Neznačkové čínské telefony - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Drakeman 3. 6. 2011 18:04

vyzkousej tohle:
http://rgshop.sk/w71-dual-sim-wifi.html
jako dalsi doporucim www.google.com - je to vyhledavac a vyhledava to co mu napises aby hledal, jeho pouziti doporucuji ;-)
SonyEricson -> Nokia -> Nokia -> Sagem -> SonyEricson -> BlissMobile D 108
Drakeman
Junior

Odeslat příspěvekod nmanjofo 3. 6. 2011 18:19

Tamten je iny model, je to W71 a nie E71d - ma analogovu TV, coz mi je k nicomu

Neboj ja som hladal na googli, nasiel som desiatky shopov, ale rad by som vedel, kde mi aj nieco poslu a nie len zhrabu prachy a prestanu odpovedat na emaily.
nmanjofo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nmanjofo 7. 6. 2011 11:10

Tak po dlhom patrani ho vezmem budto z chinabuye alebo allymobile, skor sa priklanam k chinabuye, uz len kvoli PayPal a o dost nizsej cene.

Mate niekto skusenost s reklamaciou u chinabuye, pripadne u niektoreho z inych cinskych shopov?
nmanjofo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod premecek33 17. 6. 2011 06:19

Zdravím,
potřeboval bych tip na MOBILEDIT nebo jinou takovou aplikaci, která funguje i pro činské mobily, konkrétně pro STAR X10 ("Xperie X10"). Nebo nějakou radu, která zprovozní MOBILEDIT. Klasický MOBILEDIT (volně stažitelný) tento mobil nevidí, prostě ho nenajde. Dejte info.

Díky.
premecek33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maikcrew 17. 6. 2011 07:33

Určitě nebrat ! Po třetím zničeném telefonu pevně věřím, že mnozí z vás budete trpce litovat a stejně zjistíte, že klasický čínský telefony jsou zatím snadno rozbíjející se hračky :grr:
maikcrew
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod premecek33 17. 6. 2011 07:54

Zdravím,
špatná zkušenost, taky zkušenost. Já naopak mám čínský mobil více jak půlrok a bez sebemenšího problému. :-) I komunikace s dodavatelem bez problému (Focalprice). Kupoval jsem i pro jiné, a ti také bez problému. Zatím spokojenost. Nedá se to paušalizovat. Je to vždy 50 na 50. I kdybych koupil značkový u nás. Měl jsem dříve "značkový" od Motoroly a musel jsem ho hned po koupi reklamovat-vracet. Taky zkušenost. Pořád to zvýšené riziko vyváží rozdíl ceny!

S pozdravem
premecek33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod premecek33 19. 6. 2011 12:01

Zdarec
díky za tip. :tleskani Phone Suite jede! :-D Akorát bez připojení k telefonu se mi nezobrazuje Phonebook v PC. :-( Kontakty jsem z Mobilu zkopíroval do Phonebook v PC. Je to tak správně? Je třeba i jiný způsob, tak aby se mi kontakty zobrazovaly v PC i po odpojení mobilu? Třeba import....... Potřeboval bych, aby se mi adresář s kontakty objevoval v PC kdykoli i bez připojení k mobilu. Jde to vůbec?
Díky za jakékoli info
premecek33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod premecek33 22. 6. 2011 07:05

Ahoj,
tak se mi podařilo vytvořit pře export soubor CSV a jde to v Excelu. Díky. Také se dá vytvořit i TXT soubor. Jako "havarijní" záloha stačí. Dokonce se mi podařilo "rozchodit" i MOBILedit. Problém byl "pochopitelně"mezi monitorem a klávesnicí. :-D Mám staženou Lite verzi, která neumožňuje vytvoření databáze v Outlooku (až po zakoupení licence :grr: ). Potřeboval bych plně funkční free verzi. Nevíš o nějaké starší, která je k stažení a zdarma? Díky.
premecek33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cinamobil 27. 6. 2011 17:24

// Fíla: odstraněna reklama
cinamobil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod premecek33 7. 7. 2011 07:43

Ahojky,
asi jsem trošku přechválil činské telefony. Včera se mi mobil (STAR X10GPS) "zaseknul". Při spuštění naběhne základní obraz s ikonkami a po 1-2 sekundách se sám vypne. Vůbec na nic nereaguje (se SIMkami i bez nich, a kabelem na počítači). Stále to samé. Máte někdo nějaký nápad, co s tím? Nebo dokonce "servisáka", který by se na něj podíval? Díky za každé info. Je to dost urgentní.
premecek33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pedro1981 24. 7. 2011 19:04

Zdravím, máte zkušenosti s tímto typem?
- líbí se mi levný dualsim
- akorát nemá češtinu, tady pokud někdo má zkušenosti - je jednoduché bez ČJ? Telefon bude používán na SMS, volání, MP3(přehrávač příležitostně)

http://mobily.aukro.cz/telefon-e71-dual ... 69327.html

Jinak jsem koukal na již zmíněný http://www.mall.cz/mobilni-telefony-os/ ... -black-red

- viděl jsem jej i živě, zvažuji jej (má hlavně CZ záruku)
- stále ještě zvažuji

Samsung dual se mi nelíbí, Alcatel rovněž ne. Nokia stále nic, ta asi ani nebude.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod KALDA31 9. 8. 2011 16:49

Ahoj
Mate nekdo nejake skusenosti s timhle mobilem?
http://www.dealextreme.com/p/3-5-touch- ... lack-70907
Koupil jsem ho,vzal jsem zrovna i pametovou kartu,ale ta se mi nezobrazi v telefonu.
Nevi nekdo co s tim? Popripade nejaky navod apod. ? Dekuji za odpoved
KALDA31
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod y750rr 9. 8. 2011 17:45

Tak mě napadlo, nemá nějaký ten čínsky mobil stejnou USB koncovku, jako Vodafone 225 (227,228). Je to od firmy ZTE. Nemáte někdo navíc? Nemůžu nikde sehnat, potřebuji kvůli nabíjení … pasuje sice koncovka třeba z fotáku od Panasonicu, ale tím to nejde nabíjet. Nikde v mobilkách ani ve značkové Vodafone prodejně mi to nejsou schopni sehnat.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod KALDA31 13. 8. 2011 14:46

tak karta už funguje,stačilo vypodložit kouskem papírku :)) Jen nemůžu nastavit mms :( Jinak v poho...
KALDA31
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ReMusiCZ 15. 8. 2011 15:26

Zdravím, můžete poradit nejvhodnější (s nejvíce možnostmi) "PC Suite" pro SciPhone i68 4G? Případně i drivery či něco co je k tomu třeba? Díky.
ReMusiCZ
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka