HTC HD2 Leo - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 25. 5. 2011 19:06

Nějakou dobu jsem to tam měl, jede to krásně vše funguje... jen to o něco více žralo baterku a největší problém byl foťák - neostřil (protože HD2 nemá dvoupolohovou spoušt, teda vlastně žádnou :mrgreen: ) tak se fotilo myslím zeleným sluchátkem ale to má jen jednu polohu. Dalo se to obejít tím že se přeplo na Video (který mimochodem pod WP7 natáčí v HD) a tam si to samo zaostřilo, když ses pak přepl do režimu focení tak si to vyfotil tím zeleným sluchátkem :D
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 26. 5. 2011 16:36

2 seterwohipikule: Zdarec, nj já už toho přečetl hromady...asi jdu do toho ;-) vše potřebné už mám....ještě zálohu a pak dám vědět jak to dopadlo ;-)

Jinak co se týče toho foťáku, který až tak nevyužívám, mrknu se jestli něco neni třeba na xda.
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mitoush 31. 1. 2012 19:06

Ahoj, mám HTCčko asi týden, ale začal mi blbnout displej a to tím způsobem, že se ho vůbec nemusím dotýkat a ono si divoce mačká co chce a po chvíli to přestane. Mohla by to být softwarová chyba? (zkoušel sem reset, ale furt to dělá). Taky ta citlivost je horší (přecházel sem z Galaxy S) a ještě když s někým telefonuji tak ho občas špatně slyším- to se mi taky nestávalo. Nemá někdo nějaké zkušenosti co se s těmato problémama dá dělat? Poslední varianta mi zůstane to hodit do záručního servisu, ale to se mi moc nechce kvůli dlouhému čekání. díky za rady
Mitoush
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 31. 1. 2012 22:47

To s tím displejem dělalo i mi, SW to asi nebude, protože to dělalo jako pod WM takp pod Androidem nebo WP. - Dotykovka už mi po pádu odešla uplně, takže čekám na novou.
Ale mi vždy pomáhalo, když to začalo dělat, vypnout a zapnout displej ("červeným" telefonkem)

Co se týče toho sluchátka, s tím jsem problémy nikdy neměl, ale kvalita hovorů (basy, hlasitost) byla hrozná.
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod Mitoush 31. 1. 2012 23:11

děkuju takže to hodím na reklamačku a s hlasitostí problémy nemám, ale chvilu dotyčného na druhé straně slyším, pak chvilu zase neslyším a pak zas slyším... jsou to takové výpadky
Mitoush
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 1. 2. 2012 21:59

Jo jo, jak to máš v záruce tak reklamuj :)
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 8. 5. 2012 15:06

Zdar páni. Tak v noci mi telefon slahol na zem, ale az rano som zistil ze mi dotyk nefunguje! Teda ako kedy, chvilami ide ale castejisie nie :-/ Co s tym moze byt?
Cosi tu dakto v praci spomina ze je to digitizer, moze byt?
Diky :-)
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 5. 2012 15:08

Pokud je displej ok, tak to bude ono.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dazo 8. 5. 2012 15:25

No ano, vsetko je ok, akurat ze raz ide dotyk a raz nejde :-/
Cize teda ten digitizer? Kde to zozeniem? :-O :D
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 5. 2012 15:34

Ty jo, seženeš to všude možně. Já ti dám odkaz na český obchod
http://www.efecto.cz/zbozi/show/5354/ht ... ko_cvakaci
Mají to fakt v hodně obchodech.
Raději ještě počkej na ostatní reakce, ať to někdo potvrdí, že je to fakt digitizer.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 9. 5. 2012 02:05

Je to digitizer, taky mi odešel po pádu,. Výměna je velmi náročná a musí se měnit i s displejem (jsou k sobě přilepené) Digitizer i s displejem seženeš cca za 2500 kč i s poštou
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 9. 5. 2012 11:03

Ok, diky chlapi ;-)
Noo, teraz rozmyslam ci to vymenit, alebo radsej zohnat iny telefon :-/ Lebo ved je to dost drahe s tym displayom :-/
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 9. 5. 2012 13:52

Jiný foun.. ale s WM už neseženeš nic dneska.
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 9. 5. 2012 17:05

No hej, windovs ani nechcem, androida radsej :-)
Inak, kolko vam to slapalo s tym pokazenim digitizerom? Nepojde to tyzdne-mesiace? :D
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod EINEX.SIEMENS 10. 5. 2012 11:14

Nefungoval mi prostředek displeje.. (dotyk) a tak to bylo asi 3 měsíce, až jsem si zvykl :mrgreen: ale pak po pádu už nefungoval vůbec
Sbírám Siemensy.
EINEX.SIEMENS
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka