HTC HD2 Leo - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod FlatronXL 21. 1. 2010 19:06

Já si kupoval Invisible shield dříve než samotný HD2 v Alfacompu za 555 Kč ,telefon mám asi 3 dny a dnes jsem na něj aplikoval Invisible shield.
Samotná instalace není nijak obtížná ( bez problému odejmete a zkusíte znovu přesně nasadit ) a po trošce trpělivosti se vám fólii podaří dát jak chcete.

Nyní mám telefon trochu v klidu a nechávám to zaschnout.
Co se týče vzhledu to na první pohled nejde zvlášť poznat. Na displeji vůbec a na zadní straně trochu více, protože tam je fólie složena ze 3 částí.

Po zkoušce můžu říct, že citlivost kapacitního displeje se nijak nezmění ,trošku pociťuji rozdíl v tom, že prst po fólii neklouže tak jako bez ní.S tím však musíte počítat, protože všude je uváděno,že folie tolik neklouže v rukách atd. , což je pravda.
Ale to je nepatrné a možná, že si toho někdo ani nevšimne.

Po zaschnutí popř. po situaci kdy bude Invisible shield třeba, kdyžtak doplním info.
FlatronXL
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mihals 26. 1. 2010 10:35

Taky jsem už folii nalepil, koupil jsem pouze folii na displej. je to už moje třetí folie, a jak jsem psal výš, je lepší na folii aplikovat víc té jejich kapaliny, protože potom se folie okamžitě nepřilepí a jde s ní posunovat po displeji jak potřebujete.pod folií není žádná bublinka, ani smítko prachu. folie opravdu klouže míň, než po skle, ale pokud je to Full body folie, tak aspoň telefon drží líp v ruce (já mám zkušenost z iPodů).
určitě se po nalepení nelekněte, že jsou pod folií mikrobublinky. zmizí do 24hodin :-)
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 5. 2. 2010 12:15

mám invisible shield na HD2 (Full body) a je to fajn, akorát se pak nevleze do kolíbky
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod parradoxx 5. 2. 2010 15:14

já mám taky full body invisible shield na HD2 a do kolébky se mi v pohodě vejde, používám ji denně, sice ji nemám od HTC ale od nějakého noname výrobce a funguje dobře
parradoxx
Junior

Odeslat příspěvekod radviss 15. 2. 2010 21:05

Ahoj, mohl by mi někdo prosím poradit, co mám udělat aby mi mé htc přehrávalo .avi filmy? Díky.
radviss
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 15. 2. 2010 23:00

Stahni si napr. Core player.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod fabik1 15. 2. 2010 23:13

Ahoj lidi, nevím jestli to tu náhodou někdo nepsal... Ale potřeboval bych poradit... Mam tento telefon a potřeboval bych se přes něj koukat na svou IP kameru... Půjde to nějakým způsobem? Přes PC není problém... Ale pres IE mobile se mi na video serveru ukaze pouze cerna carka (misto obrazku ktery zrovna kamera vyfotila) a opera to same... Nevite nejake reseni? Telefon je novy, moc s nim jeste neumim :) Za kazdou radu dekuji.
fabik1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audis 15. 2. 2010 23:25

nouzovka: na pc instalovat sluzbu logmein.com verze free, pres PIE v ppc pristupovat na svuj pc. logmein.com verze free je vzdalena sprava pc.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Junior

Odeslat příspěvekod fabik1 16. 2. 2010 01:01

Je, to je dobry napad :) to mne nenapadlo a to logmein znam :) a rad pouzivam :) Dekuji.. Jen male vysvetleni poprosim co je PIE?
fabik1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zuzkys 16. 2. 2010 02:53

Pocket Internet Explorer...?
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod audis 16. 2. 2010 07:03

ano. logmein v pocket pc podporuje jen PIE. stahne si to plugin, samo se vse nabidne.

kdyz sem si pred casem pohraval s wm6.5, zjistil sem, ze logmein neni kompaktiilni s novym PIE v wm6.5. s wm6.1 ano. PIe z wm6.1 se da sehnat cab instalacka. ale nevim, zda to neudela paseku.
audis
Junior

Odeslat příspěvekod fabik1 16. 2. 2010 10:00

Dekuji :)

Takže jiná možnost není... Bohuzel logmein pro tento pripad nebude reseni :( potreboval bych neco "lehkeho" nedelam to pro sebe. Ja prave doufal v nejaky prohlizec, ktery takovouto moznost dovoli..
fabik1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audis 16. 2. 2010 10:33

kdyztak pie v wm6.5 zkus. treba uz podporu ma.
audis
Junior

Odeslat příspěvekod radviss 16. 2. 2010 21:08

A nemohl by mi ještě někdo poradit: Mám budík, nastavím si prostě vyzvánění na buzení a nastavím čas buzení, ale problém je vtom, že budík funguje jen když se mu zachce. Měl jsem telefon i na opravě (měl jsem špatný sw) První den mi fungovalo vše ok, ale zničeho nic se začínají projevovat příznaky zase špatného sw, co mám dělat? Zase oprava ?
radviss
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 17. 2. 2010 10:18

Zkusit prvni HR. Pripadne upgrade ROM.
Tonda512
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka