Sarume, řeknu ti můj názor, ten telefon se na psaní sms moc nehodí, protože má pidi qwerty klávesnici (bez stylusu za pochodu, jízdy... ani ránu)! Navíc tyhle telefony jsou většinou i otravně pomalé, stačí mrknout na youtube.Potřebuješ hezký telefonek - upřímně, mě KA09 moc hezký nepřipadá (trochu evokuje XM Nokie - no fuj

), hezčí jsou ty designové napodobeniny Applu - KA08, ale se SMS je to to samé. Barevnost a sytost myslím nebude problém, ale poukázal bych na jeden z prvních příspěvků v tomto tématu - po půl roce většinou odchází dotyková plocha. Pokud i tak budeš chtít stylovku, možná bych doporučil spíš SciPhone i68 (i9), je sice o dost větší, to ano, asi jako apple, ale má větší display a řekl bych i lepší kvalitu. Dokonce Sciphone byla nejpovedenější napodobenina iPhnou, a tak číňánci začli napodobovat i tu napodobeninu a vzniklo moře šuntíků... Nebo když už, tak hardware klávesnici, ale ty už zase nejsou tak stylové. Bezvýchodná situace? Možná... Není lepší si doplatit třeba na LG Cookie nebo Samsung Star? Možná... Jo tak takhle nějak to vidím já

Alandelon: jj, Dealextreme je pěkná věc, např. když ho trochu prolezeš, zjistíš, že právě oni vydávali samé A-phony a další klumpy za pravé Sciphony

Já jsem je v létě testoval na věcech do 2$ a musím říct, že jn 9dní jim trvalo zpracovat objednávku, a další měsíc trvalo, než mi to přišlo. Takže fakt nevím, jestli bych tam objednal něco z tisíc a výš. Ale je pravda, že na Aukru se teĎ dost rozlezlo "doručení za 14dní od platby" aneb vydělávej bez rizika právě z takovýchle podniků, ikdyž těžko říct, co je větší risk...

Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ