Zdravím dneska si pro TM G1čku jedu jako naprostý začátečník v google Android bych potřeboval pár rad do začátku pomůžete?
1.Jdou v G1 nějak deaktivovat datové přenosy? slyšel jsem že je na to potřeba speciální aplikace.Dnes jsem si sice aktivoval u O2 Mobilní Internet 40kč/týdně ale pojede to až od půlnoci a G1 se prý připojuje i sama bez vědomí uživatele
2.Nevím jaká tam bude verze FW a jaká je dostupná v této chvíli snad 1.5 nebo 1.6
Až budu mít net aktivní mám to aktualizovat rovnou v telefonu přes 3G/HSDPA síť jde to? nebo mám z webu stáhnout potřebné soubory a kde+kam co nahrát a jak bezpečně upgradovat
3.G1 prý v základu nemá video přehrávač,dá se přes Android STORE doinstalovat to samé platí o průzkumníkovi nebo chcete li správci souborů
K přehrávání videa: Jaké formáty tento foun podporuje (Typ max velikost,rozlišení datový tok atd.)
4.Poslední dotaz: G1 bude mírně použitá,komplet se zárukou,jde udělat něco na způsob Master resetu jako u WM či Symbian nebo má nějaké místo kam se píchne špendlíkem a reset se provede?
To je zatím tak vše,předem díky pokud si někdo udělá čas a zasvětí mě do tajů google Androidu

EDIT:
Mel bych dotaz ohledne customizace,napis TM jsem popisoval pred tim zkusim jej necim prelepit,jde se nejak zbavit odkazu v menu a pevne definovanych nastaveni co tam nadeleil operator? cust founy nemam moc v lasce a ta ikona na home screenu Web and Walk me taky sejri
Bylo by fajn prehrat FW ale verzi ktera je noBrand tedy cista bez jakychkoliv zasahu kohokoliv krome HTCka je takova verze a sel by pouzit ten z bratra bez klavesnice HTC Hero???
Zatim jsem nasel navod na Hard reset tady:
http://www.androidcentral.com/factory-reset-tmobile-g1/Zacinamv tom mit pekny bigus....Android 1.6 (Donut) je snad jen pro Dream/G1 s pristupem root do systemu tedy hackle a 1.5 cupcake pro ostatni nehackle a ofiko???