HTC HD2 Leo - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petrje123 5. 11. 2009 18:40

Mohu se zeptat, když si koupím anglickou verzi HTC HD2, jde poté do telefonu doinstalovat čeština?

--------------------------------

Obrázek
petrje123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audis 5. 11. 2009 19:17

blbě, protože není tu češtinu kde vzít. ale na Sunnysoft by šlo si ji koupit možná. pošli tam dotaz. oni lokalizace vyrábějí.

jinak lokalizace není potřeba. těch pár slovíček si brzo zapamatuješ.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 6. 11. 2009 03:33

Presne tak. Lokalizace opravdu neni potreba. Uvidis, e vsechno pochopis.

Jinak vsechny temata tykajici se WM, vyrobcu WM ci konkretnich dotazu na zarizeni zakladame v sekci Windows mobile.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tom_82 12. 11. 2009 07:32

Na internetu jsou různé věci, stačí do Googlu napsat správný výraz - je to přece Windows, kde nic není nemožné ;-] Ještě jsem to sice nezkoušel (protože mi ENG nevadí), ale na několika stránkách jsem našel návod, jak počeštit alespoň prostředí Manily. Stačí stáhnout a nainstalovat soubor, změnit hodnotu v registrech, restartovat a údajně by vše mělo být OK. 8-)

Jinak co se týče HD2, tak jakmile bude u prodejců skladem, hned ho kupuji. Sice jsem už čekal Android 2.0, ale co se dá dělat.. HTC asi k tomu mělo své důvody, že svou vlajkovou loď stále drží po boku WM a kdo ví, s čím nás ještě překvapí "sedmičky". 8-D

Co se týče MobilManie, tak by už konečně na tento model mohli napsat nějakou PROFESIONÁLNÍ recenzi. Je to přece jenom nejlepší model od HTC a nestojí zrovna pár kaček.. A když už budou tuto pecku mačkat v ruce, mohli by si taky uvědomit jakou udělali chybu, když jej v hodnocení zařadili až na 6.místo, za Omnii II, která má kromě OLED a větší paměti všechno ostatní výrazně horší.. :!: DĚKUJI
Tom_82
Junior

Odeslat příspěvekod demonicus 13. 11. 2009 09:21

Lokalizovat WM6.5, resp. manilu, se dá jen jednoduchou úpravou registrů ;)
G165
demonicus
Junior

Odeslat příspěvekod noker1 13. 11. 2009 10:52

iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tom_82 16. 11. 2009 12:52

Ano, je to sice pravda, ale po takové "úpravě" jsou s tím potom problémy - např.u příchozí SMS zprávy telefon nepřehraje zvuk atd., opět je toho plný internet.

Proto je lepší napřed nainstalovat zmiňovanou aplikaci, potom provést změnu v registrech a nakonec restartovat.
Tom_82
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 20. 11. 2009 07:26

Ahojte.Nevíte někdo,proč při nainstalování SPB Mobile Shell 3.5 do HD2,nejde pracovat s sms zprávama?......pokud by byl někdo moudřejší. ;-]
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 23. 11. 2009 05:58

Nejde znamená co? Nespustí se sms aplikace? Neodesílají se sms?
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mvp 23. 11. 2009 07:32

Zkus prepnout do "klasickeho" rezimu SMS (ne chat , tedy inbox/sent atd. , pripadne vypni HTC messaging (Zenyee disable HTC ..... , nepamatuju presny nazev cabu)
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod .soul 23. 11. 2009 09:01

Tom_82 píše:
Co se týče MobilManie, tak by už konečně na tento model mohli napsat nějakou PROFESIONÁLNÍ recenzi. Je to přece jenom nejlepší model od HTC a nestojí zrovna pár kaček.. A když už budou tuto pecku mačkat v ruce, mohli by si taky uvědomit jakou udělali chybu, když jej v hodnocení zařadili až na 6.místo, za Omnii II, která má kromě OLED a větší paměti všechno ostatní výrazně horší.. :!: DĚKUJI
nikdo chybu neudelal, hodnoceni a tudiz zebricek vypocitava pocitac na zaklade technickych parametru.
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod Tom_82 23. 11. 2009 13:59

.soul: Tak to ten jejich počítač má teda pořádný virus! Protože Omnia II má jediné "malé" plus ve větší paměti a v OLED displeji, jinak má všechno ostatní horší. Tohle je do nebes volající a úplně to změnilo můj názor i pohled na MM.

Je to podobné, jako kdybych všude tvrdil, že je Octavia lepší než BMW a to jen kvůli tomu, že má větší kufr.. :roll:
Tom_82
Junior

Odeslat příspěvekod .soul 23. 11. 2009 18:59

Jednou tu byl článek, jak se to vypočítává. Například velikost je taky část hodocení. Si je srovnej v katalogu a uvidíš, kde Omnia vyhrává.
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 25. 11. 2009 14:44

Jo jo,nejde otevřít sms zprávy v režimu CHAT,klasicky snad ano,ani jsem nezkoušel.Takže jsem SPB Mobile Shell 3.5 vypnul a používám tovární SENSE,kde mám ale také potíž,že pokud je od jednoho příjemce mnoho zpráv v konverzaci,delší dobu trvá,než se všechny jako by posunou,ať mohu odpovědět.......Nevíte náhodou někdo prosím nějaké rady ohledně nastavování v REGISTRECH,co která změna v nastavení provede? Nevíte také,jestli jde přidat položka do menu SENSE? :-)
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod unseen 26. 11. 2009 11:24

nandro:všechny tipy a triky pohromadě
http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.php?p=379224
anebo eng,přímo na stránkách xda
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638
unseen
Junior

Další stránka