od YAMATO 24. 8. 2008 11:56
Chlapci, potřebuju poradit pár věcí. Hledal jsem po xxx různých fórech, ale nikde nic moc.
Psaní...poslední dobou jsem zjistil, že delší texty píši spíše stylusem, takže by mi absence HW klávesnice nevadila, na SMS by stačila virtuální. Ale...jak je to se psaním stylusem na WM? Co diakritika, rychlost atd.? Našel jsem v manuálu na Diamonda, že jsou tam nějaké tři varianty...Block Recognizer, Letter Recognizer a Transcriber...podporují diskritiku atd.? A případně pokud ne, existuje řešení? Co třeba ten Interwrite Recognizer?
Češina...je celý telefon kompletně počeštěn? Asi hloupý dotaz, ale když se mohl začít prodávat iPhone v Angličtině, tak chci mít jistotu.
Firmvare...je tam nejnovější? Četl jsem, že původní nebyl zcela odladěn a nerad bych jako začátečník hned dělal nějaké velké akce.
Hudba...jak použitelný je WMP ve srovnání s přehrávačem P1i? Nebo obecně jak je použitelný? Myslím hlasitost, kvalita zvuku, ID Tagy, ekvalizér. A co použití Bluetoth stereo sluchátek, jde vše korektně? AVRCP také? Nezkoušel jste někdo třeba SE HBH-DS980 nebo podobná? Případně jiný přehrávač s A2DP a AVRCP?
Java...především tedy Opera mini...funguje bez problémů? Jde Fullscreen? Sice Opera 9.5 je pěkná věc, ale s maximálně EDGE má Opera mini jasně navrch v rychlosti, takže bych ji nerad ztratil.
QVGA vs. VGA...jak fungují aplikace a hry pro QVGA, přizpůsobí se displayi?
Kryt baterie...nevyrábí se i nějaký matný? Třeba k té 1350 mAh.
Dík za všechny reakce.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.