Neznačkové čínské telefony - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod michalbudha 15. 2. 2011 19:46

Cau,koupil jsem si MINI KA09 a nevim jak do neho dam i nejzakladnejsi hry.Prosim poradte.Udajne to Javu má.A jeste jak se zapinaji vibrace me to nejak nechce jit.
Naposledy upravil Fíla dne 16. 2. 2011 19:31, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvek upraven
michalbudha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mirekhaj 18. 2. 2011 15:14

Ahoj,mohu z Číny přivést telefony,poradí mi někdo jaký nejlépe přivést,potřebuji jeden jako Iphone 4 a jeden jako Blackberry, díky.
mirekhaj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stany055 22. 2. 2011 09:13

udajna kopie iponu:
co na to rikate?????
ma nekdo??
http://www.tvproducts.cz/cz/detail/elek ... -displejem
stany055
Junior

Odeslat příspěvekod Drakeman 22. 2. 2011 09:33

ono to neni udajna kopie, to je kopie :-D
ze to vubec pusti pres hranice a ze ma nekdo tu drzost to vubec oficialne prodavat.
SonyEricson -> Nokia -> Nokia -> Sagem -> SonyEricson -> BlissMobile D 108
Drakeman
Junior

Odeslat příspěvekod vasill 23. 2. 2011 19:45

zdravim mobilaky potřeboval bych poradit mam mobil WIFi i68 I9 3GS, DUAL SIM a potřeboval bych nastavit internet, gprs, wap.-wifi a mms mám to se mi podařilo podle návodu který sem tady našel ale jinak nic jiného.Mám jedni sim kartu twist internet t-mobile a druhou obyčejnou twist, nevite jestli mi při najeti na internet nebude brát penize sté obyčejne twist.
Hlavně potřebuji poradit jak nastavit internet t-mobile na tento telefon .nebo návod mi pošlite na vasil.kelnar@seznam.cz děkují vám moc za pomoc.
vasill
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dyrup 22. 3. 2011 10:48

Ahoj,
nemá někdo zkušenosti s tímto mobilem?
http://www.allymobile.com/Dapeng-X8_3200.html#0

Stalo se už někomu, žy by celníci nepustili dále napodobeninu některého známého mobilu z důvodu plagiátorství?

Díky za každou radu. ;)
dyrup
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MartinKrivda 30. 3. 2011 15:11

Dobrý den, nevíte někdo, kde se dají stáhnout mapy Evropy + software pro navigaci do čínského telefonu STAR TV X10? Děkuji za odpověď Martin Křivda
MartinKrivda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Drakeman 30. 3. 2011 16:09

o jedinem co vim ze to je tak na http://www.shelectronics.cz
ja tam koupil kompletni navigaci v cestine a 10 map za par kacek. Doslo mi instalacni DVD.
Drakeman
Junior

Odeslat příspěvekod MartinKrivda 30. 3. 2011 19:48

A nějakou zdrama neznáte?
MartinKrivda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Drakeman 31. 3. 2011 07:18

ne a kdyby byla i zdarma, urcite by to obnaselo spoustu patrani jak to rozchodit a na to nemam cas, chut ani naladu, zejmena ne u cinskeho telefonu ktery zde ani nema podporu. Mam 10 map, ceskou navigaci a vse mi funguje a nemusim nic resit. Za tech par kacek mi proste nestalo nic dale hledat a nijak resit. 625Kč neni zadna hruza, kdyby slo o tisice tak budu neco resit. Ale co i jenom jeden den straveny patranim jak tohle resit zdarma je dnem zbytecne ztracenym a promarnenym u PC, radeji pujdu ven nebo se budu venovat prckovi. Navic je tahle navigace presne pro tyto cinske telefony.

Krom jineho zkusenosti jinych lidi : nic nechce spolupracovat s GPS cipem, ani trekbuddy ani jine java navigace. Takze jestli vy mate cas a chut hledat dny tydny a mozna mesice neco zdarma a funkcni tak drzim palecky :-)
Drakeman
Junior

Odeslat příspěvekod PlesounMilan 10. 4. 2011 10:23

Neznáte někdo nějaké vychytávky na činský Iphone F003 ? Třeba jestli jde čeština a jiné.....
PlesounMilan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod to.tak 20. 4. 2011 11:38

MartinKrivda píše:A nějakou zdrama neznáte?

Dobrý, v češtině a zdarma... Jedině Trekbuddy. Je to java aplikace která slušně spolupracuje i s interními GPS čipy většiny mobilů. O instalaci je potřeba si něco málo přečíst, protože se aplikaci musí ručně vypsat cesta k e složce, kde máte na kartě uložený mapy.

http://www.trekbuddy.net/forum/viewforu ... 77fdf366f4
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod Drakeman 20. 4. 2011 12:37

bohuzel na cinskych telefonech to nefunguje. neznam nikoho kdo by to rozchodil.
Drakeman
Junior

Odeslat příspěvekod to.tak 21. 4. 2011 08:28

To se nedá takhle generalizovat, že to na číňanech nejde. těch mobilů je tolik, že to může být kus od kusu jiné. Ze začátku, když to tam dávali jen proto, aby mohli napsat, že mobil má GPS chip, tak tam často byly jen mapy Číny a HG. bez možnosti instalovat jiné mapy ale dneska se už snažej, aby to bylo použitelný po světě. Každopádně za zkoušku nic nedáš. Další článek ke stejnému programu je přímo na mobilmánii. Třeba někomu pomůže.
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/t ... -a-1314268

Třeba tady máš zrovna článek, že se to někomu podařilo rozchodit na Sciphonu i když je daleko lehčí najít 50 odkazů lidí kterým to nefunguje a ti mají stejný dojem jako ty...že to nejde. Ale ono to funguje:
http://www.trekbuddy.net/forum/viewtopi ... 3086e226fd
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod Drakeman 24. 4. 2011 11:07

je potreba si tak nejak uvedomit ze fungovat a fungovat je dosti rozdil. to ze se aplikace spusti a ukaze mapu neznamena ze to funguje. potiz je ze se to nespoji s GPS modulem a to plati pro vsechny cinany jelikoz je ve vsech stejny firmware. krom jineho, telefon SciPhone i68+ nema GPS modul, mam jej doma, koupeno na aukru za par drobnejch. Proste jedine na co to uzijete je ze si mapu muzete prohlizet a manualne posouvat. Obecne plati ze pro telefony s cipem MTK momentalne nefunguje a podpora od autoru programu pokud vim se nijak nechysta.
Drakeman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka