Android: HTC Dream T-Mobile G1 [obecná diskuze]

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Frki 1. 2. 2009 17:11

goz1:Já si s G1 hraju už od včera a ani mi nepřijde ze by měl nepřesnej displej,jen mi trochu vadi,ze kdyz hledam kontakt prstem(ne na klavesnici) tak se tam sice zobrazuje jaky pismeno prave ,,projizdim" ale ne vzdycky se zastavim na tom, na cem sem chtel :roll: :-)
...:::BlackBerry forever:::...
Frki
Junior

Odeslat příspěvekod pete.vlk 1. 2. 2009 17:37

myslím,že to tu nikdo nezmínil,pokud ano,omlouvám se.
http://www.cyrket.com/
je to prohlížeč (katalog) aplikací na android.
Nokia 8800 Carbon Arte, nově iPhone 3GS 16GB
když máš v p*deli deštník,neotvírej ho
pete.vlk
Junior

Odeslat příspěvekod kalion 1. 2. 2009 21:21

Já mám G1 od soboty. Displey reaguje velmi přesně.. dokonce podle toho co jsem zkoušel na IPhonu se mi G1 zda přesnější, ale je to možná jen subjektivní.

proháním ho vcelku dost, zatím jsem si žádného vrzání nevšiml.. jsem moc spokojený :tleskani
kalion
Junior

Odeslat příspěvekod kalion 1. 2. 2009 21:23

Frki píše:goz1:Já si s G1 hraju už od včera a ani mi nepřijde ze by měl nepřesnej displej,jen mi trochu vadi,ze kdyz hledam kontakt prstem(ne na klavesnici) tak se tam sice zobrazuje jaky pismeno prave ,,projizdim" ale ne vzdycky se zastavim na tom, na cem sem chtel :roll: :-)

u nejpoužívanějších kontaktu dám hvezdičku a je to :)
kalion
Junior

Odeslat příspěvekod pete.vlk 4. 2. 2009 10:30

víte někdo jak se zavírají aplikace?přepínání vím,ale ukončení ne.děkuji za radu :)
pete.vlk
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 4. 2. 2009 11:00

Něco jsem našel v recenzi: Obdobně jako u iPhonu se také uživatel nemusí starat o zavírání běžících aplikací. Moderní systémy si údajně tyto problémy řeší samy automatickým ukončováním při nedostatku paměti a podobně. Nicméně striktní ukončení se hodí a jen výjimečně současné aplikace pro Android toto ve své nabídce nabízí. A jak jsem psal výše, existující správce běžících aplikací neumožní aplikaci ukončit bez root práv.
:hm
Standardně přes správce úloh nelze. Cituju: Vše lze samozřejmě vyléčit a souvislosti s Androidem se mluví o tzv. root přístupu. V podstatě jde o změnu přístupových práv k systémovému adresáři z pouhého čtení na čtení/zápis.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pete.vlk 4. 2. 2009 17:52

diky za info.je to stejnak pecka :-) jsem spokojeny,uvidim,jak to bude stabilní a jestli mě to rychle neomrzí :-D
pete.vlk
Junior

Odeslat příspěvekod u2kuba 5. 4. 2009 17:03

Otec bude mit co nevidet tenhle vysperkovany mobil a ja bych k vam mel dva dotazy... Co pouzivate na Office dokumenty a jakeho klienta spravu mailu? Pokud mozno free :-) Neco jsem slysel, ze aplikace na maily, co je primo v G1 neni uplne nejlepsi. Dik za radu ;-)
Naposledy upravil u2kuba dne 5. 4. 2009 17:49, celkově upraveno 1
Nokia 3210 > Siemens S35i > Siemens ME45 > Siemens CX65 > Sony Ericsson K700i > Nokia 6230i > Nokia 6120 classic > Samsung U800 Soul b > Nokia 6120 classic > iPhone 2G 16GB > iPhone 4 16GB
u2kuba
Junior

Odeslat příspěvekod KIMI1492 5. 4. 2009 17:45

jj , taky uvazuji , mel bych ho za 999 kc a to je super
FORZA FERRARI !!!
KIMI1492
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod shotik 22. 4. 2009 23:18

tak jsem ho dneska koupil jako na preprodej ale asi si ho necham pro sebe :) moc hezkej kousek a krasne rychlej :) mel jsem predtim iphona 2g taky ale tohle mi vyhovuje vic svoji klavesnici
shotik
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 25. 4. 2009 22:48

Tak dneska sem to taky poridil.Ale zatim doma resim to ze po 5min me to spadne z wifi a nejede net tak dlouho dokud neresetuju router :hm
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod hhitmen 27. 4. 2009 21:44

Lidi no tak nerikejte ze tu nikdo nema G1cku to si tu s nikym nepokecam? :D
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod u2kuba 28. 4. 2009 12:53

Otec ma G1 :-) A protoze s tim moc neumi, mam ho uz docela prozkoumany. Proc si ho koupil, kdyz neni technicky typ, se mne neptej :-) Co ho tam ale uchvatilo, je senzor pohybu. Namiris treba na oblohu a ukaze ti to, jake mas nad hlavou souhvezdi. Nebo vylepsene mapy, kde namiris telefon na nejake misto a zobrazi se ti, jak daleko jsou mesta, vesnice nebo ruzne pamatky. Co otce nadchlo v nedavne dobe je detektor kovu :-D Ver nebo ne, ale funguje to... :-)
Naposledy upravil u2kuba dne 29. 4. 2009 09:13, celkově upraveno 1
Nokia 3210 > Siemens S35i > Siemens ME45 > Siemens CX65 > Sony Ericsson K700i > Nokia 6230i > Nokia 6120 classic > Samsung U800 Soul b > Nokia 6120 classic > iPhone 2G 16GB > iPhone 4 16GB
u2kuba
Junior

Odeslat příspěvekod shotik 28. 4. 2009 23:52

prosim bych nazvy tech aplikaaci s tim ze ti to vokaze ty mista pamatky atd , pak ten hledac kovu a souhvezdi dik
shotik
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 30. 4. 2009 21:36

Tak zitra nam ma vyjit 1,5 verze konecne s CZ jazykem a ruznyma vychytavkama tak doufam rano jak vstanu ze to budu moct stahnout 8-)
hhitmen
Amatér

Předchozí stránkaDalší stránka