HTC HD2 Leo - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radviss 11. 4. 2010 10:30

Moc jste mě nepotěšili, ale tak díky.
radviss
Junior

Odeslat příspěvekod dalid2 20. 4. 2010 10:27

ako napisal zuzkys, podla toho co popisujes to vyzera na problem v nastaveniach dat. Nastav si manualne podla: http://smartmania.mobilmania.cz/forum/v ... php?t=7106

Je tam aj pre Pomaranc SK...
Pripajanie cez WAP - asi sa ti to nejako bije v WWW.. Ja som kedysi WAP-ko uplne zrusil a chodil som iba cez www...

Good luck ;)
dalid2
Junior

Odeslat příspěvekod kozenka 28. 4. 2010 19:55

Zdravím všechny uživatele HD2. Chtěl bych se u vás zkušenějších poptat. Jsem hrdým majitelem tohoto stroje už asi týden a maximální spokojenost. Včera se mi stala jedna příhoda, která mě v tu chvíli docela vyděsila, ale naštěstí se vše poté dalo opět do pořádku. Jedná se o to, že jsem chtěl spustit hru Electopia (která mi před tim normálně fungovala) ovšem hra se nespustila a ukázalo to hlášku nelze spustit problém atd... a tak zkoušim podruhé a to samé. A ted proč to píšu. Od té chvíle se mi neuvěřitelně zpomalil celej systém, kterej se sekal a načítal. Podíval jsem se do správce úloh do procesů a byla tam položka services.exe která měla využitost procesoru 95% přitom jsem nic neměl spuštěnýho. Mobil jsem vypnul a zapnul a problém přetrval. Poté jsem ho opět vypnul, vyndal baterii vrátil zpět a od té chvíle naštěstí vše šlape jak má. Chci se zeptat máte někdo s tim zkušenosti? A nevíte co to způsobilo? Před tím jsem taky brouzdal na internetu, tak mě napadlo že třeba vir. Ale na WM 6.5 asi vir neexistuje že?
DSLR - Nikon D90
kozenka
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 12. 5. 2010 13:52

miskokovacik píše:
- to pocasie co ma ukazovat na domovskej stranke mi vobec neukazuje a ked hlada miesto tak akoby mal problemi z najdenim polohy a pod hodinami mi stale pise ze Moje umiestnenie

- niektore aplikacie nejdu koli dakemu .NET :-) neviem celi nazov

Tak problém s počasím: Pokud nemáš aktualizované počasí v záložce "Počasí" tak by se ti neměli ukázat ukazovat ty animace nikde ;-)
Pokud se ti podaří (třeba i přes wifi) aktualizovat počasí, je to pak velmi jednoduché. Na domovské stránce ťukneš na hodiny a nastavíš čas na místo, které máš uvedeno i v počasí. Např. V počasí si najdeš Bratislavu, a v hodinách nastavíš čas (místo moje poloha) Taky na Bratislavu...jeden soft reset a mělo by to fongovat ;-)

Teď ty aplikace: K některým aplikacím (spíše novějším) potřebuješ .NETCF (NET COMPACT FRAMEWORK) verze 3.5, ale protože v telefonu je pouze 2.0 musíš doinstalovat tuhle verzi. To ovšem nestačí. Musíš ji v registrech povolit jako primární a dvojku vyřadit. návod jak na to najdeš na http://forum.xda-developers.com Když na to narazím hodím sem přesnější link
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod yamaco 24. 5. 2010 15:40

Zdravím, rád bych se dotázal vlastníků HTC HD2, jaké mají zkušenosti s výdrží baterie a v jakých podmínkách provozu. Rád bych si tento model pořídil a uvítám jakoukoliv praktickou zkušenost.
Díky všem za info.
yamaco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod raiback 24. 5. 2010 20:31

prosim o radu.po flashi neoficialnej rom sa mi HTC HD2 nespustilo.Na obrazovke mi svieti iba logo.Hard reset nepomohol.Da sa nejako flashut ina rom s SD karty?
raiback
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audis 25. 5. 2010 19:24

já hd2 nemám, ale výdrž bude podobná jako mému jinému ppc. při nicnedělání 2 dny. při pernamentním gps, nebo wifi, nebo 3G, nebo edge 3 - 6 hodin.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Junior

Odeslat příspěvekod kozenka 26. 5. 2010 12:53

Zdravim všechny WM a HTC uživatele, jak už z tématu vypovídá potřeboval bych poradit ohledně Taskbaru, který jsem si včera nainstaloval konkrétně:

1)sdkcert.cab
2)v6test_brians_taskbar_gfreek_edition.cab

ted mi jde o dvě věci já celej natěšenej, že budu mít pěknej taskbar a co se nestane, po restartu se mi sice zobrazila ta parádní lišta nahoře ikonky pěkný, ale jedna věc tomu chybí a to ikonka zvuku ta je prázdná a nevim jak ji tam zaboha dát, tot problém č. 1. Problém č.2 když chci ten v6test_brians_taskbar_gfreek_edition odinstalovat tak to hodí chybu, že nelze odinstalovat. Takže jsem ted na mrtvym bodě, kdy to nejde ani tam ani zpět. Má s tím někdo zkušenosti a mohl by mi pls poradit? Dík moc už si fakt nevim rady.
Naposledy upravil Fíla dne 26. 5. 2010 19:32, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název tématu
DSLR - Nikon D90
kozenka
Junior

Odeslat příspěvekod dalid2 29. 5. 2010 17:09

Vydrz mozes vyrazne zvysit zakupenim vacsiej baterie. Na viedu je to okolo 2:35 min

http://wmpoweruser.com/?p=8881

Len potom mas na zariadeni pekny hrb, ale nemusis so sebou stale vlacit nabijacku...
dalid2
Junior

Odeslat příspěvekod Pupu 16. 7. 2010 07:13

Zdravim, jakozto absolutni laik, ktery s WinMo zarizenim nikdy nepracoval dele nez par minut (nebot mi to prislo udesne pomale, uzivatelsky nepratelstke etc.) bych se chtel dotazat zkusenych, nejlepe tech, co maji HTC HD2 s oficko CZ romkou. Uvazuji totiz pro otce o vyberu noveho telefonu a vzhledem k provazanosti s exchange serverem v praci a pozadavku na co nejvetsi obrazovku (ma desne siroke prsty) me napadl prave HTC HD2. Zde ony dotazy:
1. Umi HD2 pres exchange synchronizovat krome kalendare, mailu a kontaktu taky ukoly?
2. Pokud ano, zobrazuji se tyto ukoly v HTC kalendari tak jako v Outlooku, tzn. posunuji se ze dne na den dokud nejsou splneny a jsou videt i na today obrazovce?
3. Lze nejak bez zasahu do telefonu dosahnout toho, aby na Today obrazovce misto tech tri obrizch ikon bylo videt vice udaju z kalendare?
4. Pokud ne, lze toho nejak snadno a bez flashovani apod. operaci dosahnout jinak? (pokud mozno tak, abych jen stahnul nejaky cab a pustil ho a bylo to)?
5. Lze do tech 9 poli na ikony dat i zastupce napr. na rychle zapnuti wifi, dani vibracniho rezimu apod.?
Vic me zatim nenapada, predem diky kazdemu za postrehy.
X10 black
Pupu
Junior

Odeslat příspěvekod midas1 16. 7. 2010 08:47

Odpoved na otazku 3,4,5 : Vse se vyresi SPB Mobile Shellem 3.5, zkus pohledat a kdyby ses ohledne SPB chtel neco zeptat, posli zpravu.
midas1
Junior

Odeslat příspěvekod Pupu 16. 7. 2010 08:49

Jenze to ja prave nechci, pozadavek je, aby se ten telefon proste zapnul a totalne fungoval a ne tam nahodit cele nove prostredi, proto jsem se ptal na nejakou malou dilci upravu treba.

EDIT: Klidne to tu zamknete, uz to resim na smartmanii.
X10 black
Pupu
Junior

Odeslat příspěvekod Anonym_654165 16. 7. 2010 20:57

Mam takovy problem pokud uskutecnuji hovor placeny tak se telefon spoji s druhou stranou na 1s a odpoji se.Pokud uskutecnim druhy hovor na stejne cislo hovor probehne v poradku.Hovory na operatora probihaji bez problemu.Operator nic nevyresil.Htc rika,ze tyto problemy zpusobují pouze nove simkarty od o2 a ze vydaji v horizontu nekolika tydnu opravny patch.Nevim tedy co s tim.Je to velice neprijemne.Byl bych velmi rad,kdyby jste nekdo vedel praktickou radu ,jak toto odstranit.Napiste i vy co mate tento telefon jestli jste zaznamenali stejny ci obdobny problem.Dik

-- 16. 7. 2010 22:06 --

Anonym_654165

Odeslat příspěvekod radviss 26. 7. 2010 11:54

Ahoj,

zajímalo by mě, zda už je novej FW na HTC hd2 (měli tam být nějaké nové věci jako například změna polohy obrazovky). Pak bych rád věděl zda je to spožité přehrát FW a zda je to "povolené" od výrobce. Na youtube se objevují zajímavé hry pro htc, ale když jsem se je snažil vygooglit tak bohužel nic. Nemáte nějakou dobrou radu kde najít kvalitní hry pro HD2? Viděl jsem na youtube hry jako například crock, teken nejaké závodní a pod.

Díky za rady.
radviss
Junior

Odeslat příspěvekod Pepinek89 4. 8. 2010 17:49

Ahoj, prosimvás, zakoupil jsem si HD2 z mobili martinská, akorát že telefon je brandovaný pro T-mobile a já mám O2. Chtěl bych tam odtamtud ten "brand" dostat pryč, protože tam mám zamknuté nastavení pro t-mobile.. A hlavně chci pryč všechny ty věci pro t-mobile.. Děkuji :-)

BTW, zkoušel jsem zadat SN do aktualizace na htc.com a napsalo mi to že ta rom není pro moje HTC určená.. :-(
Pepinek89
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka