Zdravim vsetkych,mam telefon C5000 (je to klon sony ericsson Satio) asi tyzden.Kedze som doteraz mal Nokiu,ktoru este mam a mal som aj iphone ktory zial nemam lebo mi po 1,5 roku vypovedal sluzbu chcel som skusit nieco ine a tak koli cene a hlavne koli dual sim som si objednal tento cinsky mobil.Vedel som do coho idem,cital som fora a skusenosti uzivatelov,takze som nemal ziadne extra ocakavania...
C5000 prisla neposkodena v krabicke s dvoma bateriami a stylusom(perom na pisanie) naviac.Objednal som ho z jednej slovenskej stranky(link poslem mailom),ktora predava len tieto mobily a kde mali dost velky vyber,prijatelnu cenu stal 119eur a hlavne poskytli ZARUKU 12 mesiacov...
Co sa tyka mobilu,ma slabsie rozlisenie,ale postacuje,dve karty idu bez problemov,foti,vyzvana,vibruje..dotykovy displej je menej citlivy ako napr. u iphonu ale neda sa povedat ze zly,zo stylusom ide vyborne,aplikacie a hry nejak nevyuzivam..co sa tyka internetu,ten sa mi podarilo rozbehat asi po pol dni nastavovania,mam tmobile..opera ide,cez nu samozrejme google,facebook a ostatne veci..je v nom analogova telka,ktora na moje prekvapenie ide (stv1,stv2,joj) v celkom slusnej kvalite..co som bol prekvapeny,da sa nastavit budenie radiom a nahravanie vysielania radia alebo TV hocikedy,to znamena ze si nastavite aby nahralo zajtrajsie spravy a ono ich to nahra a ulozi,sice vo formate 3gp a radio v amr no uplne to staci...trosku som sklamany z prehravania videa,pretoze sice pisu ze format mp4 tento mobil prehrava no neda sa to pozerat pretoze to seka,takze filmy v mp4 sa na nom pozerat nedaju...co sa tyka vyzvanania,vsade sice pisu ze je stereo ale nieje,no na jedno repro to hraje dost nahlas...ostatne funkcie a aplikacie ktore su tam,idu...takze ked to v globale zhrniem,mobil ma nejako neohuril no v principe ani velmi nesklamal,uvidime ako bude sluzit dalej..

Pokial mate nejake otazky,alebo chcete nejake prezentacne video o nejakych funkciach tak zaslem mailom
palicaaa@centrum.sk