HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zakka1da 23. 5. 2012 19:03

jdi do toho fastbootu a tam by měl být restart, tak to zkus restartovat. Máš základní romku nebo nějakou custom? Soudím podle S-ON, že stock, ale přesto, je to tak?
zakka1da
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Duba30 23. 5. 2012 19:54

Mám costum romku. Ale vůbec nevím jak mám jít do toho fastbootu, protože telefon nereaguje na povely ( tlačítek, dotyk na obrazovku).
Duba30
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zakka1da 23. 5. 2012 21:41

no dotyky na displej ti tady určitě nepomůžou :) máš custom, tak to asi víš, ale stejně se zeptám, víš, že se tady pohybuješ po menu tlačítkama na hlasitost a volba se potvrzuje horním tlačítkem na zapnutí/vypnutí displeje?

Pokud fakt nereaguje budeš muset zkusit přeinstalovat romku, to by mělo vyřešit případný softwarový problém, jestli je v nebi hardware, pomůže jedině servis...

Jakou máš romku mimochodem?
zakka1da
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tygy 25. 8. 2012 15:22

Zdravím,
dneska jsem kouknul na svůj HTC Desire, který byl v nabíječce a najednou místo zelené informační didody střídavě blikala červená a zelená. K tomu se mi změnila tapeta, která z jedný půlky byla červená, z druhý šedá. K tomu mi teplotu ukazoval 49°.
Předpokládám, že se MT přehříval, ale chci se raději ujistit. Díky za info ;-)
Tygy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cj 16. 11. 2012 08:28

Posledním dobou se mi na tomto telefonu stává, že HW tlačítka reagují třeba až na druhé nebo třetí zmáčknutí, telefon má celkově horší odezvu a neustále se mi odpojuje wifi. Netušíte o co jde? :roll:
čekatel...
Cj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 17. 11. 2012 18:35

Ahoj, hledám info, ale nenacházím......
Je model HTC Desire C u T-Mobilu nějak omezen vizuálně? Např. start-up screen, loga v menu, apod.?
Byl jsem dnes na značkové prodejně TMO a "velice ochotný" konzultant zapnutý model neměl a nový z krabice zapínat nechtěl.
Tak to zkusím tady.....
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Předchozí stránka