HTC HD2 Leo - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zelych 20. 3. 2010 21:19

Já v dávné minulosti párkrát s budíkem u WM problém měl (Wizard, Blue Angel)
V nedávné minulosti bez problémů, ale zrovna minulý týden se mi 2x stalo, ze jsem si dal večer plně nabitého Rafíka na stolek s nastaveným týdenním budíkem a nemít nastaven druhý budík, tak jsem 2x v jednom týdnu zaspal.
Stalo se to, ze telefon nešel probudit. Musel jsem udělat restart, co bylo ale nejvíc divné, ze baterka byla večer na cca 98% a ráno na 25%! A to jsem v tom druhém případě měl aktivovaný OFF-LINE režim.
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Matuji 1. 4. 2010 17:42

Zdravím, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s HD2. Koupil jsem si ho před několika měsíci a od té doby jsem spíše více nespokojen než spokojen.. Telefon se velmi často seká (mnohdy i několikrát za den) a přehřívá se. Zrovna dneska se mi stalo, že jsem si telefon ráno nabil a cestou ve vlaku jsem si pustil hudbu. Telefon byl opět přehřátý a také se mi vybila baterka (asi během několika hodin). V task manageru nebyl spuštěný žádný program, ale podle toho, že byl přehřátý a baterka se vybila, tak mi to příjde jako kdyby byla v pozadí spuštěná nějaká aplikace. Máte někdo podobné zkušenosti nebo aspoň řešení, aby byl tento telefon použitelný? Jinak nainstalovaná ROM je: 2.5.19211619.2.(76641). Díky za odpověď.
Matuji
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 4. 2010 21:52

To číslo ROM se mi zdá divné. Zkoušel si na stránkách htc.com najít poslední novou ROM, poslední záplaty a aplikovat? Telefon by to dělat neměl, a aplikací na pozadí by to být taky nemělo protože ty jsou aktivní jen když je aktivní telefon a předopokládám že ho červeným tlačítkem - hibernuješ/vypneš pokaždé když nepoužíváš.
anonymni

Odeslat příspěvekod Matuji 1. 4. 2010 22:26

ROMka je stažená z webu HTC ( verze manila). Podobný problém jsem měl u původní ROM(přehráváni hudby se samo zastavilo např. u druhé písničky a muselo se manuálně přesunout dál, pořád nějaké záseky). Záplaty co jsem se koukal, tak tam moc nejsou nové (v české verzi).

Telefon zamykám klasicky přes červené tlačítko..
Matuji
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 2. 4. 2010 00:32

Pak mně napadá poslední věc - nevím jestli se tady smí odkazovat na cizí weby tak se kdyžtak omlouvám. Tady se totiž hodně řeší obecně potíže s HD2 http://wmmania.cz/forum/145/34267/?
anonymni

Odeslat příspěvekod Matuji 2. 4. 2010 00:42

Díky za info.. 98 stran, to mám co dělat :-))))
Matuji
Junior

Odeslat příspěvekod DarkLady 6. 4. 2010 07:45

Mohu se vmísit s dotazem? Dostala jsem hračku. Jmenuje se HTC HD2. :-)

Nikdy předtím jsem WM neměla.

Protože mě pár drobností na něm zlobí, rozhodla jsem se podstoupit svůj první křest ohněm - stáhnout a instalovat aktualizaci ROM.

Jenže jak tak procházím různá fóra... těch aktualizací už jsou mraky. A já potřebuju vědět, zda mohu sáhnout po té nejnovější nebo jestli musím instalovat všechny postupně. Víte co tím myslím? Jestli ta nejnovější obsahuje i to, co obsahovaly i ty starší...

Nevím, jestli mě někdo pochopí...
ROM
1.48.479.1 (71294) WWE
Rádio
2.05.51.05_02

Zbvláštní je, že na HTC.cz je jen jedna aktualizace ROM. Mám v tom docela zmatek :-/
+ 23.6.2007
DarkLady
Junior

Odeslat příspěvekod nandro 8. 4. 2010 14:25

Pro DarkLady,podívejte se tady http://wmmania.cz/?sid=371d66e2dc0d415baaa73d0e2fe8617e Stáhl jsem si odsuď nejnovější oficiální ROM 1.66 i s českou lokalizací.Přecházel jsem z ROM 1.43.Nyní je HD2 daleko stabilnější,rychlejší.Je spousta dalších užitečných rad na těchto stránkách,doporučuji. :-)
nandro
Junior

Odeslat příspěvekod miskokovacik 9. 4. 2010 17:30

dobry den

niesom az taky maniak a na nete netravym hodiny, preto prosim aby mi napisal niekto kto sa vyzna a ma skusenosti. Pouzivam HTC HD2 uz asi tri dni.

- neviem si dat rady z prijmanim ci odosielanim mail z google mail. Pouzivam Orange world a vzdy mi napise ze na tomto nastaveni sa neda mail osdoslat a chce to odo mna nastavit nejake veci ohladom serverov atd. Ked skusam pripojenie cez operu, ci explorer tak sa do google mail prihlasim, ale zda sa mi to slaba naplast na oci kedze hd2 podporuje prijmanie z google.

- chcel som si stiahnut opera mobile 10 z m.opera.com no pri spusteni stranky a kliknutie na odkaz stiahnut mi ukaze ze stranka je prislis velka.

- ked spustim operu alebo explorer a chcem nejaku stranku tak mi ju hodi ako wap nie ako www

To su zatial prve veci co ma napadli. Prosim vas pomozte mi lebo ludia v orange neschopni nieco nastavit alebo poradit. PROSIIIIIIIIIIIIM

- to pocasie co ma ukazovat na domovskej stranke mi vobec neukazuje a ked hlada miesto tak akoby mal problemi z najdenim polohy a pod hodinami mi stale pise ze Moje umiestnenie

- copilot live pri vybere jazyka a dalsieho spustenia : Error Downloading files

- neda sa pripojit na twitter

- niektore aplikacie nejdu koli dakemu .NET :-) neviem celi nazov
miskokovacik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomopk 9. 4. 2010 17:57

No podľa toho čo píšeš tak skoro všetky problémy sú pre ten paušál Orange World keďže ti nefungujú len internetové aplikácie. Orange nemám takže s týmto ti nepomôžem ale v predajni by mohli byť schopný to nastaviť keď už ten telefón veľkodušne zaradili do ponuku a furt na neho bežia reklamy. :-))

Operu som včera sťahoval z ich webu a všetko išlo. Sťahoval si to cez Operu 9.7 alebo IE?

Niektore aplikaciu požadujú .NET Framework. Pošlem ti link na stiahnutie.
HD2
tomopk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zuzkys 9. 4. 2010 19:05

Všechny tyhle problémy jsou na 99% způsobené špatným nastavením datových služeb - takže jediná možnost je to prostě manuálně nastavit - tj znovu zajít do Orange a prostě vyžadovat nastavení - oni to rozhodně umí, jen jsou pravděpodobně líní. Pokud tu přímo nenajdeš někoho, kdo má Orange tak ti nikdo pomoct nedokáže.

Jinak máš možnost připojení na WIFI? Pokud ano, zkus všechny výše uvedené operace udělat na WIFI - podle mě to půjde.
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod radviss 11. 4. 2010 09:46

Ahoj, chtel jsem se zeptat, někdo mi ukradl telefon. NemámHTC HD2 nějaký vyhl. zařízení v sobě? Díky.
radviss
Junior

Odeslat příspěvekod Maci2 11. 4. 2010 10:03

nemá. leda že byste do něj předem nainstalovat software "proti zlodějům". Na což už je teď pozdě. Zajděte na policii se záručákem a dokladem o koupi, oni mu nechají zablokovat IMEI u všech českých operátorů, čímž se telefon stane (alespoň v česku) nepoužitelným...
Maci2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radviss 11. 4. 2010 10:12

To, ale není moc dobrý pro mě, že mu to zablokují. Telefon mi stejně nikdo nevrátí.
radviss
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 11. 4. 2010 10:36

Kdyz to dobre dopadne, tak ti ho policie najde (vrati). Svagrova to stesti mela a po pul roce ji policie telefon vratila.
R.
Zekon
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka