Na přístroji byly dvě malé nálepky. Po jejich odstranění se na mě šklebí logo HTC. Uvnitř je vše podle popisu, procesor Marvell PXA310 .... (přiznám se, že dodnes nevím, co to je vlastně za stroj, Opera ho identifikovala jako nejake HTC, našel jsem i podobný DOPOD, ale ne s tímhle procesorem ...).
Displej je v pohodě, srovnávám s SE G705 a Motorolou ZN5, velikost i rozlišení pěkné, žádný hrubý rastr. Ovšem, jak už jsem zmiňoval výše, při prohlížení třeba fotek, se ukáže jasně slabina 65k barev. Bez problemu jsem rozjel amAze i iGo8. Citlivost GPS mi pripadá jen o malinko horší než u G705, což je celkem slušný výkon. Také wifi pracuje naprostosto spolehlivě a nemám k němu nejmenších výhrad (opět srovnáváno s G705 a NZ5).
Zpracování telefonu působí velmi solidním dojmem, rozhodně nemáte pocit nějakého laciného aušusu, ale velmi slušného přístroje. Vybral jsem si modrý, barva je decentní, povrch působí sametovým dojmem.
Prace s přístrojem je velicice svižná, pohodová, přehral zatím vše, co jsem mu předložil.
Jediným nedostatkem je otresný foťák.
http://www.autocar.cz/terminal/t3238.jpgNevýhodou je klasický HTC usb konektor.
----
Pokud vás něco zajímá, ptejte se, klidne to otestuju.
P.S. V pohodě pracuje s kartou
(16 GB.) Omlouvám se, mám tam 8. 16 vyzkouším pozdeji ...
... kdo by to pořád řešil ...
-------------------------------------------------------------------------
Nehádej se s blbcem, stáhne tě na svou úroveň a tam vyhraje...