HTC HD2 Leo - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod uiqjirka 7. 8. 2010 15:14

To je logicke,protoze htc stranky jsou urcena pro nebrandovana zarizeni..U T-Mobile romky lze pouzivat internet ci MMS jineho operatora.Staci vytvorit nova nastaveni ci v registrech stara nastaveni uplne vymazat ci editovat.Druha moznost je zarizeni odemknout a preflashovat evropskou rom a po te manulane doinstalovat cestinu ala sunnysoft.Zarizeni lze v pripade reklamace znovu jednoduse uzamknout a vratit puvodni T-Mobile rom.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Freeman.cz 11. 8. 2010 19:37

Pepinek89 píše:Ahoj, prosimvás, zakoupil jsem si HD2 z mobili martinská, akorát že telefon je brandovaný pro T-mobile a já mám O2. Chtěl bych tam odtamtud ten "brand" dostat pryč,..........

Ahoj, brandovaný telefon jde bez větších problémů odemknout a poté můžeš nainstalovat libovolnou ROM (balíček se systémem, programy, ovladači,...).

Návod na odblokování zařízení pro instalaci všech verzí ROM najdeš zde:
http://wmmania.cz/clanky/navody/hd2-hspl/

Nejnovější ROM pak zde:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=534

Pokud se nevyznáš v tom jakou si vybrat, doporučuji následující české weby:
http://wmmania.cz/forum/145/
http://smartmania.mobilmania.cz/forum/v ... .php?f=135

Tyto rom jsou o hodně dále než originální 1.48-1.xx Jsou rychlejší, spolehlivější a přívětivější pro ovládání prsty. Pak teprve bude teprve HD2 ten pravý pomocník.

Češtinu sunnysoft rozhodně neinstaluj. Pak by jsi měl s novějšími ROM jen problémy. Pokud staší počeštěný senze (což rozhodně stačí), pak použij toto:
http://old.wmmania.cz/downloads/HD2/man ... ix_2.5.cab
TKOZ - Ten fajny Ostravski tuning
VW GOLF 2.9 SYNCRO

S telefony "kšeftuju", takže pořád něco jiného....
Freeman.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod airhuri 13. 8. 2010 21:46

Ahoj, chci se zeptat, mám problém...HTC mi nějakou dobu ukazoval, že nemá volné místo v paměti...něco jsem promazal, ale pote jsem ho pripojil na PC a zjistil ze v pameti je asi 67MB souboru, ale stejne ukazuje ze je zcela zaplnen...vyzkousel jsem tedy mobil vypnout a ejhle...ted pri startovani vzdy zamrzne při načitaní windows (oranžová obrazovka s logem windows a nic se neděje) zkoušel sem vyndat baterku a znova to nakoupnout beze změny....nevíte někdo co s tím? Díky
airhuri
Junior

Odeslat příspěvekod pavso86 14. 8. 2010 11:03

...tak moje HTC HD2 nevydrželo ani půl roku....a je v servise.. Při spuštění jakékoliv aplikace - samovolný restart...a to i po hard resetu, při továrním nastavení, bez SIM karty, bez SD karty a s poslední oficiální ROM. Začínám mít HTC plné zuby a je to poslední kousek, který jsem si pořídil! Původní HTC HD vydrželo rok...pak strávilo 3x po měsíci v servise.. odešla dotyková vrstva. To jsem se dověděl, že ho můžu používat pouze při pokojové teplotě a vlastně si za to můžu sám, protože ho chci bláhově používat i mimo kancelář. Jsem tedy zvědav, jaké poučení dostanu tentokrát?? ..že ho nemám raději ani vytahovat z krabice??

-- 18. 8. 2010 10:38 --

..palec nahoru pro VSP Data.. Po tydnu je HD2 opet doma. Vymenena zakladni deska a je konecne zase funkcni. Jen skoda, ze ty predchozi reklamace HD pres prodejce telefonu (AT-Comp) nesly bez zbytecneho dohadovani...a prodluzovani...
pavso86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ruzol 19. 8. 2010 08:14

Dotaz ohledně synchronizace. Zkoušeli jste někdo synchronizaci se dvěmi PC - v práci a domácí? Na stránkách HTC http://www.htc.com/cz/howto.aspx?p_id=297&id=191 jsem se dozvěděl, že to není možné. Starší verze WM nebo Pocket PC na PDA to uměly, vytvořily se dvě parnerství a údaje z Outlooku šly pomocí ActiveSync v pohodě přenášet. Jestli to nelze, je to dosti omezující. Děkuji za vaše odpovědi!
Již nikdy více Symbian! :-(
ruzol
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Critter Critter 26. 9. 2010 10:56

ruzol píše:Dotaz ohledně synchronizace. Zkoušeli jste někdo synchronizaci se dvěmi PC - v práci a domácí? Na stránkách HTC http://www.htc.com/cz/howto.aspx?p_id=297&id=191 jsem se dozvěděl, že to není možné. Starší verze WM nebo Pocket PC na PDA to uměly, vytvořily se dvě parnerství a údaje z Outlooku šly pomocí ActiveSync v pohodě přenášet. Jestli to nelze, je to dosti omezující. Děkuji za vaše odpovědi!

Synchronizace mezi 2 PC je možná, avšak bohužel je to maximální počet PC. Hovořím o synchronizaci přes Windows Mobile Device Center.
HTC HD2
Fujitsu Siemens ESPRIMO Mobile M9400
Critter Critter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wir-jin 5. 10. 2010 18:43

Zdravím!

Tak HTC HD2 mám už rok (můžu říct že opravdu dlouhý rok...) a nejspíš to, že telefon ze začátku zamrzal (spíš po chybných instalacích vychytávek atd.), mě donutilo se podívat pod kapotu HD2. Hodiny studování a pročítání fór přineslo své ovoce. Telefon mám sice hacknutý ale stabilní a vychytaný ;-) chápu sice zatím jen asi slabou čtvrtinu co vše se dá s ním dělat, ale po 10 smrtích telefonu stále funguju. Vrátil jsem se do dob Siemensu a patchů (to byla nádherná doba). Takže jestli něco máte tak se ptejte. Pokud bude v mých silách odpovím

Jinak moje "ToDay" obrazovka (ChuckyROM)
Obrázek
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Falcon666 4. 11. 2010 22:21

Kua, ako to tu tak všetko čítam, tak asi nie je veľmi dobrý nápad kupovať HD2 z Anglicka alebo Nemecka, ak je fón blokovaný na nejakého operátora a zvlášť v prípade, ak už bol používaný aj krátky čas, pretože sa tam mohli diať "veci", ktoré budem potom veľmi pracne naprávať alebo to možno nebude také jednoduché... Mýlim sa ?
Ak som to dobre pochopil, tak blokovaný fón od operátora sa dá pekne "odomknúť" flash-om ROM-ky.
Ale čo sa dialo počas používania, to zistím, až keď mi príde HD-čko domov :hm ...
Začínam mať obavy objednávať aj od nemcov tento fónik :hm

Čo vy na to, borci ?

-- 5. 11. 2010 07:58 --

A máte niekto skúsenosti s "odblokovaním" brandovaných locknutých týchto fónov od operátorov z EU ?
Chcel by som kúpiť HD2 z Nemecka a telefón je od nemeckého T-mobile so SIM-lockom.
Pôjde to flashom "odomknúť" a následne sprevádzkovať novou ROM ?
Dík za každý názor.
Falcon666
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 6. 11. 2010 08:40

Pokud ma HD2 simlock tak na ten nestaci klasicky Hard SPL a prehrani romky...
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Falcon666 7. 11. 2010 20:06

Takže ak je iba brandovaný tento fón od nejakého operátora a je bez SIM locku, tak nie je problém ?
Mám ponuku na brandovaný od Deutsche Telekomu, ale bez SIM locku.
Pôjde mi to tu v SR ?
Dík za odpovede - potrebujem to vedieť celkom súrne :-)
Falcon666
Junior

Odeslat příspěvekod Burik 14. 11. 2010 21:50

zdravím,možná se to tu již řešilo,tak se dopředu omlouvám..dnes jsem zakoupil HD2 od člověka co tam má ENERGY ROM..ale pořád se mi přenastavují hodiny o 2 hodiny dopředu a nevím jak to nastavit,aby to ukazovalo správný čas..nějaké nápady?
Burik
Junior

Odeslat příspěvekod Nogar 19. 11. 2010 19:30

Ahoj mam problem s galerii , všechny obrazky se mi zobrazují dvakrát , když jsem se dival na internet všichni to vidí jenom jednou nevit co stím?
Nogar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Veith 14. 12. 2010 22:46

Zdravím, mám trapnej dotaz na odborníky :)
Rozhoduju se pořídit telefon, který použiju i jako navigaci do auta.
1)Je možno na HTC HD2 sehnat nejaky mapy který mi ukážou přesnou adresu i číslo baraku?
1.1)Musí se kupovat nebo se daj stahnout?
(občas vypomáhám rozvážet balíčky) a s obyčejnou autonavigaci často dost bloudím a hledám jelikož mi ukáže jen začátek a konec ulice a hledej sam...Lepší navigace prej umí navigovat i na číslo baraku jenže na to nejsou peníze tak chci skloubit novej mobil s navigaci do auta - sem pouze student... :)
2)A co říkáte na ten balicek OVI map co dava ted nokie k telefonum zdarma?Zaujala me N8, jen nemam zkušenost s těma mapama od Nokie zda umi navigovat přesne.

Dík za rady předem a všem :)
Veith
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 12. 2010 22:59

Nokiácká navigace je dobrá. Co se týká těch navigací, placené se kupují. Volně dostupné nedosahují kvalit těch placených
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dzambor 8. 1. 2011 04:02

AHoj. Chcem sa spytat na to ako sa daju skopirovat data z Nokie N95 do HTC HD2. ROzmyslam nad kupou noveho fonu. Najprv ma lakala Nokia N8 a teraz zase HTC HD2. S HTC nemam absolutne ziadne skusenosti preto sa pytam. Prip. ktory z nich je lepsi...ale to bude asi HTC. za odpo dakujem

EDIT: nie je 65k farieb na taky displej ultra malo? co povedia na to farebne prechody? vyzeraju plynule alebo su tam nejake farebne skoky?
Dzambor
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka