HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod -b3h- 23. 10. 2011 13:11

Zdravim Vas,

mam asi rok a pul tento mobilni telefon. Chtel jsem se zeptat, zda je mozne do tohoto telefonu nahrat uplne holy Android? Osobne si myslim, ze vykon tohoto telefonu docela zabiji HTC Sense a dalsi soft co tam je navic. Proto bych chtel vyzkouset uplne zakladniho androida. Je to vubec mozne? Pokud ano, jak na to?
-b3h-
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 23. 10. 2011 18:04

UTFG or XDA forum
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kmoda 25. 10. 2011 22:37

Prosím chtěl bych si do telefonu dát větší paměťovou kartu a nevim jestli na ní musím něco nakopírovat z té původní. Je na ní dost složek možná i zbytečné po dávno odinstalovaných aplikacích. Nebo tam tu novou můžu dát prázdnou? Díky
Kmoda
Junior

Odeslat příspěvekod pehe2805 4. 11. 2011 22:21

Jasně můžeš prázdnou měl by se ty složky tam znovu autom. vytvořit(pouze ty pro HTC),myslím že sem to tak měl když sem dával 16gb
pehe2805
Junior

Odeslat příspěvekod ZIZU.w 5. 11. 2011 18:34

čauko,nevíte někdo, jak přetáhnu smsky do pc,abych si je mohl číst tam? chci si je uchovat v počítači ale mam jich v telefonu moc..
Mobil: Samsung Galaxy S4 Black Mist
NB: HP Probook 4530s
ZIZU.w
Junior

Odeslat příspěvekod y750rr 1. 12. 2011 09:30

Pořad přemýšlím nad koupí HTC Desire za 5.500,- Kč z výprodeje. Vy co ho máte, a máte zkušenosti s více přístroji, šli by jste do něho, nebo za cenu do 6000,- Kč by jste vzali něco jiného? Nikdy jsem HTC neměl a ani žádné nové smartphony, tak s tím nemám zkušenosti.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Pan_Filuta 1. 12. 2011 09:39

Na desire pozor, má opravdu maličko místa pro aplikace, pro začátky s androidem to asi moc není. Ani na velké používání.
Nestojí použité Desire S nej o trochu víc?
Pan_Filuta
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 1. 12. 2011 09:59

Tak od vydání 2.2 a přesouvání aplikací na kartu je to lepší....
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pan_Filuta 1. 12. 2011 10:18

Opravdu? Ale aplikace se stále zvětšují, viz třeba google plus. A mnohé ty největší přesouvat nelze.

Příjde mi to jako velké dobrovolné omezení.
Pan_Filuta
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 1. 12. 2011 10:32

Ale zase ta cena NOVÝ desire za 5499 korun včetně poštovného se zárukou 2 roky. Ani v tomto případě ho majitelé nedoporučí?
Když srovnám se Samsung galaxy Ace, Huawei ideos X5, ZTE skate, .... Které jsou za podobnou cenu ...
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 12. 2011 10:53

Tak já jako bývalý majitel Desire bych ho za tu cenu doporučil. Ano musel jsem se trochu omezovat co se týká množství nainstalovaných aplikací, ale i dneska bych s tím vystačil. Přešel jsem na Desire HD jen díky dobré ceně za kterou jsem ho koupil. Asi bych se nechtěl úplně vzdát Sense i když používám Go Launcher.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kmoda 1. 12. 2011 12:34

I já můžu Desire jako majitel doporučit. S tou pamětí se dá žít. Aktuálně mám nainstalovaných asi 35 aplikací,z toho 12 jde víceméně přesunout na kartu. Nejvíc místa v telefonu mi zabere navigace Sygic která se celá nepřesune a ještě další co mě nejvíc štve a zabírá místo jsou aktualizace Facebooku,Marketu a YouTube. Mám volných asi 60Mb. Pokud nebudeš stahovat každou blbost tak vystačíš.
Kmoda
Junior

Odeslat příspěvekod y750rr 3. 12. 2011 14:21

Dík za reakce.Zjistil jsem, že ho má i známý, tak jsem ho chtěl vidět na vlastní oči a osahat si ho a než se mi to povedlo, tak už bohužel je vykoupený. Uvidím, jestli se ještě objeví, nebo budu muset popřemýšlet nad jinou alternativou kolem 6000,- Kč
y750rr
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka