Android: HTC Dream T-Mobile G1 [obecná diskuze]

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod faugusztin 24. 1. 2009 18:17

Nj, to uz viem... skoda, ze budete mat iba bielu, preto zistujem cenu v AT (zatial bezuspesne, ale v DE vraj bude cena vyse 400 euro, predpokladam rovnaku cenu aj v AT :-S ).
faugusztin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M3dz!k 24. 1. 2009 19:09

vzdyt to je tak o 12% drazsi nez v CR. No cenu prizpusobuji trhu. Moc rozumne :)
M3dz!k
Junior

Odeslat příspěvekod pete.vlk 31. 1. 2009 15:12

tož jsem dneska zavítal do t-mobile s tím,že si G1 osahám,otestuji klávesnici a tak celkově nabýt první dojmy a oni mi řekli,že až od zítřka....že by dorazil do každé prodejny jindy?
Nokia 8800 Carbon Arte, nově iPhone 3GS 16GB
když máš v p*deli deštník,neotvírej ho
pete.vlk
Junior

Odeslat příspěvekod sevao 31. 1. 2009 15:42

V ostravě taky ještě není
sevao

Odeslat příspěvekod pete.vlk 31. 1. 2009 15:50

no,on je skladem.ale mají zakázané ho lidem prodávat a dokonce i ukazovat,jedině maketu.ale mám přijít zajtra,tak se budu těšit.
pete.vlk
Junior

Odeslat příspěvekod cinry 31. 1. 2009 15:58

Ja uz ho mam,dneska jsem ho koupil,ale mam problem že to nechce komunikovat s Nokii N95 8gb,rad by jsem tam pretahl nejak kontakty,mp3 atd.Jinak je daleko lepsi nez iphone,ale v té černé barvě vypadá daleko líp.Jen doufám že tam pujde nahrát navigace Tom Tom,nebo Garmin
cinry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Frki 31. 1. 2009 19:06

Tak už ho taky mám :-) bílá mi vůbec nevadí,mě se líbí víc ;-) jinak zatim spokojenost,OS rychlej,nic se neseká,dlouho nic netrvá a je tam 2GB karta,to mě potěšilo :-)
...:::BlackBerry forever:::...
Frki
Junior

Odeslat příspěvekod cinry 31. 1. 2009 19:38

Ano,je to mnohem rychlejší.Je to dobrej mobil,jsem rád ýe ho mám.Ještě aby tam šlo nahrát nějaké ICQ a SKYPE.
cinry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pete.vlk 31. 1. 2009 19:50

icq?a co třeba Xlive?
http://www.androidfreeware.mobi/download-xlive.html
je to free.zkušenost nemám.mám ale na nové majitele otázku.v recenzi jsem se dočetl,že nemám příliš možnost kontrolovat datová spojení.je v menu nastavení připojení nastavení datového profilu?případně dá se přepsat?jde mi o to,že když se připojím přes wifi a wifi mi spadne,aby se to automaticky nepřehodilo na gprs,edge a buh vi co vsechno,diky za jakekoliv info.
pete.vlk
Junior

Odeslat příspěvekod cinry 31. 1. 2009 20:24

ten telefon se automaticky pripojuje,takže zatim nevím.Proto k němu mi aktivovaly aj data nonstop.Normalne používám vodafone,proto jsem přešel k t-mobilu aby jsem se mohl připojit.
cinry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pete.vlk 31. 1. 2009 20:34

no a to já právě nechci, když mám všude, kde potřebuji net, wifinu...jen mě to zajímá,když to je jedna z věcí,které jsou g1 vytýkány,jestli to nejde obejít takto.
pete.vlk
Junior

Odeslat příspěvekod pete.vlk 1. 2. 2009 09:48

sevao: mazec,přesně tohle jsem si představoval.sice to nemohu odzkoušet,dnes si ho teprve jdu osahat...ale přesto,než nad něčím začnu uvažovat jako o koupi,chci mít otázky provozu vyřešené :) díky

ještě k tomu otázku,dá se ta aplikace dostat do telefonu bez simkarty?bep jak to funguje?podrobnější info, prosím.
Naposledy upravil pete.vlk dne 1. 2. 2009 11:34, celkově upraveno 1
pete.vlk
Junior

Odeslat příspěvekod sevao 1. 2. 2009 11:24

To ti fakt nepovím. G1 nemám.
sevao

Odeslat příspěvekod goz1 1. 2. 2009 15:12

Jdu se na něj podívat v úterý a sem fakt zvědavej. Doufám, že mají na prodejnách vystavenej funkční vzorek jako u iPhone a že se k němu dostanu :)
Zatím mě ale o něco víc láká iPhone. Vrzající kryty mě už nebaví :-/
Někde sem četl, že má G1 docela nepřesně reagující displej, je to tak?
goz1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka