Neznačkové čínské telefony - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Linduskaa 30. 8. 2010 13:14

Ahoj, před pár dny jsem koupila činský telefon W006, nikde o tom ale nic nemůžu najít. Nemáte někdo zkušenosti právě s tímto telefonkem? Problém je v tom, že když volám, tak druhý příjemce slyší zvuk, jak kdybych telefonovala u rádia. Nevíte čím to je a jak by se to dalo opravit? Baterie vydrží jeden den, když s ním nic nedelám. Nesehnala bych nějakou baterii třeba od nokie? Díky moc, doufám, že se najde človíček, který má tento telefon. Děkuji :-)
Linduskaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod grenoondrej 30. 8. 2010 13:55

Ahoj nevíte o nějakém Eshopu působícím v ČR, nejlépe v Praze, kde je možné si objednat nějakej ten Čínskej foun, popř Tablet a vyzvednout si ho na pobočce?
Docela mě zaujal ten novej Air phone 4 nebo Sciphone co vypadá jak Iphone 4{nevim jak přesně se jmenuje]

Díky
grenoondrej
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod md6hashtable 30. 8. 2010 22:41

Linduška:
1.) neměla jsi k tomu dostat manuál?
2.) ty problémy se zvukem jsou časté, zkus prohledat tohle téma
3.) měla(spíš musela) jsi k tomu dostat druhou baterii

kouřím trávu ondřej:
Ano DHGate. Airphone 4 je hnus i na čínskou kopii. HiPhone 4 je 1:1 kopie, která má absolutně všechno stejně jako iPhone 4(tedy z venku), až na displej který je menší. SciPhone v poslední době žádnou dobrou kopii nevyvalil. Zkus se zeptat na jejich ofic. fóru.

Když chceš čínský telefon, tzn. jen na telefonování tak si něco takovýho kup. Ale spíš bych doporučil jednu z kopií HTCček s WM. Jsou většinou velmi rychlé(až 800Mhz procesor) mají opravdu smartphonovskou výdrž a hlavně tam můžeš nahrát ofic. HTC hardware(část z nich vyrábí stejná továrna co vyrábí originál, a část je dokonce produkce jejich starších prototypů!)
The year is 2022. Forums still run on phpBB, wow
EDIT: It is now 2023, wow
EDIT2: Welcome to 2024. Why oh why are we still on phpBB I wonder?
EDIT3: WELCOME TO THE HELLFIRE 2025

N̸e̷ ̷"̴c̴z̷ ̷w̷s̴ ̶c̶r̷"̷ ̴a̷ ̵i̷
md6hashtable
Junior

Odeslat příspěvekod Kewell 3. 9. 2010 00:45

Je nějakej číňan s wifi a slušným fotákem?
Kewell
Junior

Odeslat příspěvekod Widlicka 4. 9. 2010 00:48

To md6hashtable: Nevíte prosím, co je to za mobil Hiphone c6 ? Viděla jsem ho prodávat za cca 5 tisíc použitý. Sháním pro sebe nový mobil a nechci zas koupit šunt.

Nedávno jsme totiž koupili dceři Sciphone i68+ se slabou baterií a docela ošizenou výbavou (oproti videu se stejnou verzí i68+, kde bylo jasně vše značky Sciphone - nápisy jak na baterii, tak na krytě, navíc tam měli i ext.dobíječku na baterie a magnetické ochranné pouzdro). Video bylo k stejnému mobilu za cca 2600,-, a my ho dceři pořídili za cca 1200,- .
Dceři dost brzo z nějakého důvodu praskla vrchní dotyková plocha (digitizer) kterou jsme naštěstí úspěšně na aukru sehnali správného typu (je jich více druhů) a dle zaslaného videa vyměnili. Oproti videu ale funguje docela těžkopádně, zdá se mi, jako by to byla mnohem horší verze i softwarově.
Widlicka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zzdenek1 5. 9. 2010 16:58

Dobrý den, kdo by byl ochotný se se mnou podělit o zkušenosti s čínským mobilem c 5000.Jako na příklad, kde změnit v nastavení, že při převzetí hovoru se hovor sám přepíná do hlasitého modu a během hovoru to musím neustále vypínat.Při hlasitém hovoru mně účastník špatně slyší.Děkuji a nechávám kontakty . skype:strebak imeil:strebak@seznam.cz
zzdenek1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod romanpostolka 6. 9. 2010 17:26

dobrý den,ten kdo má čínský telefon tv phone m002l,tak bych vás poprosil o návod,jak tam mám strčit hry,aby mi fungovaly?
romanpostolka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod grenoondrej 6. 9. 2010 18:37

Měl jsem M002l,
když jsem tam chtěl dát hry, tak jsem ho připojil k PC
počítač mě telefon viděl jako 2 USB disky
1 disk je mobilu
a 2 disk je paměťová karta

teď si nejsem jist jaké označení má který disk,
ale pozná se to podle velikosti disku- klikne se pravým tlačítkem na disk
otevře se roletka a tam dole je položka vlastnosti na kterou se tím pravým tlačítkem klikne
a zobrazí se jeho velikost

Každopádně na jednom z disků je složka Java do které jsem normálně nakopíroval hry,
mobil odpojil a hry jsem měl v telefonu ve složce Java
grenoondrej
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod romanpostolka 6. 9. 2010 19:40

udělal jsem tvoje kroky do bodu,kdejsem měl zkopírovat hru do složky java.ani na jednom disku nebyla složka java.prosím porad
romanpostolka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod grenoondrej 7. 9. 2010 08:31

tak vytvoř složky Java na obou dvou discích

na disk paměťové karty do vytvořené složky - Java nakopíruj Java hry
odpoj mobil.

Jdi do složky File, máš ji na ploše telefonu
kde uvidíš paměť mobilu a paměťovou kartu
Nakopírované Java hry by jsi měl vidět na Paměťové kartě ve složce Java

nebo na ploše ve složce Game

moc sem Ti asi neporadil nejsem žádnej MobilGuru
ale tady je link na diskuzi o M002L
Naposledy upravil Fíla dne 7. 9. 2010 10:42, celkově upraveno 2
Důvod: odkazy nepatří do CODE
grenoondrej
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gender.Bender 13. 9. 2010 23:20

dovezli jsme 5 cinskych telefonu s kamaradem - kopie htc hero 480x800 displej, cpu qualcomm 533 ? MHz jeste 1 telefon mame, chtelo by to spise dovybavit jinou tou ROM verzi nebo jak se to nazyva, podle moznosti tam bylo pridano SPB Shell nadstavba - cesky a prehravace a opera
ale asi by to chtelo dovybavit uplne jinou verzi OS, nevime si s tim moc rady (nikdy jsme to nedelali) nema - telef. chybi akorat 3 G site a GPS chip - ale pry by uvnitr snad mel byt tak je mozne ze kdyby tam bylo jine ROM nebo nejaky update - je tam windows 6.5 mobile
tak by to tam mohlo jit
Naposledy upravil Fíla dne 14. 9. 2010 08:28, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna inzertní část příspěvku
Gender.Bender
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Masaro28 14. 9. 2010 15:15

Cca pře rokem jsem si objednal ze zahraničí přes DH Gate dotykový mobil na 2 SIM karty FlyYing F0030 (http://www.dhgate.cz/product.php?id_product=170) a naprostá spokojenost. Teď se na jejich stránkách dívám, že mají v nabídce nový AirPhone No.4 (http://www.dhgate.cz/product.php?id_product=273), který vypadá že je ještě o dost lepší, přitom ale stojí ještě míň než můj F030.
A když se teď dívám na ten F030 tak teď stojí dokonce víc neik jsem ho před půl rokem kupoval (asi 3500,-kč). Tak nechápu?? Možná záleží na kuru dolaru.
Nemáte tady někdo náhodou zkušenosti s tím AirPhonem No.4? Uvažuju, že bych ho na zkoušku objednal.
Masaro28
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dr.No64 15. 9. 2010 00:26

tenhle bohuzel ale nema otevreny OS ja ti ho klidne sezenu za mensi poplatek nebo podil na postovnem
tam kde muzu to samy koupit ja se to prodava od 80 - 120 usd tj mene nez 4 tisice ale zalezi jaky bude kurs dollaru
Sledujte posty v poradně!
Dr.No64
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chlupp 15. 9. 2010 14:43

Lidi a co rikate na myPhone 8920Mark? Vypada vcelku v pohode. Ma s nim nekdo nejake zkusenosti?

http://www.alza.cz/myphone-8920-cerny-d163775.htm
chlupp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod md6hashtable 16. 9. 2010 21:49

Lidi omlouvám se když vám neodpovím, nejsem všeznalec. A když už tak mi pošlete SZ.

EDIT:
Ten myphone je okej, ale jako vždycky děsně předraženej. Zkus raději nějaký německý či polský obchody.
The year is 2022. Forums still run on phpBB, wow
EDIT: It is now 2023, wow
EDIT2: Welcome to 2024. Why oh why are we still on phpBB I wonder?
EDIT3: WELCOME TO THE HELLFIRE 2025

N̸e̷ ̷"̴c̴z̷ ̷w̷s̴ ̶c̶r̷"̷ ̴a̷ ̵i̷
md6hashtable
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka