HTC HD2 Leo - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tonda512 11. 3. 2010 07:33

Nebo si proste vymazat vsechny datova nastaveni a pro jistotu nainstalovat napr. NoData.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod albona 13. 3. 2010 13:54

Ahoj.
Stalo se mi, že doma nemůžu přijímat hovory a ani volat. Ale jenom u nás, pokud jsem jinde, vše funguje. Začalo to asi před týdnem, kdy se mi "domácí signál" změnil z G na E, a když mi někdo volá, nejde přijmout hovor, pokud volám já, hovor se spojí, ale hned spadne. SMS i internet jede. Pokud jsem v jiné síti, G, 3G, problém žádný není.
Vyměnila jsem i SIMkarty, ale je to telefonem. Tak ještě než ho půjdu reklamovat, napadlo mě zeptat se tady, jestli tomu nemůžu pomoct nějak jinak..
Díky
albona
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tonda512 15. 3. 2010 11:40

A nestahuji se nahodou zrovna data?
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Maci2 15. 3. 2010 14:11

existují na to daleko lepší softy než NoData. Napříkad tohle:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=610657

a vidíš tam jak otevřená přopojení, tak můžeš nastavit, po jaké době se neaktivní připojení odpojují...
Maci2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod albona 15. 3. 2010 14:12

nee, to nedělá jen občas.... ale pořád, co jsem doma... prostě vyjedu z města, kde je 3G a vše v pořádku funguje, přehupsne to do našeho "E" a jsem v koncích... už jsem zkoušela i hardware reset a nic... takže ho dnes půjdu reklamovat, asi není na co čekat...
albona
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Maci2 15. 3. 2010 14:24

potvrzuju. blbne to spoustě lidí, důvody všemožné a různé. Od znovuvytváření fronty událostí o půlnoci, přes dokurvenou lokalizaci, která způsobuje že chybí nějaké soubory a pak to neřve, až po nevímco. rovněž doporučuju používat soft od třetí strany....
Maci2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Maci2 15. 3. 2010 14:35

ad 4)
Je třeba vyhodil drzou lokalizaci od SunnySoftu, která oproti anglické verzi ROM zabírá asi o 20 MB víc. A nahrát si z XDA-developers ROM, která je specializovaná na to, abyste měl víc paměti v telefonu. Pak místo 100 MB volného prostoru v paměti telefonu získáte asi 260 a místo 190 MB volné RAM budete mít asi 300.

ROM je to například tato:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=639068
Maci2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zorry 15. 3. 2010 15:12

Zdravím ,

přístroj jsem si zakoupil u společnosti T-Mobile , mým operátorem je ale O2 , neustále se mi nedaří upravit nastavení tak , abych se mohl dostat na mobilní internet. Operátoři u O2 nevědí !

Chci se tedy zeptat , zda je nejlepší přeinstalovat software od T-Mobile a jestli je nějaký web , kde ho nabízejí.

Díky za odpověd.
zorry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tonda512 15. 3. 2010 15:21

Ani nevim jak dlouho wm pouzivam a budi me kazdy den. Pokazde zvoni.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tonda512 15. 3. 2010 15:25

Vytvor nove pripojeni a jako pristupovy bod dej jen "internet". Samo je nutne mit aktivni data na SIM.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Maci2 15. 3. 2010 15:59

holt štěstí. já sem koupil, orig ROM, první den, nic sem nenastavoval, žádný vyzvánění nic, jenom nastavim budík na ráno, ověřim, že je telefon nahlas a ráno??? nic!
Maci2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tonda512 15. 3. 2010 16:32

Tak pravda ja oficialni ROM mockrat nemel...
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod audis 15. 3. 2010 17:09

pozor na ztratu zaruky s neofic rom. pred zapocetim techto uprav mit k dispozici instalator ofic rom, kterou pred odeslanim umet nahrat do pristroje. postup bude podobny jako neofic rom, jen tu ofic mit doma pripravenou stazenou.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Junior

Odeslat příspěvekod zorry 16. 3. 2010 17:53

Zdravím ,

snažil jsem se nainstalovat pár aplikací a některé vyžadují .NET Compact Framework , program jsem si stáhl (verzi 3.5) , nejde mi však nainstalovat , může někdo poradit , co s tím.

Předem díky !
zorry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tonda512 16. 3. 2010 19:08

Tonda512
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka