Neznačkové čínské telefony - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mras 16. 1. 2011 21:17

Ahoj. Tak k tvojim dotazom. ja tam mam 2.2 ale moze to byt kus od kusu. Aplikace instaluje na pametovku , momentalne tam mam 8gb micro sd a ide bez problemov. Vlastnu pamet ma 256 a volneho tam mam 170. Fotky su bieda. Doporucujem fotot len krajinky. Akykolvek pohyb ci uz predmetu alebo vasej ruky sposobi vyraznú neostrost. Inak vpredu je proximity sensor ktory vypne obrazovku a zaroven je to aj kamera. Neviem rozlisenie ale myslim ze to na strankach nepisali. Co sa tyka toho 3g tak musim napisat ze telefon sa btvari ze zvlada aj tuto technologiu. Mam datovy tarif u vodafone a ikonka spojenia ukazuje v Brne 3g, mimo gprs a rychlost v stahovani aplikacii a mailov sa mi nezda nizsia ako u predchadzajuceho mobilu ktory 3g podporoval urcite. Rozhodnutie je na tebe ale po tyzdni som spokojny.
mras
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tompr 17. 1. 2011 20:54

ahoj, sháním mobil s
DVB-T,
Wifi,
Javou.

co myslíte toto:
http://aukro.cz/item1410083488_dvb_t_l0 ... ihned.html

nebo máte nějaky jiny tip?

Máte ho někdo uvítal bych zkušenosti.
dík T.
Tompr
Junior

Odeslat příspěvekod Drakeman 17. 1. 2011 21:24

najdi si novejsi model, myslim ze je neco i s gps pokud uz to musi bejt napodobenina iPhone .-)
SonyEricson -> Nokia -> Nokia -> Sagem -> SonyEricson -> BlissMobile D 108
Drakeman
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 19. 1. 2011 22:20

ten vypada vic nez dobre,jen ty fonty to kazi jako u vsech cinskych telefonu....kostrbate a takove divne tvarovane...neni to proste ono,holt je to brany z tech cinskych klikyhaku mno...
mozna by si ho nasel na dhgate.cz nebo podobny.
Cinsky telefony ac se kvalita ruzni a vetsinou jsou to plagiaty znamych znacek maji jednu obrovskou vyhodu,ti sikulove do jednoho modelu za pul roku naperou vse co ostatnim v evrope trva cela leta....ma snad nektery volne dostupny foun u nas DVB-T??? mivalo to vcko LG a pak se slehla zem...zajem by jiste byl v praze pri cekani na salinu ci delfina prijde mi ze to nebude chyba vyroxcu....operatori chteli zavest u nas placene DVB-H zvlaste TDebile,to se neujalo tak si rekli ksdyz ne od nas tak od nikoho a vyrobce tlaci ke zdi...kdyz to tam date nebudeme od vas brat telefony,co myslis?
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Tompr 24. 1. 2011 16:23

Dobrý den,
tak jsem zakotvil u tohoto telefonu dle mě slušny výkon/cena.
máte ho někdo doma nebo co myslíte?

Jedná se o čínský mobil H802d
http://www.youtube.com/watch?v=tykSwPSGyKc

jde mi hlavně o DVB-T
dík za názory
Tompr
Junior

Odeslat příspěvekod Emilijano 24. 1. 2011 17:09

Dobrý den,mám hodinky s telefonem ET-1 s čipem MTK6226,javu asi podporovat nebudou,ale chtěl jsem se jen zeptat,zda někdo neví v jakém jazyce by se dala napsat nějaká aplikace(a s jakou koncovkou),aby se dala spustit v hodinkách.Děkuji za odpověd.
Emilijano
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Proluxis 26. 1. 2011 10:58

Jenom takový postřeh..
Objednával jsem dva telefony SciPhone 4G pod doměnim že už to bude kvalitní displej a M002L..
Chtěl jsem to hlavně kvůli displeji na internet..
4G nedorazilo a tak jsem obědnal M002l ten dorazil za dva dny a naprostá spokojenost tedy až na sluchátka která jsou slabá ale co za ty prachy.:D:D
Displej naprosto supr kvalita vynikající 3,5" a ejhle dorazil 4G..Natěšeně rozbaluji a těším se v čem bude lepší..
No každopádně zděšení ihned po zapnutí telefonu..
Displej katastrofa,rychlost odezvy taktéž no hrůza proto radím neobjednávat všem..
Tak moc jsem rád že telefon nedorazil a já objednal jiný..
Proto radim 4G ani za mák..katastrofa
Proluxis
Junior

Odeslat příspěvekod Dreeks 27. 1. 2011 17:13

zdravim, uvažuju že si koupim M002L nebo něco podobneho :-) můžete hodit nakej odkaz na nakej obchod? předem diky
Dreeks
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kyle999 1. 2. 2011 20:36

Ahoj, měl bych na váš takovou prosbu. Koukám, že čínských mobilů je opravdu fůra, a moc se v jejich kvalitě neorientuju. Mohli byste mi poradit nějaký osvědčený, který by měl tyto parametry:
-klasické klávesy nebo klávesnice (event. v kombinaci s dotykovým displejem)
-dig. TV, FM,
-foťák + kamera (nějak rozumně kvalitní objektiv, aspoň 2MPix., ale lépe 3+)
-WiFi, gprs (3G - to už bych asi chtěl moc, ne?)
-gps

Díky za odpověď :-)
Kyle999
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod s-u-l-i 13. 2. 2011 15:37

Cus, tata leti ted 23 do Číny a říkal že tam mají levnou elektroniku a ze prej tam budou mit levny mobily. Chci se zeptat jestli ty levny telefony budou tyhle napodobeniny nebo i normální? Některý sice nevipadají špatně ale nevim co umi- jestli to ma 3D grafiku, wi-fi, atd. navic mě hrozně odrazují ty fotáky....jako 2 MPx je fakt malo.
s-u-l-i
Junior

Odeslat příspěvekod Drakeman 13. 2. 2011 16:46

ty 2MPX jsou jinak interpolovane z 1,3MPx (v tom lepsim pripade a v horsim z 0,3MPx)
Pri nakupu at si da pozor, nemusi tu elektroniku ani prenest pres kontrolu na letisti a bude ji tam hazet do kose (znamej si to absolvoval)
Drakeman
Junior

Odeslat příspěvekod s-u-l-i 13. 2. 2011 17:02

jak interpolovaný ? proč by to neprenes?
s-u-l-i
Junior

Odeslat příspěvekod Drakeman 13. 2. 2011 17:28

interpolovany je interpolovany. znamena softwarove dopocteno.
neprenese protoze mu to celnici nemusi dovolit, delaji to v cine na letisti velice casto.
Drakeman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka