZE 12. 11. 2024 20:20

Tak dneska pořízeno (PRO, 128 GB, modrý), nainstalováno asi 5 aktualizací + update na A15 a zatím paráda. Jen trošku "horor" na začátku, mobil byl kompletně vybitý, nechtěl vůbec nastartovat, nic nesignalizoval – myslel jsem, že to rovnou na reklamaci, naštěstí mě ještě napadlo připojit nabíječku :D Nikdy se mi nestalo, aby byl nový mobil kompletně vybitý – nový trend asi :)

Jako vždy, mobil bez obalu se mi poměrně špatně drží, koupil jsem oficiální obal a ten je velmi dobrý si myslím. Stihl jsem i jednu platbu a NFC krásně funguje. Trochu blbé je, že nejde z notifikačního centra vypínat NFC kvůli větší bezpečnosti, u starého mobilu s A14 to šlo.

Máte nějaké tipy na bezdrátovou nabíječku? Měl bych si na něco dávat bacha? Tohle je můj první mobil s podporou bezdrátového napájení, tak si rád nechám poradit :)
KubaCZE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirkash 12. 11. 2024 20:45

Spíš nějaká stará uloženka, se schválně podívej do systému, kdy byl vyroben. Já, když kupoval oba Pixely měly baterii kolem 50%, rok výroby 04/2024 jeden a druhy 05/2024, takže úplně čerstvé kusy.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod KubaCZE 12. 11. 2024 21:33

tak to vypadá na 15 leden 2024, takže asi fakt uloženka :)

A bezplatná VPN od Google pro majitele Pixelů je taky bezva
KubaCZE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ladisg 12. 11. 2024 22:20

Od ledna 2024 se nemohl samovolne vybit(alespon by teda nemel), nebyl rozbaleny a vraceny? Ta baterie musi vydrzet nabita ve vypnutem stavu nejmene 2 roky, ikdyz se nabiji tak na polovinu u novych telefonu.
ladisg
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 13. 11. 2024 11:12

lada t5 píše:Já tedy s kabely z Actionu nemám jediný problém.

Jen mi teda USB A - C nabíjí pomalu z PB, ale to skoro každý. Třeba originál USB A - C od Xiaomi pro 60-70W nabíječku nabíjí cca stejně rychle jako orig C-C.

za ty prachy jsou to fajné kablíčky

-- 13. 11. 2024 11:14 --

KubaCZE píše:tak to vypadá na 15 leden 2024, takže asi fakt uloženka :)

A bezplatná VPN od Google pro majitele Pixelů je taky bezva

Mě se něco podobného stalo na Pixelu 6P, byl tedy starší , něco přes rok od výroby ale originálně zabalený, koupeny na ALZA. Taky vybitý ale doteď jede parádně a žena je spoko. Výdrž obdobná jako u nového
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod strny88 13. 11. 2024 14:54

Není originálně zabaleno jako originálně zabaleno :D S přelepenými plomby jsem si užil u Datartu až až :D To že byl telefon vybitý do mrtě nesvědčí o ničem pozitivním :D Já bych jim to omlátil o hlavu :-) Ten telefon někdo vytáhl manipuloval s ním a dal ho zpět do krabice zaplý, kde se vybil do mrtě.
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka