Neznačkové čínské telefony - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zip123 11. 9. 2009 23:46

Sarume: ano, to je ten větší iphone, který jsem ti v příspěvku doporučoval, a jestli chceš stylovku a nevadí nevýhody chinaphonů, tak tahle vypadá opravdu skoro jako iPhone, a na aukru se dá sehnat kolem těch dvou tisíc. Má velký display, takže tam se ta qwerty celkem dá, ale zase foťák je na hodně špatné úrovni. Na druhou stranu umí i javu, což je docela u číňana výhoda a jestli to chceš pro děti, tak aby si měli s čím hrát :)
A jinak dodatek k LG, když koukáš po aukru, tak nové, většinou např. vyzkoušené jeden den, týden, jdou třeba za 2500 - 3000, což mi nepřijde zas tak moc navíc oproti kvalitě a mobile keypad virtualni klávesnici... ;-)
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Junior

Odeslat příspěvekod Sarume 12. 9. 2009 06:18

JJ děkuji jestli správně počítám , tak mě ale vyjde kolem 1500 + čeština 500 a ješte usetrim narozdil od toho z aukra? A ty dve karty pouzíva soucasne? a nebo se musí přepínat? Děkuji za odpoved
Sarume
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zip123 12. 9. 2009 10:46

No, pokud myslíš konkrétně ten i68+ (i9 je stejný model, liší se např. vícestránkovým menu, ne že by bylo víc funkcí, ale můžeš je rozházet na 6obrazovek, podle mě je to uplně jedno), tak na DX jsou přes 80$, což je zhruba stejně, jako na aukru, Na ebayi jsou kolem 50 liber, to je 1400-1600, všechno bez češtiny, takže když si na aukru vybereš prodejce, který např. dává nějakou tu záruku a ještě třeba 2GB paměťovou kartu, vyjde tě to myslím nastejno, někteří prodejci mají i kusy s nahranou češtinou.
Dvě karty jsou aktivní zároveň, nemusí se nic přepínat, ale zase je to tu už napsané, ten druhý GSM modul většinou bývá horší kvality, u tohohle může a nemusí, to se těžko řekne když ho nemám :) Výhoda zase jsou dvě baterie v balení.
Doporučuji ti taky skočit na ten youtube.com s klíčovými slovy i68+ a i9, abys potom nebyla příjemně nebo nepříjemně překvapená ;-) A určitě se pak nezapomeň podělit o zkušenosti.
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Junior

Odeslat příspěvekod radius 12. 9. 2009 11:53

Ahoj, rad bych se vas zeptal jak je to ze clem. Objednal jsem si telefon z dealextreme a teprve za nekoli dni jsem si vsimnul, ze jsem tam mohl dat ,,
Drop Shipment and Gift Service (Removes DX logo from package) ,, ale nezadaldal jsem to. Telefon mi jeste neprisel - uz je to 15 dni - trochu me to znervoznuje, zda prijde. Ale hlavne kolik tam davaji na ceske celni zprave clo, kdyz tam neni napsano darek? Mate s tim prosim nekdo nejake zkusenosti?
A pak jeste nevite o nejakem telefonu z cinskeho shopu , ktery by mel cestinu a byl jaks taks dobry ?
Diky moc za odpoved Vaclav Bek
radius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zip123 12. 9. 2009 12:08

No asi hlavně budeš muset zaplatit DPH 19% na elektroniku. Já vždy kupoval jako gift, tak přesně nevím. Pokud to nebylo napsáno jako gift, může se ti to protáhnout proclením. Ale z DX to chodí samo o sobě dlouho. Čínský shop co prodává telefony s češtinou asi nenajdeš.
zip123
Junior

Odeslat příspěvekod zip123 12. 9. 2009 12:50

Ale v tom obchodě si účtují 40$ poštovné, to je docela dost, DX má free dopravu...Já taky měl vždy gift, tak pak napiš, kolik jsi platil nebo neplatil...
zip123
Junior

Odeslat příspěvekod Karm 12. 9. 2009 13:50

do 150EUR se neplatí ani clo ani DPH.
Karm
Junior

Odeslat příspěvekod radius 12. 9. 2009 20:46

Dobry vecer, dekuji za vase odpovedi. Jeste me napadlo, jesti v Cine nedavaji napis darek na vsechny odeslane balicky. Vaclav Bek
radius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zip123 12. 9. 2009 21:41

Těžko říct jestli úplně na všechny, já jsem jim to většinou říkat nemusel a přišlo to tak, ale asi záleží jak kdo...
zip123
Junior

Odeslat příspěvekod Sarume 14. 9. 2009 06:11

Zdravím, tak jsem právě zakoupila toto http://www.aukro.cz/show_item.php?item=737095157, jen doufám že tam čeština opravdu pujde, protože jediný negativní komentář tam má paní právě od někoho kdo tvrdí že čeština nejde, počkám na ten bliss, nevíte kolik si uctuje ta druhá firma? Děkuji a máte někdo zkušenost s tím počeštěním?
Sarume
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alandelon 14. 9. 2009 07:53

Sarume - inzerujou,že češtinu nahrají skoro do všeho.Tak držím palce. :tleskani
alandelon
Junior

Odeslat příspěvekod Sarume 14. 9. 2009 08:26

JJ už jsem s nimi konečně spojila, zatím naprosto úžasné jednání, pán mi nafotil jak bude fonek vypadat s češtinou, poslal do emailu, pomohl radama kde najdu hry na javu, ujistil že mají servis a i nabíječky, fakt super)Mluvím o Bliss
Sarume
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zip123 14. 9. 2009 20:52

Sarume pak mi písni třeba PM, až ho budeš mít doma tak dojmy a zkušenosti ;-) díky
zip123
Junior

Odeslat příspěvekod Sarume 14. 9. 2009 21:00

samozřejmě:) dám i galerii na rajče třeba
Sarume
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fido+ 15. 9. 2009 00:14

radius píše:Ahoj, rad bych se vas zeptal jak je to ze clem. Objednal jsem si telefon z dealextreme a teprve za nekoli dni jsem si vsimnul, ze jsem tam mohl dat ,,
Drop Shipment and Gift Service (Removes DX logo from package) ,, ale nezadaldal jsem to. Telefon mi jeste neprisel - uz je to 15 dni - trochu me to znervoznuje, zda prijde. Ale hlavne kolik tam davaji na ceske celni zprave clo, kdyz tam neni napsano darek? Mate s tim prosim nekdo nejake zkusenosti?
A pak jeste nevite o nejakem telefonu z cinskeho shopu , ktery by mel cestinu a byl jaks taks dobry ?
Diky moc za odpoved Vaclav Bek

Klid. Jim odeslani docela trva ale poslou to urcite. (sam tam ted mam neco objednano a je to ve stavu packaging (objednano 3.9.) Koukni se na stav tvoji objednavky a uvidis. A s clem si nelam hlavu pac mobilni telefony jsou bez cla.
Jinak me clo jeste nikdy nenapocitali nikde a to kupuju vselicos vsude mozne. Nekteri obchodnici napisou na balik gift uplne automaticky a zaroven uvedou smesne nizkou cenu. Jak by to resili kdyby se jim balik ztratil to nevim ale zatim se mi to nestalo.
Fido+
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka