Android: HTC Dream T-Mobile G1 [obecná diskuze]

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hhitmen 5. 5. 2009 18:10

Taak uz jedu na 1,5 mazec konecne CZ :)

Porty sem hledal taky ale nic sem nenasel nastesti nasel sem O2 simku a maj tam akci na 3mes zadara net tak to hojne vyuzivam

Jinak G1cka je nastavena pro net jen pro T-M kdyz tam budes chtit rozjet jineho operatora (data) budes mit problem chce to upravit profil :) )
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Tonda512 5. 5. 2009 18:56

Zas takovej problém neni přepsat apn ne? :-)
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hhitmen 5. 5. 2009 22:29

Nic neni nemozne :)
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Janka86 28. 5. 2009 17:36

Chi se zeptat, jestli si telefon připojuje k internetu i v roamingu?
Janka86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hhitmen 28. 5. 2009 20:15

Kdyz je to nastavene tak ano :)
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod stepanek004 19. 6. 2009 22:57

Ahoj, nevíte někdo, zda (a jak) se dá ručně nastavit u G1 internet pro jiného operátora než T-Mobile?
stepanek004
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stepanek004 20. 6. 2009 09:20

Zdravím, potřeboval bych vedět, zda (a jak) je možné nastavit u G1 internet pro jiného operátora, než T-Mobile (pro Vodafone). Nevíte to náhodou?
Díky
stepanek004
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.cut 3. 7. 2009 23:14

nazev:Vodafone CZ
apn: internet
ulozit a mas hotovo
HTC Desire | ROOT | ROM: AuraxTSense v8.0 HTC Sense 2.2 |

T-Mobile G1 white | T-Mobile G1 black | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire ......
Twitter: m_cut
m.cut
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.T 4. 7. 2009 21:38

Zdravím fóraře :-)

Dneska jsem dostal do ruky ke své N82 přístroj HTC Magic :love: A chci se nějakých místních,kteří jej mají také nebo mají G1,zeptat na nějaké věci apod. Či dokonce,není-li zde nějaký ostravák,který by mi u pivínka pomohl zvládnout krotit tento systém a využívat jej :oboze

Předem díky o<:)
Moto MM CyanogenMod 7[2.3.2] + Vf 845 Mr.Edition V2.0.1 + Htc Magic 1.5 with Sense :) a pak se tu ještě povalují Nokia N82,Nokia 7110 a SE T68i :D :lol:
Mr.T
Junior

Odeslat příspěvekod igristoeee 18. 7. 2009 15:09

s operacnim systemem jako s takovym, jsem spokojenej, ale vytaci me extreme nizka vydrz baterie, cca 15 hodin pri beznem pouzivani a extreme dlouha doba nabijeni, cca 4-5 hodin
igristoeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod samo.seto 25. 8. 2009 13:15

Jak na mms v O2? Zdá se, že G1 používá defaultní T-mobile mms profil, i když zadám nový APN:

Name: O2 MMS
APN: mms
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: <Not set>
Password: <Not set>
Server: O2 MMS
MMSC: http://mms.o2active.cz:8002
MMS proxy: 160.218.160.218
MMS port: 8080
MCC: 230
MNC: 02
APN type: mms
samo.seto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dalid2 31. 8. 2009 10:33

Ako je to pri G1 s navigaciou? Myslim ze este nie su dostupne pre Android navigacne softy. Google maps neratam, skuste sa tym dat navigovat na nejakej cest v zahranici, nedoplatite sa za datovy roaming.. :( Tusim Syngic vyvija navygacny soft aj pre Android, ale ten bude dostupny koncom roka, ak si dobre ten clanok pamatam...
dalid2
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 31. 8. 2009 10:55

Myslím že CoPilot a NDrive jsou offline navigace.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dalid2 2. 9. 2009 12:58

http://pda.pravda.sk/pgs/content/view/1210/2/ Asi pockam na Sygic a potom sa rozhodnem ci pojdem do Androida, alebo WM.
dalid2
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 20. 11. 2009 19:03

Zdravím dneska si pro TM G1čku jedu jako naprostý začátečník v google Android bych potřeboval pár rad do začátku pomůžete?

1.Jdou v G1 nějak deaktivovat datové přenosy? slyšel jsem že je na to potřeba speciální aplikace.Dnes jsem si sice aktivoval u O2 Mobilní Internet 40kč/týdně ale pojede to až od půlnoci a G1 se prý připojuje i sama bez vědomí uživatele

2.Nevím jaká tam bude verze FW a jaká je dostupná v této chvíli snad 1.5 nebo 1.6

Až budu mít net aktivní mám to aktualizovat rovnou v telefonu přes 3G/HSDPA síť jde to? nebo mám z webu stáhnout potřebné soubory a kde+kam co nahrát a jak bezpečně upgradovat

3.G1 prý v základu nemá video přehrávač,dá se přes Android STORE doinstalovat to samé platí o průzkumníkovi nebo chcete li správci souborů
K přehrávání videa: Jaké formáty tento foun podporuje (Typ max velikost,rozlišení datový tok atd.)

4.Poslední dotaz: G1 bude mírně použitá,komplet se zárukou,jde udělat něco na způsob Master resetu jako u WM či Symbian nebo má nějaké místo kam se píchne špendlíkem a reset se provede?

To je zatím tak vše,předem díky pokud si někdo udělá čas a zasvětí mě do tajů google Androidu ;-)

EDIT:
Mel bych dotaz ohledne customizace,napis TM jsem popisoval pred tim zkusim jej necim prelepit,jde se nejak zbavit odkazu v menu a pevne definovanych nastaveni co tam nadeleil operator? cust founy nemam moc v lasce a ta ikona na home screenu Web and Walk me taky sejri
Bylo by fajn prehrat FW ale verzi ktera je noBrand tedy cista bez jakychkoliv zasahu kohokoliv krome HTCka je takova verze a sel by pouzit ten z bratra bez klavesnice HTC Hero???

Zatim jsem nasel navod na Hard reset tady: http://www.androidcentral.com/factory-reset-tmobile-g1/

Zacinamv tom mit pekny bigus....Android 1.6 (Donut) je snad jen pro Dream/G1 s pristupem root do systemu tedy hackle a 1.5 cupcake pro ostatni nehackle a ofiko???
Cheetah007

Předchozí stránkaDalší stránka