dobry den
niesom az taky maniak a na nete netravym hodiny, preto prosim aby mi napisal niekto kto sa vyzna a ma skusenosti. Pouzivam HTC HD2 uz asi tri dni.
- neviem si dat rady z prijmanim ci odosielanim mail z google mail. Pouzivam Orange world a vzdy mi napise ze na tomto nastaveni sa neda mail osdoslat a chce to odo mna nastavit nejake veci ohladom serverov atd. Ked skusam pripojenie cez operu, ci explorer tak sa do google mail prihlasim, ale zda sa mi to slaba naplast na oci kedze hd2 podporuje prijmanie z google.
- chcel som si stiahnut opera mobile 10 z m.opera.com no pri spusteni stranky a kliknutie na odkaz stiahnut mi ukaze ze stranka je prislis velka.
- ked spustim operu alebo explorer a chcem nejaku stranku tak mi ju hodi ako wap nie ako www
To su zatial prve veci co ma napadli. Prosim vas pomozte mi lebo ludia v orange neschopni nieco nastavit alebo poradit. PROSIIIIIIIIIIIIM
- to pocasie co ma ukazovat na domovskej stranke mi vobec neukazuje a ked hlada miesto tak akoby mal problemi z najdenim polohy a pod hodinami mi stale pise ze Moje umiestnenie
- copilot live pri vybere jazyka a dalsieho spustenia : Error Downloading files
- neda sa pripojit na twitter
- niektore aplikacie nejdu koli dakemu .NET

neviem celi nazov