Vodafone 845 obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zip123 26. 8. 2010 17:31

ghotic.ghotic díky za test! Vypadá to dobře...
...na zábavu Sygic :-D ...

Jen nechápu, co může být za zábavu čekat mraky sekund na přepočet, když zoufale potřebuješ vědět, kudy jet :D jo pravda, nebejt za volantem, tak bych si řekl, že je to sranda :D :D :D V Praze přímo k popukání :D
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Junior

Odeslat příspěvekod dave_no 26. 8. 2010 20:58

Pouzivam CoPilot, graficky se mi zda jednoznacne nejlepsi. Co sem ale necekal, ze nepujde vyhledavat ulice a cislo popisny. Jak Sygic, CoPilot jsou bez ulic, Navigon bez cisel. Neni to jen u me?:-)
dave_no
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 27. 8. 2010 08:06

dave_no

Navigon i Sygic vyhledávají čísla popisná...

zipe

pokud víš kam jedeš tak jsou hlášky lišky vtipné :-D
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zip123 27. 8. 2010 12:25

ghotic.ghotic : jo takhle, už to chápu, do Navigonu nejdou dát vlastní hlasy, to jsem nevěděl... :)
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Junior

Odeslat příspěvekod aspiryn 27. 8. 2010 17:03

Zdravim,
tak jsem si to procetl celych tady 24 stranek. Uvazuji tez nad timhle telefonem,no spis teda nad tim Androidem,bo me dost laka!
Ale mel bych otazku:
Jak je to s kalendarem,jsem zvykly s WM nebo ze symbianu aby se mi na uvodni obrazovce ukazovali svatky a ukoly,da se tam neco takoveho nastavit?
diky
aspiryn
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 28. 8. 2010 01:33

Právě jsem nainstaloval SLIDE IT KEYBOARD a právě se můj telefon stal o sto procent lepším :-D

http://www.youtube.com/watch?v=r3rpQPlIzBo

jde vidět že to respektuje i pohyb docela daleko od zamýšlených písmenek :-)
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Banny 28. 8. 2010 13:00

dá se s tímhle telefonem provozovat pohodlně geocaching? např když sem někde mimo domov a najednou se rozhodnu, že chci odlovit v okolí kešku, dá se rychle a pohodlně bez nějakýho složitýho kopírování popř opisování zapnout navigace na tu kešku? myslím něco jako program pro geocaching na iphone ;)
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 28. 8. 2010 18:47

Banny

Existuje C:geo http://cgeo.carnero.cc/ Je dle mého nejlepší. Keše se dají uložit doma pro offline použití nebo v terénu... Je dobrý! A gps v telefonu přesná!

ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aspiryn 30. 8. 2010 12:44

Pouziva nebo da se nahrat dohrat nejaka java aplikace?primo mam namysli GIBO SMS!
diky
aspiryn
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 30. 8. 2010 21:48

Lze http://gibosms.cz/forum/viewtopic.php?t ... 98b42342bc ale když prohledáš aplikace je jich dost na toto téma třeba Kubik sms http://cz.androlib.com/android.applicat ... -nFzF.aspx

ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Grande 31. 8. 2010 22:03

nestalo se vam, ze vam ten telefon vypadaval?
je to vadou telefonu, nebo site?

Priklady co to dela.

- dovolam se, pozdravim a hned to vypadne
- nekdo se mi dovola, pozdravim a vypadne to
- Pri delsim pozorovani pozoruji, ze to kazdou chvili ztraci signal GSM vodafone. kazdou chvili znamena nekolikrat (tak dejme tomu co pet minut) do hodiny, nemeril sem presne.
Grande
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jednik 31. 8. 2010 22:24

Nic takového mi telefon nedělá. Ale zezačátku nedělal ani to, že se mi při probuzení z režimu spánku ukazoval čas o pár minut zpátky - vždy téměř hned zmizí, ale stihnu zaznamenat "starý" čas... Jak máš telefon dlouho?
Můj život - můj boj...
jednik
Junior

Odeslat příspěvekod Grande 1. 9. 2010 09:37

asi tak mesic a pul
Grande
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod grenoondrej 1. 9. 2010 16:03

Fungují na Vodafone 845 hry určené pro Android?
Jaká je jejich hratelnost?
Dají se na něm vůbec hrát hry?
grenoondrej
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 1. 9. 2010 16:33

Ano hry pro Android samozřejmě fungují. hratelnost je dobrá jen některé nenajdeš na Marketu protože vývojáři uvedou jiné rozlišení než má náš Mobil ale strýček google pomůže... když najdeš .apk soubor a posles si ho přes Bluetooth nebo instaluješ z paměťové karty. za sebe doporučuji Air Control lite, Papi Jump( ovládá se nakláněním mobilu), Guitar Hero, Bonsai Blast a Talking Tom.

Celý tento příspěvek jsem psal pomocí SlideIT keyboard během asi tří minut a musel jsem ji naučit jen čtyři slova.
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka