HTC Touch Pro II (Rhodium) - zkušenosti, postřehy

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Higgi 25. 7. 2009 15:33

Tady se můžeme podělit o zkušenosti s jednou z posledních novinek od HTC...

Manželka ho má 3 neděle a je plně spokojená. Po HTC S730 je to příjemná změna. Já se na něj teprve chystám, zatím se držím Kaisera.
Dnes jsme ale narazili na zajímavý problém. Rhodium se začalo samo od sebe vypínat. Když se nechá v klidu a pak se otevře klávesnice, display se začne otáčet a v tom telefon zdechne. Musí se znova zapnout. Zatím jsem nepřišel na to, čím to je. Stalo se to už někomu z vás?
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 25. 7. 2009 18:24

Co za apps tam manzelka ma? Taky bych se mrkl na cislo ROM jestli je vse aktualni treba ma nejake stare a je tam nejakej bug :)

Taky sem se dival na Rhodium, ale nakonec sem u Raphaela :-)
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Ulmo 25. 7. 2009 19:45

Přesně tak, já bych přeinstaloval ROM. Tuším, že HTC má na svý oficiální ROMky jakýsi soft, stačí jen hledat. Jinak souhlasím s hhitmenem. Kdybych si měl vybrat mezi PRO 1 a 2 tak jdu do Raphaela. A to nejen kvůli deaktivovanému FM rádiu, strašnému fotoaparátu a přemrštěné ceně Rhodia.
Ulmo
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 25. 7. 2009 19:51

Já bych vzal dvojku, Raphael má malinkatej displej.

Oficiální ROMku bych hnal pryč hned a flashni tam něco z xda..
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Higgi 25. 7. 2009 22:01

No tak už ho mám taky ;). Takže 2 Rhodia v rodině :D. Mrknu se, co tam je za verze ROM, to moje je z novější dodávky než manželky (dělám ve firmě, kde jsem ho koupil, ale nechci na tu firmu dělat reklamu). Každopádně jsem to zasekáváni MOŽNÁ vyřešil vyčištěním kontaktních plošek na SIM kartě, protože byly poměrně omatlané. Inu, uvidíme.
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod noker1 26. 7. 2009 07:17

Radio sa da bez problemov doinstalovat.
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ulmo 26. 7. 2009 08:52

Noker1 : To sice možný, ale pořád to fungovat nebude ;-)
HTC ho prostě softwarově deaktivoval.
Ulmo
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 26. 7. 2009 12:14

Ale co jsem se vratil po dlouhe dobe k HTC tak u kazdeho modelu ma neco deaktivovane a chlapci s XDA to musi vzdy aktivovat :)
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Higgi 26. 7. 2009 16:03

Ještě že rádio neposlouchám, neb nemám náladu na reklamy :D. Musim vyzkoušet reálnou výdrž. Kaiser mi držel tak 1,5 dne a byl rád. Pro úplnost dodávám, že jsem neustále připojen k netu a cca 9hodin denně se pohybuju v místech, kde je 3G/HSDPA pokrytí.
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 27. 7. 2009 10:16

Já jsem ještě nezažil, abych večer něco s WM nemusel dávat na nabíječku :-)
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Higgi 27. 7. 2009 20:36

Já taky ne, mám mobil buďto u sebe na cestách, nebo připojenej ke kompu. Ale je ddobrý vědět, kolik vydrží, kdybych se dostal do situace, že bych nemohl dobít ;).
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod Ulmo 28. 7. 2009 09:19

Jediná jistota je koupit si záložní baterii.
Ulmo
Junior

Odeslat příspěvekod Higgi 4. 8. 2009 23:43

Vidím to taky tak. Nesmysly typu solární nabíječka, případně stejné zařízení na kliku opravdu smysl nemají :D :D :D .
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 5. 8. 2009 19:16

Uz se nemuzu dockat noveho typu baterii. Vyvoj telefonu jde stale dopredu a vyvoj baterii je 10let stejnej
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod cisticka 5. 8. 2009 22:59

zdravim

mam takovy maly problemek a nevim co s nim. V sms se mi objevuje ze mam neprecenou jednu sms zpravu, ale kdyz vlezu do slozky dorucena tak tam nic nemam. Nevite co s tim ? Dik za hlp
cisticka
Kolemjdoucí

Další stránka