HTC HD2 Leo - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Gtbiker 22. 12. 2009 13:01

2 radviss pokud tomu moc nerozumíš a máš k tomu dokumentaci a záruku u Vodafonu tak bych telefon zálohoval a normálně bych jim to dones na reklamaci s tím že nefunguje fotoaparát.
.
Gtbiker
Junior

Odeslat příspěvekod radviss 22. 12. 2009 14:07

Odnesu jim telefon, budu čekat měsíc a nakonec se dozvím, že tam stačil nahrát např nový ROM. Odnést to tam můžu kdykoliv.
radviss
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 22. 12. 2009 22:56

HD2ku jsem koupil dneska (Sunnysoft) a mám stejný problém. Přitom při vybalení z krabice to fungovalo.
R.

edit: vyp/zap a jede to :hm
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod radviss 23. 12. 2009 14:11

Jede, ale myslím, že se ti to stane znovu. Třeba mě teď zničeho nic začal blbnout multitasking klient a mobil je značně pomalej. A nevím čím by to mohlo být. Ničí se telefon častým restartem?
radviss
Junior

Odeslat příspěvekod buck 27. 12. 2009 21:41

Čeština (slovenčina - nezkoušel jsem) do HD2 se dá stáhnou ze Sunnysofu u té mám zkušenost, že nefunguje instalátor. Na jakémkoliv počítači co jsem zkoušel samá chyba. Tak jsem svépomocí rozpakoval ten balík a vytáhnul z něj přímo instalaci češtiny. Pro správnou funkci je potřeba poslední verze ROM. zase lze stáhnout na http://www.sunnysoft.cz (je to verze 1.48.479.1). Češtinu stahujte zde: odstranen odkaz
1. rozbalit na disk PC
2. Soubory *.cab nakopírovat na paměťovou kartu telefonu.
3. Průzkumníkem najet na soubory a postupně naistalovat (spustit) Hotfix, pak htc_leo..._1 a pak 2 (instaloval jsem vše přímo do zařízení)
4. vypnout, zapnout telefon
5. při startu se objeví vlaječky, vybrat češtinu a tradá, jedete kompletně v češtině. Akorát po hard resetu se čeština opět ztratí.
Na to by pak platilo zakomponování češtiny přímo do ROM (za nějakou dobu prý měla být.)

Snad to někomu pomůže.
Buck
buck
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tonda512 28. 12. 2009 11:26

Ne, to se opravdu nenici.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tonda512 29. 12. 2009 15:26

Vim, ze jsi jednal v dobrem umyslu pomoci, ale Interwrite je placeny sw, tak nemuzes davat linky na jeho bezplatne stazeni z rapidu apod. Warez je na foru zakazan.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod axima 3. 1. 2010 18:06

Ahoj panové mam dotaz ... obednavam si HD2 a pri jednom si chci obednat folie ale nevim jestli si mam obednat klasiku
Kód: Vybrat vše
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/110PBA-1080/folie-brando-htc-hd2-leo.html

Nebo InvisibleSHIELD
Kód: Vybrat vše
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/110PIS-004/folie-invisibleshield-htc-touch-hd-2-cele-telo.html

Zadne videa jsem nenasel jak lepi atd ...
Mate nekdo zkusenosti s invisble shield ?? Klady, zapory... atd.
axima
Junior

Odeslat příspěvekod hellboy289 3. 1. 2010 18:15

moje rada,neobjednávej HD2....je to na nic mobil
NTB:Sony VGN-NW21SF
hellboy289
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 4. 1. 2010 15:37

co se týče InvisibleShield, určitě doporučuji kdykoliv se na něj někdo zeptá.
sám mám 2 iPody zabalené do této folie a od roku 2005 iPod vypadá stále jako nový. nevím, z čeho se to vyrábí, ale ta folie je opravdu nezničitelná, mám s ní jen dobré zkušenosti! až jí budeš nanášet, určitě se neboj jí postříkat přiloženou vodičkou radši víc, než míň - pak bude aplikace jednoduchá a bez bublin. když už nějaké bubliny pod folií budou, nemusíš se bát, zmizí do dvou měsíců! v návodu píšou, že do 14ti dnů, ale mě zmizely po delší době. opravdu doporučuji!
to jsou oni, mí dva mazlíci, 60GB je na prodej
Obrázek
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod axima 8. 1. 2010 23:29

O.k tak ja to prubnu ... Jsem si nebyl jisty ... jetli to mam riskovat ... ale kdyz rikas ze je to super vec tak do toho pujdu ... DIk
axima
Junior

Odeslat příspěvekod hadna3 9. 1. 2010 12:05

Doporučuji InvisibleShield. Jestli nebude ale levnější objednat to přímo od Zagg.
http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-hd2-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
Když tam zadáš při objednávce kód PROTECT20 tak dostaneš ještě dvacetiprocentní slevu. A můžeš si tam vybrat, jestli to chceš jen na displej nebo na celé tělo.
hadna3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod parradoxx 15. 1. 2010 12:18

Na svoji HD2 jsem si taky objednal InvisibleShield folii. Objednával jsem v AlfaComp a i s dopravou mě vyšla na 633,-. Dnes večer jí budu aplikovat, tak pak dám vědět jak se to povedlo.
parradoxx
Junior

Odeslat příspěvekod zuzkys 15. 1. 2010 18:37

InvisibleShield je opravdu dobrá věc. Klidně ji vezmi místo klasické folie.
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod axima 19. 1. 2010 16:16

parradoxx: JJ urcite dej vedet .....

Folii kazdoapdne objednam :D
axima
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka